MY KTEO

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Στο πλευρό του Πάνου Βλάχου στο νέο κινηματογραφικό του βήμα


Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.Οι δυο ηθοποιοί, έχουν αφήσει για λίγο καιρό την Αμερική και έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα με αφορμή τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του Πάνου Βλάχου.


Ο ίδιος, εκτός από την σειρά «Αγγελική» στην οποία πρωταγωνιστεί, όλο αυτό το διάστημα ετοίμαζε και ένα ντοκιμαντέρ. Σκοπός του μέσω αυτού του εγχειρήματος ήταν να διερευνήσει τις ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν στο κατόρθωμα του Σπύρου Λούη, να δοκιμάσει τον ίδιο του τον εαυτό σε αυτές, αλλά και να ρίξει φως στον πιο αμφιλεγόμενο Μαραθώνιο μέχρι σήμερα.

Τίτλος αυτού του κινηματογραφικού του εγχειρήματος είναι «7 λεπτά ψυχής», όπου η πρεμιέρα του πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής.


Φυσικά από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η οποία τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Οι δυο τους πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό, ωστόσο η ηθοποιός ανήρτησε και μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.




Στη φωτογραφία βλέπουμε το αγαπημένο ζευγάρι να ποζάρει χέρι-χέρι, ενώ η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου τη συνόδευσε γράφοντας: «Χθες βράδυ απολαύσαμε το ντοκυμαντέρ «7 λεπτά ψυχής» στις Νύχτες Πρεμιέρας! Το πόδι-μυτούλα συμβολίζει την απίστευτη χαρά μου! Το chin up το ποσο περήφανη νιώθω για τον @panos_vlahos_official για το ταλέντο , το πάθος και την αεικινησία του! Η χειρουργική μάσκα το ότι αρνούμαι ακόμα να κάνω τη μάσκα fashion item! Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα της @productionhousegreece και στον @kostaschristides για την υπέροχη μουσική του. Καλοτάξιδο! Είμαι σίγουρη ότι χθες ήταν μόνο η αρχή!»


govastileto.gr