MY KTEO

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Ο άπιστος άνδρας φαίνεται από το πρόσωπο

Η Τρείσι Κοξ, η οποία ειδικεύεται στις σεξουαλικές και προσωπικές σχέσεις ανδρών και γυναικών, δημοσίευσε τη νέα της έρευνα στη Daily Mail (χρησιμοποιώντας μερικές κινεζικές μεθόδους για την «ανάγνωση» των προσώπων), με την οποία αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά των ανδρών που
προδίδουν πως είναι... άταχτοι!

Υπάρχει μεγάλο κενό ανάμεσα στα μάτια του
Από τα παλαιότερα χρόνια έχει αποδειχθεί πως υπάρχει ένας συσχετισμός ανάμεσα στον χώρο που υπάρχει ανάμεσα από τα μάτια των ανδρών και την απιστία. Όσο πιο μακριά είναι το ένα μάτι από το άλλο, τόσο πιο εύκολα ένας άντρας βαριέται, οπότε έχει και μεγαλύτερες πιθανότητες να μπει στον πειρασμό να... ακολουθήσει την πρώτη κοντή φουστίτσα που θα δει μπροστά του.
Αντίθετα, οι πιστότεροι σύντροφοι φαίνεται πως είναι εκείνοι των οποίων τα μάτια είναι αρκετά κοντά. Από τη στιγμή που θα δεσμευτούν, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν αταξίες!


Πυκνά φρύδια
Τα αραιά φρύδια είναι συνώνυμα της χαμηλής σεξουαλικής ορμής. Αντίστροφα, τα χοντρά και πυκνά φρύδια κρύβουν από πίσω τους μια προσωπικότητα με υπερβολική σεξουαλική δραστηριότητα.




Μύτη με εξογκώματα ή χοντρή
Είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημάδια για τον άντρα που του αρέσει να κάνει σεξ συνέχεια, αλλά και να επιδίδεται και σε πιο... kinky παιχνίδια.



Είναι μυώδης




Οι άνδρες που πάνε στο γυμναστήριο μόνο και μόνο για να έχουν μια καλή εμφάνιση και για να εντυπωσιάζουν το κοινό τους γένους θηλυκού, είναι από τους πλέον άπιστους.
Συνήθως, επικεντρώνουν την γυμναστική τους στα σημεία εκείνα που τραβούν τα βλέμματα και εντυπωσιάζουν τις γυναίκες, όπως οι κοιλιακοί και τα μπράτσα.




Έχει τα μαλλιά του Χιού Γκραντ




Σύμφωνα με τη μελέτη, οι άντρες που θέλουν τα μαλλιά τους να είναι ελαφρώς ανέμελα, πιο κοντά στα πλάγια και πιο μακριά στο μπροστινό μέρος, είναι άπιστοι!
Το αποτέλεσμα αυτό φαίνεται πως έχει σχέση με τον χαρακτήρα των ατόμων που επιλέγουν αυτό το κούρεμα για τα μαλλιά τους, καθώς λέγεται ότι είναι εγωκεντρική. Επίσης, έχουν εμμονή με το να είναι οι «μάγκες» της παρέας και κατά συνέπεια αυτό περνά και στην ερωτική τους ζωή.




Είναι πότης




Δεν είναι κάτι που ισχύει πάντα, αλλά είναι ένα σημάδι που δεν περνά απαρατήρητο. Οι άντρες που τα... τσούζουν πολύ παραπάνω από το μέσο όρο, έχουν 82 πιθανότητες να απιστήσουν σε σχέση με τους άλλους. Μην ρωτάτε το γιατί. Όταν δεν έχεις καθαρό νου, μπορείς να κάνεις πολλά.
Επίσης, και η καφεΐνη δεν είναι αθώα. Εκείνοι που είναι εθισμένοι στον καφέ έχουν διπλάσιες πιθανότητες να απιστήσουν σε σχέση με τον μέσο όρο των υπόλοιπων αντρών.




Το τετράγωνο πρόσωπο




Το οβάλ πρόσωπο υποδηλώνει έναν άνθρωπο για το οποίο η οικογένεια και το σπίτι είναι τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή του. Είναι σχεδόν απίθανο να κάνει... αταξία, παρά μόνο αν έχει φτάσει στα όρια του. Από την άλλη, εκείνοι των οποίων το πρόσωπο είναι περισσότερο τετραγωνισμένο δεν είναι τόσο αφοσιωμένοι στις οικογενειακές τους υποχρεώσεις.




Α, και για να μην ξεχνιόμαστε: Το μέγεθος... μετράει!




Η «ένδειξη» αυτή δεν μπορεί να είναι εμφανής αμέσως στη γυναίκα, αλλά θα πρέπει πρώτα να έχει περάσει από το κρεβάτι σας για να το διαπιστώσει. Το μέγεθος των όρχεων παίζει ρόλο για το πόσο άπιστος μπορεί να είναι ένας άνδρας, σύμφωνα και με τα επιστημονικά στοιχεία που έχουν έρθει στη δημοσιότητα. Όσο πιο μεγάλα είναι, τόσο μεγαλύτερη ποσότητα σπέρματος παράγουν, με αποτέλεσμα να γίνονται πιο εύκολα «σκλάβοι» της λίμπιντο τους.