Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε περνά από «εξετάσεις», είτε στην καριέρα σου, είτε σε ένα εγχείρημα σου που απευθύνεται στην κοινωνία, ωστόσο δεν είναι σκόπιμο να αναλάβεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν, αφού αν αποτύχεις θα γίνεις ο «αποδιοπομπαίος τράγος», ενώ αν πετύχεις, κάποιος/α άλλος/η θα καρπωθεί την νίκη σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να χάσεις τον μπούσουλα» ως προς το τι δίνεις και τι παίρνεις, ίσως μάλιστα να παρασυρθείς και σε καταναλωτικές υπερβολές, Επιπλέον, η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καθιστά επιρρεπή σε μυκητιάσεις.

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου σε βάζει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά μιας σχέσης ή συνεργασίας, Επιπλέον, τα θέματα των άλλων γίνονται προτεραιότητά σου, είτε σου αρέσει, είτε όχι και με την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα το πιθανότερο είναι να πλανηθείς ή να… αποπλανηθείς από άτομα που είναι μαιτρ του είδους, ενώ μπορεί να πάει στράφι και μια προσφορά σου «για το κοινό καλό»! Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί αναγκαίες επαφές, προκειμένου να επιλυθούν τεχνικά ή νομικά ζητήματα, με τον δογματισμό της μιας ή της άλλης πλευράς να είναι το μεγαλύτερο «αγκάθι».

Δίδυμοι
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε βοηθά να αποκρύψεις κάθε «ασχήμια» αλλά μην μπερδέψεις την «βιτρίνα» με την ουσία. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω συνηγορεί σε οικονομικές πιέσεις, οπότε καλό είναι να βάλεις στην άκρη για την ώρα εκείνα που σε ευχαριστούν αλλά κοστίζουν, αφού προηγείται η κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Από τύχη δε, πιάνεις… πάτο! Επιπλέον, με την Σελήνη στον Σκορπιό σε περιμένουν αρκετές έξτρα εργασίες και σίγουρα, θα χρειαστείς έναν στοιχειώδη καταμερισμό για να μην «κλατάρεις», ενώ απαιτείται και η προσοχή σου σε θέματα σωματικής και ψυχικής ευεξίας.

Καρκίνος 
Γενικά: Ο Κρόνος απέναντί σου σε καλεί να προσδώσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου έναν ρεαλιστικό χαρακτήρα, αφήνοντας κατά μέρος τους συναισθηματισμούς. Αν πάλι στερηθείς κάποιον/α ή «κολλήσει» μια συνεργασία σου, μπορεί να σου βγει και σε καλό. Το… κακό βέβαια είναι ότι, με την Σελήνη στον Σκορπιό είναι πιθανό να πέσεις «θύμα» ενός ακατανίκητου πάθους, ενώ αν έχεις παιδιά, θα χρειαστεί η συνδρομή σου σε μια υπόθεσή τους. Παράλληλα βέβαια, με την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορείς να «ξεφύγεις» από τα δύσκολα, μέσα από όνειρα-οράματα και καλλιτεχνικές αναζητήσεις.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό ανακινεί οικογενειακές υποθέσεις, που όμως έχουν αρκετές μεταβλητές και θα πρέπει να επιδείξεις την σχετική ευελιξία. Επιπλέον είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις στον χώρο σου ή να μετακομίσεις εσύ προσωρινά σε μια άλλη «έδρα». Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω φέρνει εμπόδια και καθυστερήσεις στην δουλειά σου αλλά και δυσλειτουργίες στον εξοπλισμό σου. Όσο για την υγεία σου, ισχύει πάντα το ότι «η πρόληψη είναι καλύτερη από την θεραπεία». Κατά τα άλλα, με την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, πάλι θα το… τερματίσεις με τα «ψυχικά»!

Παρθένος
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σηματοδοτεί μια επίπλαστη ευτυχία, που σύντομα θα καταρρεύσει, ενώ σε κάθε αυστηρή αντίδραση σου σε σχέσεις και συνεργασίες, αντιπαραθέτει ένα «κρυφτούλι» από την άλλη πλευρά. Εμπιστοσύνη… μηδέν, δηλαδή! Επιπλέον, με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, έχεις απόλυτο… δίκιο να μην ποντάρεις στην τύχη αλλά στο πνεύμα πρόνοιας που σε διακρίνει. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό πολλαπλασιάζει τις προσλαμβάνουσες παραστάσεις σου, ας ασχοληθείς όμως με εκείνα που έχουν πραγματικά σημασία κι όχι με τις «κακίες» και τις εμμονές κάποιων.

