MY KTEO

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Στην εκδήλωση του Συλλόγου Απανταχού Αρτακηνών - Κυζικηνών, για την επέτειο της εγκατάστασης των Αρτακηνών στη Νέα Αρτάκη


Στην εκδήλωση του Συλλόγου Απανταχού Αρτακηνών - Κυζικηνών, για την επέτειο της εγκατάστασης των Αρτακηνών στη Νέα Αρτάκη, που πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

«Οι μνήμες και οι παραδόσεις που φροντίζετε με τις εκδηλώσεις σας να μας μεταδίδετε, αντανακλούν όλη την ιστορία της Νέας Αρτάκης. Ενός τόπου που είναι ιστορικό κόσμημα για τον Δήμο Χαλκιδέων.

Ως Δημοτική Αρχή, είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό σας και θα στηρίζουμε κάθε σας προσπάθεια. Δυστυχώς φέτος, λόγω των υγειονομικών προβλημάτων, δεν μας επιτρέπεται η οργάνωση των εκδηλώσεων που είχαμε σχεδιάσει, αλλά δεσμεύομαι μέχρι το καλοκαίρι, με την προϋπόθεση να έχουμε ξεπεράσει την υγειονομική κρίση, το Λαογραφικό Μουσείο της Νέας Αρτάκης, με τη δική σας στήριξη, να είναι επισκέψιμο και να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια. Θερμά συγχαρητήρια για όλες σας τις δράσεις προσδοκούμε ακόμα περισσότερες.», δήλωσε μεταξύ άλλων η Δήμαρχος Χαλκιδέων.