MY KTEO

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο συνηγορεί σε μεταβολές στον χώρο σου και πέρα από τις αλλαγές διαρρύθμισης είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις ή να φιλοξενηθείς εσύ κάπου αλλού. Παράλληλα βέβαια, με την αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα να σε κάνει ουτοπιστή «σταυροφόρο» αλλά και αναποτελεσματικό/η στις δράσεις σου, μάλλον πρέπει να επικεντρωθείς στις καλλιτεχνικές ή τις πιο υπερβατικές αναζητήσεις σου αλλά και στην διερεύνηση του παρασκηνίου, αφού κάποιος/α προσπαθεί να σου τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια. Επιπλέον, θωράκισε τον οργανισμό σου απέναντι σε ενδεχόμενες προσβολές.

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο συνηγορεί στο να έρθεις σε επαφή με περισσότερο κόσμο. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου ή την εκμάθηση μιας τεχνικής αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να «σκοτώσεις» την ώρα σου με δραστηριότητες που δεν έχουν δα και ιδιαίτερες απαιτήσεις! Παράλληλα, με την αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα μπορεί να «κατεβάσεις» εμπνεύσεις, καλό είναι ωστόσο να μην πάρεις στα σοβαρά τα όσα λέγονται ή γίνονται, αφού στην πλειοψηφία τους είναι απλά ευχολόγια ή προϊόν φαντασιώσεων. Ίσως όμως να πρόκειται και για δόλιες πρακτικές που σε θίγουν.

Δίδυμοι
Γενικά: Με την Σελήνη στον Καρκίνο αποκτά προτεραιότητα η κάλυψη των αναγκών ή/και των επιθυμιών σου, φαίνεται ωστόσο να μην ξέρεις τι θέλεις πραγματικά με συνέπεια να κάνεις αχρείαστες κινήσεις και... απανωτές κυβιστήσεις! Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα απαλύνει τις όποιες εντάσεις σε οικογενειακά ζητήματα, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι εξαλείφθηκαν όλα τα προβλήματα. Αν μάλιστα υπάρχουν ανοικτά μέτωπα στα περιουσιακά σου, πρόσεξε μήπως εξαπατηθείς. Επιπλέον προστάτεψε τον χώρο σου από επίδοξους διαρρήκτες αλλά και από τους κινδύνους μιας πλημμύρας ή μιας μεγάλης διαρροής.

Καρκίνος
Γενικά: Με την Σελήνη στο ζώδιό σου εξακολουθείς να βρίσκεσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων και είναι σκόπιμο να βρίσκεσαι σε επιφυλακή προκειμένου να ανταποκριθείς στις προκλήσεις της ημέρας, που δεν θα είναι και λίγες. Ίσως βέβαια να υπάρξει και μια δική σου κυκλοθυμία που θα «ταλαιπωρήσει» τόσο εσένα, όσο και τους άλλους. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα σε παραπέμπει σε οτιδήποτε σε κάνει να «ξεχαστείς», στα πιο πρακτικά θέματα όμως το πιθανότερο είναι να κάνεις το ένα λάθος πίσω από το άλλο, ενώ δεν αποκλείεται να πέσεις θύμα και μιας έντεχνα ενορχηστρωμένης παραπληροφόρησης.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο σηματοδοτεί μια φάση «απόσυρσης» στα… ενδότερα, προκειμένου να γίνουν οι αναγκαίες διορθωτικές κινήσεις μέσα σου, ίσως όμως και να ταλαιπωρηθείς από μια αστάθεια στην υγεία σου. Επιπλέον, η αποκάλυψη ενός μυστικού μπορεί να φέρει ένα προσωρινό «μπέρδεμα» σε σχέση με τις προθέσεις των άλλων απέναντί σου. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα σε κάνει να νοιώθεις ευτυχής με το τίποτα όσον αφορά όμως στις οικονομικές συναλλαγές σου, πρόσεξε μήπως τελικά πέσεις θύμα μιας χοντρής εξαπάτησης, προσπαθώντας να σώσεις ένα... κατ' επάγγελμα θύμα!

