MY KTEO

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Σε κλίμα συγκίνησης οι κληρώσεις για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Εύβοιας (βίντεο)


Ένα συγκινητικό απόγευμα επεφύλασσε η διοίκηση της ΕΠΣ Εύβοιας σε όσους έδωσαν το παρών στην εκδήλωση για τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων Α΄-Β' -Γ΄ κατηγορίας περιόδου 2020-2021,την Τετάρτη στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.
Των κληρώσεων προηγήθηκε η απονομή τιμητικών πλακετών στην μνήμη πέντε ανθρώπων του ευβοϊκού ποδοσφαίρου που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή, των Νίκο Δαφνή, Φώτη Αναστασίου, Γιώργου Γκάβαλη, Χαράλαμπου Τσιργιώτη και Δημητρίου Παπουτσή. Τις πλακέτες έδωσαν στους συγγενείς ο Δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης, οι Αντιπεριφερειάρχες Κώστας Γαλάνης και Ηλίας Μπουρμάς και ο Αντιδήμαρχος Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας Δημήτρης Σκοπελίτης. Ακολούθησε η βράβευση δύο προσώπων που από διαφορετικό μετερίζι έχουν επίσης προσφέρει στο ευβοϊκό ποδόσφαιρο, την πρώην υπάλληλο της ΕΠΣΕ Βάσω Ηλία και τον αθλητικογράφο Νίκο Παπάνταζη. Η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα ήταν εκείνη που έδωσε την τιμητική πλακέτα στην κ. Ηλία και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ «Δαφνηφόρος Απόλλων» Δημήτρης Τσούμαρης. Οι βραβεύσεις ολοκληρώθηκαν με την απονομή Βραβείου Ήθους για τη χρονιά 2019-20 στις ομάδες του ΑΟ Πισσώνα και Αθλόπολις. Ενώ, τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της πρόσφατης κακοκαιρίας που έπληξε τους Δήμους Χαλκιδέων και Διρφύων Μεσσαπίων.

Εδώ να τονιστεί ότι την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Ρέτσας, κάνοντας έναν μίνι απολογισμό των πεπραγμένων της περασμένης περιόδου, αλλά έκανε γνωστές και τις πρωτοβουλίες που έχουν προγραμματιστεί για την περίοδο που έρχεται κι όχι μόνο με γνώμονα πάντα το συμφέρον και την ανάδειξη του ευβοϊκού ποδοσφαίρου. Την εκδήλωση χαιρέτισαν οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κελαϊδιτης, Γαλάνης και Μπουρμάς, καθώς και οι Δήμαρχοι Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς. Κοινός παρανομαστής στα λεγόμενα τους ήταν η διάθεση να είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση στο πλευρό των ανθρώπων του ποδοσφαίρου και αρωγός στις προσπάθειες της ΕΠΣΕ. Τέλος, η εκδήλωση, κατά την οποία τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως οι οδηγίες του ΕΟΔΥ επιτάσσουν, ολοκληρώθηκε με τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων Α΄-Β' -Γ΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Εύβοιας.