MY KTEO

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

ΕφΣυν για μάσκες: Παραιτήσου κύριε Τάκη Θεοδωρικάκε, τι περιμένεις;


Το φιάσκο με τις μάσκες στα σχολεία είναι τόσο μεγάλο που μοιάζει απίστευτο. Μιλάμε για «απάτη» επικών και επιτελικών διαστάσεων.
Ζούμε, από χθες, κωμικοτραγικές καταστάσεις. Τα έχετε δει κι εσείς, δεν χρειάζεται να σας το πω
εγώ, γελάει το σύμπαν όλο.

Και τι κάνει ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος; Μην βιαστείτε να απαντήσετε ότι τελεί υπό παραίτηση, γιατί θα κάνετε μεγάλο, πολύ μεγάλο, λάθος.

Όχι βέβαια, παραμένει γαντζωμένος στη θέση του. Και δείτε τι tweets ανέβαζε λίγες ώρες πριν φτάσουν οι μάσκες στα σχολεία. Καταρχάς, δύο επικά tweets.
«Οι δωρεάν μάσκες φθάνουν σε όλα τα σχολεία της χώρας για μαθητές & εκπαιδευτικούς με τη χρηματοδότηση του ΥΠΕΣ με 6,2 εκ. ευρώ. Η ΚΕΔΕ έκανε εξαιρετική δουλειά με διαφάνεια κι αποτελεσματικότητα, άλλο ένα σημαντικό δείγμα της δημιουργικής συνεργασίας μας με την αυτοδιοίκηση.»
«Το ΥΠΕΣ χρηματοδότησε 6,2 εκατομ. ευρώ την ΚΕΔΕ, η οποία σε ελάχιστο χρόνο ανταποκρίθηκε με διαφάνεια & αποτελεσματικότητα στην προμήθεια των μασκών και τη διανομή τους σε ολόκληρη τη χώρα. Οι Έλληνες ενωμένοι βάζουμε τα δυνατά μας ιδίως ως στα δύσκολα!».
Και υπάρχει κι ένα ακόμα tweet, τρίτο, που το έγραψε την ώρα του αγιασμού σε κάποιο σχολείο.

«Στο 3ο Γενικό Λύκειο Αργυρούπολης. Άριστη συνεργασία από καθηγητές, μαθητές,γονείς και δήμο.Το Υπουργείο Εσωτερικών κλήθηκε να φέρει εις πέρας μια έκτακτη αποστολή, αποφασίσαμε να δώσουμε δωρεάν μάσκες στα παιδιά μας & στους εκπαιδευτικούς, γιατί είναι θέμα κοινωνικής ευθύνης & δημόσιας υγείας!».
Γελάνε και τα πόμολα. Υπουργός για γέλια μεν, αλλά μας στοίχισε ήδη 6,2 εκατομμύρια ευρώ. Ποιος θα τα «πληρώσει» αυτά κύριε Θεοδωρικάκε; Εμείς για εσάς; Για την αστοχία και ανικανότητά σας;
Και σβήστε τα tweet σας, μήπως και σώσετε λίγη από την αξιοπρέπειά σας.


Δημήτρης Κανελλόπουλος

πηγή: efsyn.gr