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο συνηγορεί σε νέες γνωριμίες, που όμως ελέγχονται για την αξιοπιστία τους, ίσως μάλιστα να ποντάρουν στις ευαισθησίες σου για να πάρουν κάτι που... δεν δικαιούνται! Παράλληλα, με την αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα οι καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις σου γίνονται... must, πολύ περισσότερο που στα πλαίσια της πραγματικότητας τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και κινδυνεύεις να εξαπατηθείς σε όλα τα επίπεδα. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς κι εσύ να εμφανίσεις κάτι όπως σε… βολεύει, είτε για να κερδίσεις όλες τις εντυπώσεις, είτε για να ξεφύγεις από ενδεχόμενες κακοτοπιές.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, πέρα όμως από εκείνα που κινούνται στον χώρο των τεχνών ή της φιλοσοφίας-μεταφυσικής, υπάρχει ένα έλλειμμα εμπιστοσύνης και οι υποσχέσεις που θα λάβεις, είτε γίνονται για να σε... ξεφορτωθούν, είτε για να σε παραπλανήσουν. Παράλληλα, με την αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα πολλά μπορεί να παίζονται στο παρασκήνιο κι επειδή έχεις να κάνεις με… επαγγελματίες στην εξαπάτηση, καλό είναι να εμπιστευτείς περισσότερο την διαίσθηση παρά την λογική σου. Επιπλέον, καλό είναι να μπεις σε ένα πρόγραμμα που σε αποτοξινώνει σωματικά και ψυχικά.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο συνηγορεί στο να επικοινωνήσεις τα θέματά σου και να διαδόσεις τις ιδέες σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ειδήσεις και πληροφορίες, που μένει όμως να τις περάσεις από κρησάρα, αφού σήμερα είναι του... αγίου ψεύδους! Παράλληλα, με την αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα είναι απαραίτητο να «ξεδιαλέξεις» τα πρόσωπα που πραγματικά αξίζουν την εμπιστοσύνη σου, αφού υπάρχουν και οι «πονηροί» της υπόθεσης. Επιπλέον, στις παρέες και τις συλλογικές δράσεις σου γίνονται υποχθόνιες κινήσεις που η μια πλευρά θεωρεί «σωτήριες» και η άλλη... προδοτικές!

Τοξότης
Γενικά:  Η Σελήνη στον Καρκίνο σηματοδοτεί μια κινητικότητα σε έσοδα-έξοδα, με την τελική «σούμα» να… δείχνει ισοπαλία, το αναμφισβήτητο κέρδος σου όμως θα είναι η απόκτηση αγαθών που θα σε κάνει να νοιώσεις πιο πλήρης, είτε τα χρειάζεσαι πραγματικά είτε όχι. Ίσως όμως και να σε ξεγελάσουν για να πληρώσεις κάτι που είναι χρέος άλλου/ης. Παράλληλα, με την αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα να σου τα εμφανίζει όλα όμορφα κι ωραία χωρίς να είναι, κινδυνεύεις να πέσεις θύμα της αισιοδοξίας σου ή/και μιας δόλιας μόχλευσης σε βάρος σου. Επιπλέον λάβε τα αναγκαία μέτρα προστασίας για επίδοξους διαρρήκτες.

Αιγόκερως
Γενικά: Με την Σελήνη απέναντι σου να επηρεάζει τις σχέσεις-συνεργασίες σου αλλά και την δική σου διάθεση, πολλά είναι εκείνα που θα αλλάξουν κατά την διάρκεια της ημέρας, οπότε κι εσύ μην βιαστείς να βγάλεις οριστικά συμπεράσματα, ούτε να θυμώσεις με την στάση κάποιου/ας. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα σε βοηθά να ζήσεις «φευγάτες» στιγμές μέσα από πολιτιστικά δρώμενα ή απλά να διαλογιστείς «δραπετεύοντας» από όλα εκείνα που σε αγχώνουν, στον… πραγματικό κόσμο όμως, μην πιστεύεις ότι σου λένε ή σου υπόσχονται, ενώ υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να κάνεις λάθος στους υπολογισμούς σου.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο σηματοδοτεί μια αστάθεια στην υγεία σου, χωρίς όμως να πρόκειται για κάτι το σοβαρό. Ίσως πάλι να προκύψουν πολλές εργασίες που δείχνουν αναγκαίες αλλά μπορεί και να μην είναι κι εδώ θα χρειαστεί να τις αξιολογήσεις για να μην τρέχεις άδικα. Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα σε «γεμίζει» με υποσχέσεις για το οικονομικό μέλλον σου, στην πραγματικότητα ωστόσο κινδυνεύεις να εξαπατηθείς ή να πετάξεις τα λεφτά σου. Ίσως βέβαια και να ανακαλύψεις μια απάτη που έγινε σε βάρος σου ή να αποκρύψεις... έντεχνα εισοδήματα από αυτούς/ες που δεν πρέπει να τα ξέρουν!

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Καρκίνο σηματοδοτεί μια αστάθεια στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα και σίγουρα θα έρθουν στιγμές που και τα δικά σου συναισθήματα θα είναι αβέβαια με τα... ψέματα να δίνουν την «λύση». Παράλληλα, η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα σε βοηθά να δείξεις ένα πρόσωπο αρεστό στους άλλους, αποκρύπτοντας ότι θα μπορούσε να «ενοχλήσει», το ίδιο ωστόσο κάνουν κι εκείνοι, οπότε ας είσαι επιφυλακτικός/η και επαρκώς ρεαλιστής με όσα σου παρουσιάζονται. Από την άλλη πλευρά έχεις το συμπαντικό οκ για να ασχοληθείς με τις τέχνες αλλά και το γεφύρωμα της φαντασίας με την πραγματικότητα.


astrology.gr