MY KTEO

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Κακό σεξ !


Πολύ θα ήθελες το σεξ που κάνεις να είναι σούπερ ουάουυ κάθε φορά, κάθε νυχτιά, κάθε μέρα! Έλα που δεν είναι! Έλα που τα πράγματα δεν πάνε τέλεια και καταλήγεις με κακό σεξ και ένα μεγάλο πονοκέφαλο! Δες, πως θα διορθώσεις τα πράγματα για να δεις χαρά... στο σεξ.

Ναι, το ιεραποστολικό είναι υπερεκτιμημένο!
Οι τηλεοπτικές σειρές, οι χιλιάδες ταινίες στο σινεμά, το έχουν κάνει το κακό τους. Βλέπεις τους
πρωταγωνιστές μπαμ και κάτω σε ιεραποστολική στάση και δίχως προκαταρκτικά να ολοκληρώνουν με φουλ οργασμούς και μάλιστα ταυτόχρονα!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η ιεραποστολική στάση από μόνη της, δύσκολα θα φέρει τον δικό σου οργασμό χωρίς κανένα ορεκτικό. Αν μάλιστα ο αγαπημένος σου δεν είναι και ιδιαιτέρως προικισμένος, με την ιεραποστολική στάση η κλειτορίδα σου δεν θα δεχτεί ποτέ ιδιαίτερη πίεση για να «ενθουσιαστεί».
Ταυτοχρόνως, η ταυτόχρονη ολοκλήρωση, ειδικά στην στάση αυτή αποτελεί όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό. Το ιεραποστολικό περισσότερο θυμίζει την Κάρι του Sex and the City στο κρεβάτι με τον Μπέργκερ, να κοπανάει το κεφαλάκι της στο κάγκελο ψάχνοντας την ηδονή, παρά τα παραμύθια της Χαλιμάς που βλέπεις στο σινεμά.

Οπότε, το βασικό σας όπλο είναι να δοκιμάσετε το ιεραποστολικό μετά από αρκετά προκαταρκτικά, σε συνδυασμό και με άλλες στάσεις και ωθώντας τον καλό σου να βάλει τα μαγικά δαχτυλάκια του εκεί χαμηλά ταυτόχρονα με το ιεραποστολικό.
ΥΓ: Δεν χρειάζεται να προσποιηθείς πως ολοκληρώνετε μαζί. Όταν πραγματικά συμβεί, θα το χαρείτε παραπάνω.