MY KTEO

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Περιοδεία Σίμου Κεδίκογλου στην Κύμη


Το Λιμεναρχείο Κύμης επισκέφθηκε σήμερα ο Σίμος Κεδίκογλου στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στην ευρύτερη περιοχή και ενημερώθηκε για σειρά ζητημάτων, που αφορούν στο σχεδιασμό και την πορεία υλοποίησης λιμενικών έργων, αλλά - κυρίως - την αξιοποίηση και

προοπτική ανάπτυξης του Λιμανιού προς όφελος και των νησιών του Βορείου Αιγαίου. Παράλληλα, συνεχάρη τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος για το καθημερινό έργο που επιτελούν.


Ο βουλευτής επισκέφθηκε στη συνέχεια το Νοσοκομείο της Κύμης το οποίο χαρακτήρισε ως στρατηγικής σημασίας, καθώς καλύπτει μία ευρύτατη περιοχή στην παλιά- όπως είπε- επαρχία της Κύμης, ενώ καλύπτει και τη Σκύρο και για το λόγο αυτό είναι πρωταρχικής σημασίας να λειτουργεί όσο καλύτερα γίνεται. Τόνισε ότι προσπαθούν με κάθε δυνατό τρόπο να αναβαθμίσουν το Νοσοκομείο της Κύμης και ήδη εξοπλίστηκε με επιπλέον μηχανήματα αιμοκάθαρσης, ενώ ταυτόχρονα έχουν δρομολογηθεί οι προσλήψεις τεσσάρων γιατρών, καθώς και παραϊατρικού προσωπικού. Στόχος τους- είπε- είναι να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν και να καλυφθούν τα κενά, ευχαριστώντας όλο το προσωπικό για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές δυσκολίες. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως «κλειδί» για να λυθούν τα οργανωτικά ζητήματα είναι η ενίσχυση του Νοσοκομείου τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό και προς αυτή την κατεύθυνση ασκούνται πιέσεις για την επίσπευση της υλοποίησης των αιτημάτων και την αποφυγή των όποιων δυσλειτουργιών.
Τέλος, ο Σίμος Κεδίκογλου είχε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο του Δήμου Κύμης- Αλιβερίου  κ. Αλέξανδρο Θεοδώρου με τον οποίο, μεταξύ άλλων, συζήτησε θέματα σχετικά με τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής.