MY KTEO

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Συγκροτήθηκε η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων - Ποια Ευβοιώτισσα συμμετέχει


Στην συγκρότηση της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων ως ακολούθως προχώρησε με απόφαση του το Περιφερειακό Συμβούλιο Ευβοίας

α) Τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κωνσταντίνο Μπακομήτρο του Παναγιώτη, ως Πρόεδρο,
β) Την Παρασκευή Κάραλη, Δήμαρχο Ορχομενού αναπληρούμενη σε περίπτωση απουσίας, από την Ελένη Σύρου, Δημοτική Σύμβουλο Δήμου Διστόμου - Αράχωβας - Αντικύρας, ως εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας,
γ) Την Χρυσούλα Φλώρου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας Π.Στ. Ε., αναπληρούμενη σε περίπτωση απουσίας, από την Παναγιώτα Κοντογιάννη, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Τμήματος Κοινωνικών Υπηρεσιών της ίδιας Δ/νσης, ως εκπρόσωπο οργανικής μονάδας άσκησης κοινωνικής πολιτικής.
δ) Την Σοφία Κόλια - Βότση, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Επιμελητηρίου Εύβοιας, αναπληρούμενη σε περίπτωση απουσίας από την Δέσποινα Κοσιαβέλου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Επιμελητηρίου Φωκίδας, ως κοινή εκπρόσωπο των επαγγελματικών επιμελητηρίων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
ε) Την Ελένη Μπενιάτα, Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης, αναπληρούμενη σε περίπτωση απουσίας από την Χρυσάνα Μωρίκη, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου (ΣΕΕ) ΠΕ02 - Φιλολόγων, ως εκπρόσωπο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης.
στ) έναν (1) κοινό εκπρόσωπο των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Α.Ε.Ι.) της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η υπόδειξη του οποίου έχει ζητηθεί με το υπ. αριθμ. πρωτ. (οικ.) 145304/2485/22-7-2020 έγγραφο της Δ/νσης Διοίκησης.
ζ) έναν (1) κοινό εκπρόσωπο των δικηγορικών συλλόγων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η υπόδειξη του οποίου έχει ζητηθεί με το υπ. αριθμ. πρωτ. (οικ.) 145353/2489/22-7-2020 έγγραφο της Δ/νσης Διοίκησης.
η) Την Μαρία Θαλασσινού, Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Θήβας “Ισμήνη”, αναπληρούμενη σε περίπτωση απουσίας από την Παρασκευή Καραντζίκη, Γραμματέα του Συλλόγου Γυναικών Θήβας “Ισμήνη”, ως εκπρόσωπο αντιπροσωπευτικής γυναικείας οργάνωσης με δράση στα θέματα ισότητας των φύλων, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
θ)Την Κων/να Αρβανίτη, αναπληρούμενη σε περίπτωση απουσίας από την Ξανθή Μπέσσα, ως εκπρόσωπο της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων
Χρέη