MY KTEO

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

ΜΠΑΡΟΥΤΟΞΥΛΟ: Επιλέξτε καυσόξυλα που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες


Η εταιρεία μας διαθέτει προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και πιστοποίησης εξασφαλίζοντας έτσι με συνέπεια την ειλικρινή συνεργασία και τις καλύτερες τιμές προς τους πελάτες της.  Σε ένα ιδιόκτητο χώρο με στεγασμένα καυσόξυλα πάντα ξερά και στεγνά σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή ποιότηταστα προϊόντα μας.

Ο πελάτης μας σε συνεννόηση μαζί μας, επιλέγει τα καυσόξυλα που ταιριάζουν στις δικές του ανάγκες. Το καυσόξυλο πρέπει να αποδίδει περισσότερο έτσι ώστε να πάρουμε την μέγιστη θερμότητα στον χώρο μας.

Είδη των καυσόξυλων

Πεύκο: Το πεύκο είναι ξύλο «ελαφρύ» που δίνει εξαιρετική φλόγα και καίγεται γρήγορα.

Δρυς: Το δρυς είναι και αυτό βραδύκαυστο όπως το πουρνάρι και η ελιά. Ιδανικό ξύλο για ανεβάσουμε τη θερμοκρασία στο χώρο μας.

Ελιά: Η ελιά είναι ξύλο «βαρύ» και βραδύκαυστο. Είναι το μοναδικό καυσόξυλο όπου για την καύση του χρησιμοποιούμε τον κορμό, αλλά και η ρίζα του. Θεωρείται ισάξιο καυσόξυλο μαζί με το πουρνάρι και το δρυς.

Οξιά: Η οξιά είναι ξύλο επίσης «ελαφρύ» που μας δίνει φλόγα και καίγεται εύκολα. Ανήκει στην ίδια κατηγορία με το πεύκο.

Πουρνάρι (Άγριο): Το πουρνάρι είναι ο βασιλιάς των καυσόξυλων, όμως είναι δυσεύρετο. Ιδανικό για να προσφέρει την υψηλότερη θερμοκρασία στο χώρο.

Οικολογικά Καυσόξυλα

Κατόπιν παραγγελίας η εταιρεία αναλαμβάνει την δωρεάν μεταφορά στην πόρτα σας. Η μεταφορά γίνεται με ιδιόκτητα φορτηγά, άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια.

7ο χλμ. Χαλκίδας – Αλιβερίου (περιοχή Μύτικας)

Τηλέφωνο 2221061924