MY KTEO

Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Σελήνη στον Αιγόκερω συνηγορεί στο να ασχοληθείς επισταμένα με ζητήματα σχετικά με την καριέρα σου ή μια σημαντική υπόθεση στην οποία εμπλέκονται και άλλοι, ίσως μάλιστα να σου ανατεθούν και διοικητικά καθήκοντα. Από εκεί και ύστερα απομένει το να φανείς αντάξιος/α των προσδοκιών. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον 3ο ηλιακό οίκο σου προοιωνίζει μια ευχάριστη καθημερινότητα, ίσως μάλιστα να λάβεις ένα ευχάριστο μήνυμα ή μια έμπνευσή σου να πιάσει τόπο. Ακόμη η ημέρα προδιαθέτει σε ταξίδια, ποικίλες επαφές αλλά και σε αγορές ρούχων και αξεσουάρ.

Ταύρος
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον 2ο ηλιακό οίκο σου, σου δίνει την δυνατότητα να αυξήσεις το εισόδημα σου και σου… ανοίγει την όρεξη για επιπλέον αγορές, ωστόσο μην βιαστείς, αφού αυτό που θέλεις μπορεί τελικά να σου χαριστεί από κάποιον/α άλλον/η. Ίσως πάλι να λάβεις λουλούδια από κάποιον/α που ενδιαφέρεται για σένα. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Αιγόκερω αναμένονται περισσότερες επαφές και μετακινήσεις, όχι όμως χωρίς σκοπό ή καθαρά ψυχαγωγικές και μόνον. Μπορεί λοιπόν να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι να μάθεις μια τεχνική αλλά και να φτιάξεις τα χαρτιά σου για μια υπόθεση.

Δίδυμοι
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στο ζώδιό σου διαμορφώνει ένα θετικό κλίμα για σένα και μπορείς να εκμεταλλευθείς τις περιστάσεις για να περάσεις όμορφα σε μια έξοδο, εκδρομή ή κοινωνική εκδήλωση. Επιπλέον, στην παρούσα φάση οι άλλοι δείχνουν πρόθυμοι να σε εξυπηρετήσουν, αν λοιπόν σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, αποδέξου την χωρίς δεύτερη κουβέντα! Παράλληλα βέβαια η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες μιας οικονομικής υπόθεσης αλλά αν κάτι τέτοιο σου φαίνεται άκαιρο, απευθύνσου σε ειδικούς που κατέχουν το αντικείμενο κι εσύ συνέχισε να... καλοπερνάς!

Καρκίνος
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου συνηγορεί στο να αξιοποιήσεις τους άλλους, προκειμένου να γίνουν οι δουλειές σου άψογα κι εδώ ο μεγαλύτερος αντίπαλός σου είναι η... γκρίνια και οι συναισθηματικές αδυναμίες σου, εξ αιτίας των οποίων μπορεί να κάνεις κάποιες ¨φάλτσες” επιλογές. Παράλληλα βέβαια, με την σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης στον 12ο ηλιακό οίκο σου θα βρεις χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση είτε κοντά στην φύση, είτε στο δικό σου… μυστικό μέρος! Επιπλέον, μπορεί να μάθεις πικάντικα παραλειπόμενα για τις ζωές των άλλων, ενδέχεται ωστόσο να αποκαλυφθεί και κάποιο δικό σου μυστικό.

Λέων
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον 11ο ηλιακό οίκο σου διαμορφώνει ένα θετικό κλίμα στην ζωή σου και ιδιαίτερα στα προσωπικά σου, όπου τουλάχιστον θα περάσεις όμορφα με καλή παρέα και άφθονο γέλιο. Επιπλέον, κάποιος/α από την παρέα σου θα τραβήξει την προσοχή σου, είτε με την συμπεριφορά, είτε με τα κατορθώματά του, χωρίς να αποκλείεται να είσαι… εσύ αυτός/η! Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στον Αιγόκερω να σε ταλαιπωρεί με καθήκοντα και υποχρεώσεις που κανείς άλλος δεν επιθυμεί να αναλάβει, μπορεί τελικά να νιώσεις μια αδιαθεσία, ίσως όμως να την πάθεις κι από μια διατροφική υπερβολή.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Αιγόκερω ταιριάζει γάντι με τα γούστα σου κι είναι πιθανό να βρεθείς με άτομα που δίνουν ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες ή/και επικεντρώνονται περισσότερο στην χρησιμότητα μιας σχέσης κι όχι σε αγάπες και λουλούδια, που έρχονται και παρέρχονται. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον 10ο ηλιακό οίκο σου, σου δίνει την ευκαιρία να διακριθείς ή να πετύχεις έναν από τους βασικούς σου στόχους, χωρίς να πασχίσεις πολύ γι' αυτό, ίσως μάλιστα να λάβεις και την στήριξη ενός ισχυρού προσώπου. Αν πάλι έχεις κατά νου να ζητήσεις μια μεγάλη χάρη, μην διστάσεις.