Ζυγός
Γενικά: Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί πιέσεις και στενοχώριες στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να σου αποδοθούν ευθύνες για ότι πήγε στραβά. Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για την εκμετάλλευση ενός ακινήτου αλλά μόνον για πώληση ή επισκευή. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Σκορπιό, οι επιθυμίες και οι ανάγκες σου μεταβάλλονται διαρκώς και κάπου πρέπει να βάλεις ένα «στοπ», πριν βρεθείς «πανί με πανί» και με την αίσθηση πως προσπαθείς να γεμίσεις ένα βαρέλι δίχως πάτο. Ωστόσο, η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σου επιτρέπει να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει επιρρεπή στα πάθη ή σε εμμονές, ενώ η λίμπιντό σου αναζητεί άμεσα διέξοδο και με την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα, ένα «λάθος» ή μια απιστία είναι προ των πυλών! Στον αντίποδα βέβαια το ταλέντο σου στις «μαντεψιές» ή την επίλυση μυστηρίων θα αποδώσει καρπούς του. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε παραπέμπει σε μάλλον αργές διαδικασίες στην καθημερινότητά σου αλλά και στην συνδρομή σου με χρήσιμες συμβουλές σε άτομα που δείχνουν «πελαγωμένα». Μπορεί ωστόσο κι εσύ να «εκπαιδευτείς» σε διάφορα κι εδώ σίγουρα απαιτείται υπομονή.

Τοξότης
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα συνηγορεί σε εμψυχωτικές δράσεις κι ονειρέματα. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να επικεντρωθείς στην υγεία και την διατροφή σου, δίνοντας όμως σημασία και στην ψυχολογική σου κατάσταση, αφού από αυτήν ξεκινούν όλα. Αν πάλι δεις ένα «σημαδιακό» όνειρο, δώσε του την σημασία που πρέπει. Κατά τα άλλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να περικόψεις είτε τα έξοδα, είτε τις απαιτήσεις σου, ξεκινώντας ταυτόχρονα κι ένα πρόγραμμα αποταμίευσης. Κι αν σου ζητηθεί να συνδράμεις οικονομικά σε μια υπόθεση, κάνε πως δεν… άκουσες!

Αιγόκερως
Γενικά: Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε καθιστά υπεύθυνο για πολλά, φρόντισε ωστόσο μαζί με τις ευθύνες να έχεις και την διοίκηση των πραγμάτων, ώστε να μην κάνεις την «βρώμικη» δουλειά για άλλους. Επιπλέον, το σωστό θα ήταν να αναθέσεις καθήκοντα κι όχι να τα φορτωθείς όλα επάνω σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό ανανεώνει τον κοινωνικό κύκλο σου με άτομα που έχουν δύναμη αλλά μάλλον έχουν και «λερωμένη την φωλιά τους», οπότε πρόσεξε που πας να μπλέξεις.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στον Σκορπιό σου υπενθυμίζει ότι χωρίς το χρήμα και τους μηχανισμούς εξουσίας, τα σχέδιά σου θα παραμείνουν ένα ευχολόγιο κι επειδή αυτοί που τα κατέχουν δεν είναι δα και τα… καλύτερα παιδιά, θα πρέπει κι εσύ να κάνεις τους συμβιβασμούς σου. Από την άλλη πλευρά με την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα μπορείς να προσφέρεις για να νιώσεις καλύτερα. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σου εφιστά την προσοχή στην υγεία και την διατροφή σου κι αν δεις ότι «κάτι» δεν πάει καλά, μην αδιαφορήσεις. Επιπλέον, χρειάζεσαι ξεκούραση κι όχι… καταναγκαστικά έργα!

Ιχθύες
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε βοηθά να… βλέπεις ότι θες στην ζωή και τις σχέσεις σου αλλά και να διαφύγεις των όποιων προβλημάτων μέσα από… πονηριές! Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει ένα «μπαράζ» επαφών ή μετακινήσεων και ένα πλήθος πληροφοριών άλλοτε χρήσιμων κι άλλοτε όχι, ίσως μάλιστα να πρόκειται για «κακίες» ή θεωρίες συνωμοσίας. Κατά τα άλλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλεί να ιεραρχήσεις τις φιλίες σου, μένοντας μόνον σε εκείνες που έχουν πιστοποιηθεί στα δύσκολα και δεν σε φορτώνουν με… ενοχές για να σε εκμεταλλευτούν!


astrology.gr