MY KTEO

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Περιοδεία Τοουλιά στην Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδος


Κατόπιν πρωτοβουλίας του εντεταλμένου συμβούλου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για θέματα covid19 Ανδρέα Τοουλιά, και με τη σύμφωνη γνώμη του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού, πραγματοποιήθηκε σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου 2020 περιοδεία στο Νομό Φωκίδος, σε υγειονομικές
υπηρεσίες και δομές φροντίδας ευπαθών ομάδων, με σκοπό την ενημέρωση της κατάστασης και των προβλημάτων που μπορεί να υπάρχουν σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Συγκεκριμένα ο κ. Τοουλιάς επισκέφθηκε τον ΕΟΠΥΥ Άμφισσας και την Κινητή Μονάδα Υγείας του ΕΟΔΥ όπου και συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην υποδοχή και αντιμετώπιση ύποπτων κρουσμάτων. Στη συνέχεια βρέθηκε στο «Τρίγκειο» Θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων στην Ιτέα όπου με τους υπεύθυνους συνομίλησε σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να λαμβάνονται για τη διασφάλιση της υγείας των περιθαλπομένων και των εργαζομένων του Ιδρύματος.

Στα πλαίσια αυτής της περιοδείας συναντήθηκε με τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας Γεώργιο Δελμούζο, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις δράσης της Περιφέρειας σχετικά με την αντιμετώπιση και διαχείριση της πανδημίας.

Επίσης βρέθηκε στο Λιμεναρχείο Ιτέας για να ευχαριστήσει το Λιμενάρχη και το προσωπικό για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχαν στην ιχνηλάτηση περιστατικού στη Φωκίδα.

Τελευταίος σταθμός την περιοδείας του εντεταλμένου συμβούλου στη Π.Ε. Φωκίδας ήταν το ξενοδοχείο υποδοχής περιστατικών Covid 19 στους Δελφούς για επισήμανση των αυστηρών υγειονομικών μέτρων που πρέπει να τηρούνται στην περίπτωση φιλοξενίας κρουσμάτων.