Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να «ξεσκαρτάρεις» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κρατώντας μόνον εκείνες που πραγματικά σε εκφράζουν. Αν δε, σου προταθεί
μια συμφωνία –ιδίως επαγγελματική- είναι βέβαιο ότι υπάρχουν κάποια «σκοτεινά» σημεία που χρήζουν διευκρινίσεων. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να βρεις πρακτικές λύσεις σε ότι κάνεις… μόνος/η σου, ενώ σηματοδοτεί κι ενέργειες που έχουν να κάνουν με την βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σου ευεξίας. Αντίθετα όμως μπορεί να σε «τρέξει» για ανάλογα ζητήματα άλλων.

Ταύρος
Γενικά: Ο Ήλιος στην Παρθένο σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και την νεολαία, με τον ρεαλισμό και την παραγωγικότητά σου να είναι τα «κλειδιά» μιας εν γένει επιτυχημένης παρουσίας σου. Επιπλέον, θα συνδυάσεις χόμπι και δουλειά. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να απαλλαγείς οριστικά από κάποιες ανθυγιεινές συνήθειες αλλά και να πάρεις τις αποφάσεις σου σε σχέση με καταστάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον που σε κρατούν δέσμιο/α ή απλά είναι αθέμιτες. Ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι ένα συγγενικό σου πρόσωπο παίζει «βρώμικα».

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Ήλιος στην Παρθένο «φωτίζει» οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, όπου καλείσαι να κάνεις μια δίκαιη… μοιρασιά! Επιπλέον, είναι πιθανό να γίνουν έργα υποδομής στον χώρο σου ή να ρυθμιστούν πρακτικές λεπτομέρειες, σε σχέση με τον εξοπλισμό και την εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα δίνει έναν πιο «απόλυτο» τόνο στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, με υπαρκτό τον κίνδυνο να εγκλωβιστείς σε αρνητικά συναισθήματα, οπότε… παρ’ το πιο ανάλαφρα και προσπάθησε να μην κυριαρχηθείς από τα πάθη σου, ότι κι αν δεις ή μάθεις.

Καρκίνος 
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να αποδεσμευτείς οριστικά από οικογενειακές δεσμεύσεις και περιουσιακά βάρη αλλά και να «φωτίσεις» ύποπτες συναλλαγές.  Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα στο σπίτι σου, ιδιαίτερα σε αποθηκευτικούς ή υπόγειους χώρους, ίσως όμως να βρεις και κάτι που δεν θα σου αρέσει καθόλου. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών αλλά και τα ενδιαφέροντα σου. Ίσως μάλιστα να σου προκύψει μια μετακίνηση-έξοδος ή μια είδηση με σημαντική πρακτική αξία.

Λέων
Γενικά: Ο Ήλιος στην Παρθένο σε ωθεί να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα και την κάλυψη των αναγκών ή επιθυμιών σου, με όσο πιο ορθολογικό τρόπο γίνεται Ωστόσο όπως θα διαπιστώσεις αυτό δεν θα είναι πάντα εύκολο, αφού είναι στο πρόγραμμα ζημιές που πρέπει να αποκατασταθούν. Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα είναι πιθανό να λάβεις μια δυσάρεστη είδηση ή να έχεις ένα «κακό συναπάντημα». Επιπλέον πρόσεξε μήπως σε κατασκοπεύουν αλλά κι εσύ μην ψάχνεις κακοπροαίρετα, αφού αυτά που θα βρεις θα δημιουργήσουν, παρά θα λύσουν προβλήματα.

Παρθένος
Γενικά: Με τον Ήλιο στο ζώδιο σου να σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο, ιδιαίτερα σε τεχνικά και πρακτικά ζητήματα, καλείσαι να αναδείξεις τα προσόντα και τις αρετές σου. Ίσως βέβαια χρειαστεί να ξοδέψεις κάτι παραπάνω γι’ αυτό αλλά πριν μπεις σε μια τέτοια διαδικασία, δες τι εναλλακτικές έχεις, είτε πρόκειται για την αξιοποίηση της πρόνοιας που επέδειξες, είτε για εξυπηρετήσεις από άλλους. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα είναι πιθανό να σε φέρει ενώπιον φαινομένων απληστίας ή οικονομικής «διαπλοκής» και σίγουρα δεν σε συμφέρει να ενδώσεις σε άνομες πρακτικές ή εκβιασμούς.

