MY KTEO

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Σύλλογος Γυναικών Μαρμαρίου αποχαιρετά το καλοκαίρι με τη Μεγάλη Άμμο


Αυτό το καλοκαίρι είχες την τιμητική σου!! Ταξίδεψες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, σε γνώρισαν άνθρωποι που ήρθαν στην περιοχή και γέμισαν τις γειτονιές μας, έγινες για μέρες αντικείμενο συζήτησης στα δελτία ειδήσεων όπου όλοι-δημοσιογράφοι και μη-μιλούσαν για τα
καταγάλανα νερά και τα υπέροχα σχήματα που σου 'χαρίζουν' κατά καιρούς τα ρεύματα του Νότιου Ευβοϊκού, έγινες ακόμα και 'Μήλον της Έριδος' όταν προσπάθησαν να σου δώσουν 'Κροάτικη' ταυτότητα αφού δεν είχες την τύχη να βρίσκεσαι σε κάποιο από τα γνωστά κοσμοπολίτικα νησιά της Ελλάδας μας.
Για εμάς, όμως, ήσουν και θα είσαι η Μεγάλη Άμμος των παιδικών μας χρόνων όπου τρέχαμε και παίζαμε ανέμελα γύρω από τις μικρές λιμνούλες σου, η Μεγάλη Άμμος των αθώων φλερτ μας μέσα στις σπηλιές σου και το κολύμπι μας στα πεντακάθαρα νερά σου με όποιο σχήμα κι αν έπαιρνες!
Επιλέγοντας την τελευταία ημέρα αυτού του παράξενου καλοκαιριού, εμείς κρατάμε από εσένα τις παιδικές μας αναμνήσεις τώρα που εσύ έγινες κοσμοπολίτισσα και φιλοξενείς surfers από όλον τον κόσμο!
Ευχόμαστε σε όσους φεύγουν αλλά και σε όσους μένουν πίσω καλό μήνα, καλό φθινόπωρο και να σας υποδεχθούμε το επόμενο καλοκαίρι!