MY KTEO

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Ο Άρης στον Λέοντα σε κάνει πολύ πιο παραγωγικό/η και με την ζέση που σε διακρίνει όταν ενθουσιάζεσαι με κάτι, μπορεί να διεκπεραιώσεις ένα έργο «βουνό» μέσα σε λίγο χρόνο, πολύ περισσότερο αν έχεις και τεχνολογική βοήθεια. Αν όμως έχεις παιδιά, τότε δεν αποκλείεται να προκύψει κάτι έκτακτο στην υγεία ή το σχολείο τους, που θα σε ανησυχήσει. Παράλληλα η Σελήνη στον 9ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί fake news και κάποιες «τζούφιες» μετακινήσεις ή ακυρώσεις στις επαφές σου. Από την άλλη πλευρά όμως μπορείς να «ξεχαστείς» μέσα από διαβάσματα, παραστάσεις και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Ταύρος
Γενικά: Ο Άρης στον Λέοντα σηματοδοτεί μια έντονη αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένεια σου, με τους τσακωμούς να είναι στην ημερήσια διάταξη, αφού ο καθένας έχει την δική του επίμονη άποψη. Ίσως πάλι να προκύψουν τεχνικές εργασίες που πρέπει να γίνουν και αναπόφευκτα θα αφήσουν πίσω τους ένα... βομβαρδισμένο τοπίο! Παράλληλα, με την Σελήνη στον 8ο ηλιακό οίκο σου… επιβάλλεται να είσαι λιγότερο αφηρημένος/η αλλά και εύπιστος σε οικονομικά ζητήματα, αφού κάπου υπάρχει λάθος ή… απάτη! Από την άλλη πλευρά, μπορεί να συγκινηθείς από την στάση κάποιου/ας, που διαθέτει υψηλά ιδανικά.

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Άρης στον Λέοντα σε βάζει να τρέχεις για διάφορα κι αν μεν είσαι εσύ με τον.. εαυτό σου, το πολύ-πολύ να χτυπήσεις από βιασύνη ή να σπάσεις κάποιο εξάρτημα. Από την στιγμή όμως που μπαίνουν κι άλλοι στο πλάνο, τα νεύρα σου θα φτάσουν στον Θεό και ουδείς μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεκπεραίωση των υποθέσεών σου! Παράλληλα, με την Σελήνη στον 7ο ηλιακό οίκο σου, στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου επικρατεί ένα μάλλον ρομαντικό και «ονειρικό» κλίμα, το οποίο όμως ουδεμία σχέση έχει με την αυριανή πραγματικότητα. Ζήσε λοιπόν τα όσα «θαυμαστά» συμβαίνουν, χωρίς να επενδύσεις συναισθηματικά.

Καρκίνος 
Γενικά: Ο Άρης στον Λέοντα σηματοδοτεί «μάχες» και οικονομικές διεκδικήσεις και βέβαια σε ένα τέτοιο καθεστώς είναι πολυτέλεια το να ξοδευτείς για να ικανοποιήσεις ένα «καπρίτσιο» ή απωθημένο σου κι όχι βασικές ανάγκες ή τις απαιτήσεις της δουλειάς σου. Εξ άλλου είναι στο πρόγραμμα και μια ζημιά που πρέπει να καλύψεις. Παράλληλα, με την Σελήνη στον 6ο ηλιακό οίκο σου, καλείσαι να ξεκουραστείς, αφήνοντας στην άκρη υπευθυνότητες και καθήκοντα, που… έτσι κι αλλιώς δεν «τραβάνε». Επιπλέον, φρόντισε να προστατέψεις τον οργανισμό σου αλλά και ζώα ή φυτά από μυκητιάσεις και αλλεργίες.

Λέων
Γενικά: Ο Άρης στο ζώδιό σου σηματοδοτεί μια μάλλον φασαριόζικη περίοδο με διαδοχικά «πάνω» και «κάτω» στην διάθεση και την αποδοτικότητά σου, σε κάθε περίπτωση όμως προσπάθησε να μην πάρεις βιαστικές ή «εν θερμώ» αποφάσεις, αφού κάτι που σήμερα δείχνει δύσκολο, αύριο θα σου φανεί παιχνιδάκι! Παράλληλα, η Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου δημιουργεί μια «θολούρα» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι είναι πιθανό να λαθέψεις στις εκτιμήσεις σου ή να αρχίσεις να φαντάζεσαι πράγματα που δεν συμβαίνουν. Από την άλλη πλευρά, σε ωθεί να εντρυφήσεις σε οτιδήποτε καλλιεργεί την φαντασία σου.

Παρθένος
Γενικά: Ο Άρης στον Λέοντα βγάζει στην επιφάνεια τάσεις και απωθημένα, που νόμιζες ότι είχαν εξοβελιστεί διά παντός από την ζωή σου, είναι ωστόσο πιθανή και μια κρίση πανικού. Μπορεί πάλι να πρόκειται για κρυφούς εχθρούς που πασχίζουν να σου πάρουν την μπουκιά απ' το στόμα. Παράλληλα, η Σελήνη στον 4ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί για καλλιτεχνικές παρεμβάσεις στον χώρο σου, καλό είναι όμως να προνοήσεις και για κάποιους «πονηρούς» επισκέπτες, που με οποιαδήποτε πρόφαση, μπορεί να σε κλέψουν ή να σε κοροϊδέψουν. Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για περιουσιακές ρυθμίσεις, ούτε και για συμβόλαια-συνεργασίες.

Ζυγός
Γενικά: Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου υπάρχει μια διάσταση απόψεων, ίσως όμως να υπάρξει και μια έντονη παρεξήγηση με φίλο/η, που θα αντιδράσει βίαια. Επιπλέον, μια σχέση ή συνεργασία σου μπορεί να περάσει από σαράντα κύματα, μέχρι να υπάρξει συνεννόηση και... αν! Παράλληλα, η Σελήνη στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει επιρρεπή σε λάθη και ακυρώσεις δράσεων αλλά πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να δίνεις υπερβολική σημασία σε όσα… δεν γίνονται, αφού μπορεί να είναι για το καλό σου. Επιπλέον, τονίζονται οι καλλιτεχνικές ανησυχίες σου.

Σκορπιός
Γενικά: Με τον Άρη στον Λέοντα είναι εύκολο να προκύψουν εντάσεις και προστριβές με άτομα που βλέπουν τα πράγματα πολύ διαφορετικά, από ότι εσύ κι εδώ το ζητούμενο είναι να κάνει ο καθένας αυτό στο οποίο είναι καλύτερος, χωρίς να μπερδεύεται στα πόδια του άλλου. Υπάρχει βέβαια και το... ιδανικό, να δουλέψεις δηλαδή εντελώς μόνος/η σου! Παράλληλα, με την Σελήνη στον 2ο ηλιακό οίκο σου, έχεις μια αίσθηση πληρότητας, κάτι που αν και… δεν ισχύει και τόσο στην πράξη, σε κάνει να νοιώθεις ευτυχής. Και μέχρι εδώ καλά, πρόσεξε όμως μήπως ξεγελαστείς σε ένα οικονομικό ζήτημα ή σε μια αγορά.

Τοξότης
Γενικά: Ο Άρης στον Λέοντα σε κάνει πιο «φουριόζο/α» στις επιδιώξεις σου και πιο επίμονο στην υπεράσπιση του δίκιου, με αναπόφευκτη συνέπεια να υπάρξουν αψιμαχίες, που μπορεί να φτάσουν ακόμη και στα δικαστήρια. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να «πετάξεις» ψηλότερα από τα όποια προβλήματα και να στοχαστείς, μακριά από εξωτερικές εντάσεις, πολύ περισσότερο που ο «πραγματικός κόσμος», είναι γεμάτος από δυστυχία. Επιπλέον μπορεί να σου φέρει ένα προφητικό όνειρο ή μια μεγάλη έμπνευση αλλά και να «βγάλει» στο προσκήνιο τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου.

Αιγόκερως
Γενικά: Ο Άρης στον Λέοντα σηματοδοτεί έκτακτα έξοδα, που όμως θα σου δώσουν το κίνητρο για να μαζέψεις κι άλλο χρήμα. Από εκεί και ύστερα, το ότι δεν θα σου μείνει τελικά ούτε δυάρα τσακιστή δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε απασχολεί από την στιγμή που θα γίνει η δουλειά σου. Ίσως βέβαια να γίνει και μια ζημιά στο σπίτι που θα σε... πονέσει! Παράλληλα, η Σελήνη στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να προσπεράσεις αυτά που «πρέπει» να κάνεις, αφού προηγείται η ξεκούρασή σου. Επιπλέον, ένα δυνατό προαίσθημα μπορεί να σε προστατέψει και τελικά να βρεθείς μακριά από όλα εκείνα που δυνητικά θα σε στενοχωρούσαν.

Υδροχόος
Γενικά: Με τον Άρη απέναντί σου να μην έχει… ξεθυμάνει ακόμη, κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να συμβούν πολλά και διάφορα που θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα και αποφασιστικά, έχοντας όμως κάποιον/α να σε κοντράρει ή να σε εκνευρίζει με τις επιλογές του/της, οπότε απειλείται γενική σύρραξη! Παράλληλα, η Σελήνη στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε… παραπλανά στις διαπροσωπικές σχέσεις σου ή σε μια συλλογική προσπάθεια και τελικά η καλή σου πίστη μπορεί να σε κάνει «εκμεταλλεύσιμο/η». Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορείς να εμψυχώσεις κόσμο χωρίς να δώσεις τα... ωραία σου λεφτά!

Ιχθύες
Γενικά: Ο Άρης στον Λέοντα σου «βγάζει» διάφορες δουλειές, που επείγουν, είτε στο σπίτι, είτε στο γραφείο, καλό είναι όμως να μην υπερβείς τα όρια της αντοχής σου, αφού ότι πάρεις θα τα δώσεις στους γιατρούς! Ίσως πάλι να χαλάσει ένα μηχάνημα. Παράλληλα, η Σελήνη στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να διερευνήσεις τις κρυφές πτυχές και των όσων γίνονται στην επαγγελματική και κοινωνική σου ζωή, έχοντας κατά νου ότι κάποια πράγματα είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά! Από την άλλη πλευρά βέβαια, το να κάνεις όνειρα δεν… βλάπτει, αρκεί να μην έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην τσέπη σου ή/και τις σχέσεις σου.


astrology.gr