Ζυγός
Γενικά: Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα να σε φέρνει σε επαφή με δυσάρεστες ή «σκοτεινές» καταστάσεις, η «αθωότητα» και τα… διπλωματικά ημίμετρα δεν έχουν καμία θέση στην ζωή σου. Επιπλέον, είναι «εκ των ων ουκ άνευ» το να απαρνηθείς ότι σε βλάπτει αλλά και τους δεσμούς σου με «τοξικά»  άτομα που σε χειραγωγούν επ’ ωφελεία τους. Παράλληλα, ο Ήλιος στην Παρθένο φέρνει αποκαλύψεις για το πώς κάποιος/α μπορεί να σε… χαντακώσει εκούσια ή ακούσια, ενώ θα λάβεις μια πλήρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα του παρασκηνίου ή για ζητήματα σωματικής και ψυχικής ευεξίας.

Σκορπιός
Γενικά: Ο Ήλιος στην Παρθένο συμβάλλει στο να βρεθείς κοντά σε φίλους/ες ή ομοϊδεάτες που κατέχουν κάποια μυστικά και είναι βέβαιο πώς θα πληροφορηθείς πολλά για διάφορα προσωπικά ή κοινωνικά ζητήματα, ιδιαίτερα ως προς την αρνητική τους πλευρά. Από εκεί και ύστερα μυαλό έχεις για να κρίνεις που υπάρχει η αλήθεια και που το ψέμα. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να αλλάξεις ριζικά την διατροφή σου, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες καταλυτικές εξελίξεις στην δουλειά σου, με το πρόσημό τους να εξαρτάται από τις «άκρες» που διαθέτεις.

Τοξότης
Γενικά: Με τον Ήλιο στην Παρθένο να «δείχνει» την καριέρα σου ή έναν σημαντικό σκοπό που έχεις θέσει, ένα σημαίνον πρόσωπο μπορεί να σου προσφέρει εξυπηρέτηση, στα πλαίσια βέβαια μιας… αντιπαροχής! Επιπλέον όμως δεν σε συμφέρει να μπλέξεις τα προσωπικά με τα συμφέροντά σου, ούτε να πασχίσεις για μια συλλογική υπόθεση αφού εκεί «το ψάρι βρωμάει απ’ το κεφάλι». Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα φέρνει μάλλον στενόχωρες καταστάσεις και «τελειώματα» στις φιλικές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να σου αποκαλυφθεί ένα μεγάλο «φάουλ» που έγινε από κάποιον/α «κολλητό/η».

Αιγόκερως
Γενικά: Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα φέρνει μια εξέλιξη που μπορεί μεν να είναι δυσάρεστη ή ανεπιθύμητη, επειδή ωστόσο «ουδέν κακόν αμιγές καλού», πάρε την «πάσα» για να απεμπλακείς από παθογένειες και όσους/ες σε κρατούν δέσμιο/α στο όνομα του χρήματος και της εξουσίας, του κακού εαυτού σου συμπεριλαμβανομένου! Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψει και κάτι «καταλυτικό» από νομική άποψη, ενώ μένει να διαπιστωθεί τι ανταλλάγματα θα σου ζητηθούν από έναν συγγενή σου. Παράλληλα βέβαια, με τον Ήλιο στην Παρθένο η ημέρα προσφέρεται για να μυηθείς σε μυστήρια και γνώσεις.

Υδροχόος
Γενικά: Ο Ήλιος στην Παρθένο σηματοδοτεί την τακτοποίηση οικονομικών θεμάτων, έστω κι αν χρειαστεί να «υποκύψεις» στις αναγκαιότητες μιας ρύθμισης. Δεν χρειάζεται ωστόσο να ενδώσεις σε υποτιθέμενους «σωτήρες» που με πρόσχημα ένα πρόβλημά σου, ουσιαστικά επιδιώκουν να «βάλουν χέρι» στην ζωή σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα φέρνει μια δυσάρεστη εμπειρία ή ένα «κακό συναπάντημα» κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας μετακίνησής σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει απώλεια εγγράφων ή αρχείων, ενώ μπορεί να έρθεις προ τετελεσμένων σε μια νομική υπόθεσή σου.

Ιχθύες
Γενικά: Ο Ήλιος απέναντί σου σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις που έχουν μεν να κάνουν με άλλους, αφορούν ωστόσο κι εσένα, είτε άμεσα, είτε έμμεσα, ιδιαίτερα στο οικονομικό σκέλος τους κι εδώ είναι που δεν πρέπει να ενδώσεις σε «τελεσίγραφα». Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, οι δοσοληψίες σου γίνονται σε μεγάλο βαθμό «κάτω από το τραπέζι» κι αν ενδιαφέρεσαι για μια χρηματοδότηση, το πιθανότερο είναι μεν να πετύχεις τον στόχο σου «στα μουλωχτά», όχι όμως χωρίς να κάνεις μια σοβαρή παραχώρηση. Αν βέβαια δεις ότι δεν «σε παίρνει», μην ματαιοπονείς και απλά άλλαξε… τροπάριο!


astrology.gr