MY KTEO

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Παπάς χτύπησε σύζυγο και κόρη – Έστειλε στο νοσοκομείο την παπαδιά

Απρόσμενες διαστάσεις έλαβε ένας μάλλον συνηθισμένος καβγάς μεταξύ πατέρα και κόρης, ένας μάλλον συνηθισμένος καβγάς μεταξύ των δύο συζύγων, με τον άνδρα να καταλήγει κρατούμενος στο Αστυνομικό Τμήμα και οικογενειακά δρά­ματα να καταλήγουν στις δικαστικές αίθουσες με τις δύο
πλευρές να αλληλοκατηγορούνται και στο μέσον της διαμάχης να βρίσκονται παιδιά, τα οποία ενίοτε αποδεικνύονται ωριμότερα των γονέων τους παρότι «φοβισμένα» από τις επιπτώσεις του καβγά στην καθημερινότητά τους, με τις κοινωνικές υπηρεσίες να καλούνται τέλος να παράσχουν υλική και επιστημονική υποστήριξη και στις δύο πλευρές.
Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας κλήθηκε χθες σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Ελευθερία, να εκδικάσει μία (ακόμη) υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, μόνο που στο εδώλιο του κατηγορουμένου βρέθηκε ιερέας του νομού ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία της συζύγου του και της ενήλικης κόρης του.
Ο καυγάς σημειώθηκε στις 18.30 προχθές το απόγευμα στο σπίτι της πολύτεκνης οικογένειας, όταν ο ιερέας μετά από φρα­στική αντιπαράθεση με την κόρη του φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο και χειροδίκησε – όπως καταγγέλθηκε χθες στο Δικα­στήριο – σε βάρος και της κόρης και της συζύγου.
Με αφορμή και τις σωματικές βλάβες που προκάλεσε ο ιερέας «με τα χέρια και τα πόδια του» στις δύο γυναίκες, η παπαδιά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νο­σοκομείο, όπου ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και προχώρησε στη σύλληψη του ιερέα που ξημέρωσε κρατούμενος στο Αστυ­νομικό Τμήμα.