MY KTEO

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Ιωάννα Μαλέσκου: Λαμπερή εμφάνιση στο θέατρο μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της

Στο θέατρο Άλσος απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Ιωάννα Μαλέσκου, στην  πρώτη της δημόσια εμφάνιση στην Αθήνα μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της στο ΣΚΑΪ, «Love It».

Η παρουσιάστρια πιο λαμπερή από ποτέ, συνοδευόταν από τον συνεργάτη της εκπομπής της, Μάνο Μαγιάτη με τον οποίο παρακολούθησαν τη μουσικοχορευτική παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου, «Έλα μια βόλτα». Η Ιωάννα Μαλέσκου επέλεξε για την περίσταση ένα παντελόνι καμπάνα, το οποίο συνδύασε με ένα nude πουα ζιβάγκο με puff sleeve μανίκια, μαύρα πέδιλα και ζώνη στο ίδιο χρώμα.

Η παρουσιάστρια παρακολούθησε την παράσταση από τα πρώτα τραπέζια του θεάτρου ενώ μετά το τέλος της συνεχάρει τον Τάκη Ζαχαράτο και φωτογραφήθηκε μαζί του. Μετά την πτώση της τηλεθέασης από την πρεμιέρα της εκπομπής της μέχρι και την Πέμπτη, τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της ανέβηκαν την Παρασκευή, με το «Love It» να σημειώνει μέσο μερίδιο τηλεθέασης 14% στο σύνολο και 17,2% στο δυναμικό κοινό.

Ωστόσο, εν όψει και της έναρξης των πρωινών εκπομπών και στα υπόλοιπα κανάλια, οι αλλαγές στην εκπομπή της έχουν ήδη δρομολογηθεί. Η εκπομπή από εδώ και πέρα θα εστιάσει ακόμη περισσότερο στο «Big Brother», αλλά θα έχει και πιο έντονο χαρακτήρα infotainment με χρηστικά και κοινωνικά θέματα.




govastileto.gr