Ζυγός
Γενικά: Με την σύνοδο Ερμή-Αφροδίτης στον 9ο ηλιακό οίκο σου να σε παραπέμπει σε ευχάριστα δρώμενα, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τις προτάσεις που θα σου γίνουν για ταξίδια, εκδρομές ή/και την παρακολούθηση μιας παράστασης. Επιπλέον, πέρα από τις ευχάριστες ειδήσεις που θα λάβεις, θα δικτυωθείς με άτομα, που μόνον καλά λόγια θα έχουν να πουν για σένα. Παράλληλα η Σελήνη στον Αιγόκερω συνηγορεί σε μια αυξημένη κινητικότητα και στο σπίτι ή την οικογένειά σου, που σημαίνει ότι και να το θέλεις, δύσκολα θα μείνεις σε ένα μέρος τελικά, ίσως όμως να προκύψει και μια εμπλοκή με τα περιουσιακά σου.

Σκορπιός
Γενικά: Η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον 8ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί παροχές και μια εκπλήρωση επιθυμιών, όχι όμως μέσα από προσπάθεια αλλά από καθαρή τύχη, καλό είναι λοιπόν να μην βάζεις αυστηρές προϋποθέσεις ή προαπαιτούμενα. Οι εύκολες λύσεις είναι αυτές που προηγούνται κι από εκεί και ύστερα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημα σου, αποφεύγοντας τις αχρείαστες σπατάλες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να φερθείς υπεύθυνα και να τηρήσεις τα δέοντα, προκειμένου να σε εκτιμήσουν άτομα που έχουν δύναμη και ο λόγος τους περνάει.

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στον Αιγόκερω αυξάνει τις επιθυμίες σου και κατ' επέκταση τα έξοδά σου, αν είναι όμως να αποκτήσεις ή/και να ζήσεις κάτι που είναι το απωθημένο σου, αξίζει τα... λεφτά του!Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον 7ο ηλιακό οίκο σου πιστοποιεί ότι βρίσκεσαι σε μια φάση… καλοπέρασης και προσωπικής απελευθέρωσης κι επειδή η τύχη είναι με το μέρος σου, δεν έχεις παρά να προβάλλεις τον εαυτό σου και το έργο σου, βγάζοντας το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να διεκδικήσεις και να λάβεις βοήθειες αλλά και να επωφεληθείς από την παρουσία σου σε μια γιορτή.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καθιστά “πρώτο βιολί” και προάγει τις φιλοδοξίες σου, σε θέλει όμως και άψογο/η τόσο οργανωτικά, όσο και εμφανισιακά, ώστε να πάρεις τα εύσημα σε ότι κι αν κάνεις, πολύ περισσότερο που μια αίσθηση αποτυχίας θα βαρύνει πολύ στην συνείδησή σου. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον 6ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τα εργασιακά σου κι αν δεν έχεις δουλειά, θα… βρεις, ίσως όμως απλά να απαλλαγείς από ευθύνες και να ξεκουραστείς η να διασκεδάσεις. Επιπλέον, σε θέματα υγείας, θα έχεις τις επιθυμητές λύσεις, από την άλλη πλευρά όμως η ημέρα δεν συστήνεται για δίαιτες.

Υδροχόος
Γενικά: Κόντρα στο πνεύμα του σαββατοκύριακου, η Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί εργασίες και καθήκοντα που δεν μπορούν να περιμένουν, ίσως όμως να ταλαιπωρηθείς κι από μια προσωρινή αδιαθεσία, προϊόν του... έκλυτου βίου σου. Κι αυτό γιατί η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε παραπέμπει σε… γλέντια και χαρές κατά συρροή, ενώ μπορεί να γνωρίσεις και άτομα στα οποία αρέσεις και έχουν τα μέσα να σε διευκολύνουν σε πολλές από τις υποθέσεις σου. Ίσως πάλι να λάβεις καλά νέα από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ έχεις τύχη και σε οικονομικά θέματα γι' αυτό... πάρε ένα λαχείο!.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε φέρνει σε επαφή με διακεκριμένα άτομα, από τα οποία μπορείς να αποκομίσεις πολλαπλά οφέλη, από την άλλη πλευρά ωστόσο ενδέχεται να διαταραχθεί μια φιλική σου σχέση, εξ αιτίας της προσωρινής προτίμησής σου σε μια διαφορετική παρέα. Παράλληλα, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στον 4ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τις οικογενειακές υποθέσεις σου ή/και τα περιουσιακά σου αλλά πέρα από τα όποια υλικά οφέλη θα έχεις την ευκαιρία να λάμψεις με την παρουσία σου σε μια εκδήλωση ή έστω να αλλάξεις παραστάσεις μεταβαίνοντας σε ένα άνετο κι ευχάριστο περιβάλλον.


astrology.gr