MY KTEO

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Τα σημάδια που δείχνουν ότι έφτασε η ώρα να χωρίσετε


Οι σχέσεις είναι λίγο πολύ σαν ένα παιχνίδι πόκερ, πρέπει να ξέρεις πότε αξίζει να ποντάρεις και πότε πρέπει να πας πάσο, γιατί το φύλλο σου είναι τόσο χάλια που το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χάσεις τα λεφτά σου.Σίγουρα ένας χωρισμός δεν είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να συμβεί στη ζωή ενός ανθρώπου, ωστόσο είναι χειρότερο να σπαταλά κάποιος τον χρόνο του σε μια σχέση η οποία τον φθείρει.


 Αν λοιπόν έχεις αμφιβολίες για την σχέση σου, δες τρία σημάδια σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να πας «πάσο» πριν χάσεις τα πάντα!

Δε σε βοηθά σε δύσκολες περιόδους
Ο άνθρωπος μας δεν είναι μόνο να περνάμε καλά, αλλά να μας στηρίζει στα δύσκολα. Αν δεν σε στηρίξει ο σύντροφός σου όταν περνάς δύσκολα, τότε ποιος θα το κάνει; Όλοι κατά καιρούς περνάμε τις φάσεις μας και αναμένουμε από τον αγαπημένο μας να μας στηρίξει. Όπως θα έκανες εσύ στη θέση του, είναι λογικό να περιμένεις να φερθεί το ίδιο.
Δεν προσπαθεί
Μια σχέση είναι δούναι και λαβείν. Με την τριβή της καθημερινότητας και τους γρήγορους ρυθμούς, χρειάζεται να προσπαθείτε εκατέρωθεν και να δουλεύετε τη σχέση σας. Αν προσπαθεί μόνο ο ένας, σημαίνει πως άλλος παρεξήγησε κάποια πράγματα. Επίσης, αν με τη συμπεριφορά του δείχνει πως δεν σε υπολογίζει και δεν θεωρεί πως η σχέση σας έχει μέλλον, γιατί το κουράζεις, είπαμε;
Δεν χαίρεται με τη χαρά σου
Ο σύντροφος δεν είναι μόνο να σε στηρίζει στις δύσκολες στιγμές, αλλά να χαίρεται με τη χαρά του. Αν προοδεύεις στη δουλειά, βγάζεις ενδεχομένως περισσότερα χρήματα από εκείνον και αντί να χαίρεται, είναι εμφανές πως ζηλεύει, τότε βάζει τον εγωισμό του πάνω από σένα και δεν σε αγαπά ανιδιοτελώς.

govastileto.gr