MY KTEO

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Σχέσεις: Τι μας κουράζει και τι μας εκνευρίζει στους άντρες

Ναι έχουμε και εμείς πράγματα που μας ενοχλούν σε εσάς και καλά θα κάνετε να τα ακούσετε και να κάνετε κάτι, διότι κουραστήκαμε να σας τα λέμε και να επαναλαμβάνονται.
1.     Όταν σας λέμε θέλουμε 5 λεπτά να ετοιμαστούμε, δεν εννοούμε σε 5 ακριβώς, μπορεί να είναι
7-8 ή 10. Άλλωστε αφού μας ξέρετε γιατί μουρμουράτε;

2.Πόσες φορές σας είπαμε ,όταν πάτε στην τουαλέτα, μετά κατεβάστε το καπάκι της λεκάνης. Νομίζετε πως μας αρέσει να τρέχουμε από πίσω σας στην τουαλέτα ;

3.Στο κρεβάτι μας αρέσει να έχετε πάθος και να είστε και ρομαντικός. Είπαμε να ικανοποιούμε φαντασιώσεις αλλά όχι πορνό αλλά ούτε και να γίνεται σκέτο σεξ. Για εμάς ο έρωτας είναι τελετουργία και όχι ξεπέταγμα. Αν θέλαμε ξεπέταγμα θα κάναμε one nightstand και θα ήταν και παθιάρικο.
4. Κι όμως όταν σας λέμε «δεν έχουμε τίποτα» , όταν μας βλέπετε με τα μούτρα κατεβασμένα , σημαίνει πως κάτι έχουμε αλλά δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε αφού έτσι και αλλιώς δεν θα αλλάξει κάτι από την πλευράς σας.
5.Και αφού ξέρετε ότι έχουμε κάτι και αυτό το κάτι σας το έχουμε πει εκατοντάδες φορές γιατί δεν το αλλάζετε;;;
6. Αν τσακωθούμε και σας πούμε θέλουμε τον χρόνο μας, είναι αλήθεια. Αυτό όμως δεν σημαίνει μην μας ενοχλείτε και καθόλου. Μια ανθοδέσμη ή ένα γλυκό μήνυμα κάνει τα πράγματα καλύτερα. Από την άλλη όμως μην μας σπάτε τα νεύρα παίρνοντας μας συνέχεια τηλέφωνο.
7. Θεωρούμε «αδιαφορία» να βλέπετε συνέχεια ποδόσφαιρο και να παίζεται παιχνίδια με τον υπολογιστή. Είπαμε έχετε ελευθερία αλλά να μην το παρακάνετε. Όταν έχουμε κάτι κανονισμένο , μια έξοδο, μην μας την σπάτε ότι έχει ποδόσφαιρό ή ότι πρέπει να βγούμε μετά τις 9 που θα τελειώσει το match. Για εμάς σημαίνει πως μας έχετε γραμμένες. Θέλουμε σημασία…
8.  Ναι σήμερα έχουμε επέτειο μετά από 5 χρόνια και θέλουμε να την θυμάστε και να κάνετε την μέρα όσο πιο ξεχωριστή γίνεται…
9. Όταν σας λέμε πως θέλω να μιλήσουμε, εννοούμε θέλουμε να αναλύσουμε μια κατάσταση, δεν σας κατηγορούμε… Μην το παίρνετε προσωπικά.
10. Θέλουμε ακόμα και όταν είμαστε έξω να δείχνετε την αγάπη σας και όχι να σκέφτεστε ότι υπάρχει κόσμος γύρω και τι θα πει ο κόσμος αν μας δώσετε ένα φιλάκι.
JUICY - GOSSIP NEWS