MY KTEO

Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Με την Σελήνη στον Ταύρο να μην... ξέρει που πατεί και που βαδίζει, τα οικονομικά σου είναι για σήμερα το ευαίσθητο σημείο σου, είτε ξοδευτείς για πράγματα που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεσαι, στα πλαίσια μιας καταναλωτικής... τρέλας, είτε πάθεις μια ζημιά που η αποκατάστασή της θα σου στοιχίσει… κάμποσα! Παράλληλα, με το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα τα καλά νέα είναι ότι θα έρθεις πιο κοντά με τους οικείους σου, ενώ μπορεί να επωφεληθείς κι από την αξιοποίηση ακινήτων ή να φτιάχεις μια ζεστή ατμόσφαιρα στον χώρο σου. Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να κολλήσεις συναισθηματικά.

Ταύρος
Γενικά: Η Σελήνη στο ζώδιό σου… δεν είναι στα καλά της και είναι πιθανό να σε πιάσει μια ταραχή ή μια «κρίση πανικού», συνειδητοποιώντας ότι δεν κρατάς τίποτε το σταθερό στα χέρια σου. Επιπλέον, στις συναλλαγές σου με τους άλλους, αναμένεται να προκύψουν εμπλοκές και δυσκολίες που το πείσμα και η ισχυρογνωμοσύνη σου θα τις κάνει ακόμη πιο... αδιέξοδες! Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα, σου παρέχει την δυνατότητα μιας εξόδου ή ενός ταξιδιού με παραδοσιακό «χρώμα» αλλά και μιας αναζήτησης στο παρελθόν. Μπορεί ακόμη να λάβεις μια είδηση ή ένα μήνυμα από ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί παρασκηνιακές κινήσεις που θα δημιουργήσουν μεγάλο μπέρδεμα, ενώ κάποια άτομα του περιβάλλοντος σου, αντί να σε βοηθούν, μάλλον σε υπονομεύουν, φρόντισε λοιπόν να λάβεις τα μέτρα σου, πριν σε προλάβουν οι εξελίξεις. Δεν αποκλείεται επίσης να δοκιμαστείς από μια ενόχληση στην υγεία σου, ενώ καταστάσεις... πανικού αναμένονται και στο εργασιακό σου περιβάλλον. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα συνηγορεί στο να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό σου ζήτημα ή/και να λάβεις βοήθεια από την οικογένειά σου, με... τίμημα ωστόσο μέρος της ανεξαρτησίας σου!.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί ανακατατάξεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και θα καταλάβεις άμεσα το ποιος/α τελικά αξίζει να βρίσκεται δίπλα σου. Μέχρι να γίνει αυτό βέβαια μια... ταραχή θα την περάσεις, ίσως μάλιστα να συμβεί κάτι σε ένα προσφιλές σου άτομο. Επιπλέον, αν δράσεις εντός μια συλλογικότητας, θα υπάρξουν αλλοπρόσαλλες καταστάσεις. Παράλληλα με το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα μια προσωπική όσο και οικογενειακή υπόθεση κεντρίζει το ενδιαφέρον σου, ίσως όμως να υπάρξουν και εντάσεις ή επιθέσεις, συχνά «αψυχολόγητες», που πηγάζουν από παλαιά απωθημένα.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί αλλοπρόσαλλες εξελίξεις σε μια κοινωνική ή επαγγελματική υπόθεση που σε απασχολεί, με εμπλεκόμενους μάλιστα συνεργάτες σου αλλά και πρόσωπα της οικογένειάς σου και σίγουρα θα χρειαστείς όλη την... μαεστρία σου για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα ή -πιο ρεαλιστικά- να περιορίσεις την ζημιά! Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα επναφέρει καταστάσεις του «χθες» στο σήμερα με κάποιες έχθρες να... ξαναζωντανεύουν, ενώ εκείνο που επίσης πρέπει να προσέξεις είναι το να μην εγκλωβιστείς ξανά σε εξαρτήσεις και κακές συνήθειες του παρελθόντος.

Παρθένος
Γενικά: Με την Σελήνη στον Ταύρο να χάνει τις σταθερές της, οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα γίνουν πιο… περίπλοκες κι επειδή αναμένονται πολλά έκτακτα περιστατικά θα πρέπει να έχεις οπωσδήποτε εναλλακτικό σχέδιο και να υπολογίζεις στις δικές σου δυνάμεις κυρίως κι αν βέβαια χρειαστεί, υπάρχει και η νομική οδός. Επιπλέον δεν θα λείψουν κι τα μπερδέματα με γνωστούς ή συγγενείς, όσον αφορά όμως στις πνευματικές αναζητήσεις σου έχεις κίνητρο για σπουδαία πράγματα. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα συνηγορεί στην συμμετοχή σου σε κάτι συλλογικό, με παραδοσιακό αντικείμενο.

Ζυγός
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο σε κάνει να μην είσαι ευχαριστημένος/η με… τίποτα, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τόσο την συναισθηματική, όσο και την καταναλωτική σου συμπεριφορά αλλά μην αρχίσεις να σκορπάς τα χρήματά σου «στο πουθενά», αφού θα προκύψουν έκτακτες ανάγκες, ίσως και ζημιές που πρέπει να αποκατασταθούν άμεσα. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σηματοδοτεί την αναβίωση εντάσεων ή διεκδικήσεων του παρελθόντος οδηγώντας σε σε μια αμυντική στάση. Επιπλέον ο κόσμος σου χωρίζεται στους μέσα και τους... έξω, με την επαφή των δύο πλευρών να είναι για την ώρα σχεδόν αδύνατη.

Σκορπιός
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου σηματοδοτεί «ανωμαλίες» και παρεξηγήσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ευκαιρία όμως να ξεκαθαρίσεις το τοπίο από όλους/ες εκείνους/ες που δεν σου κάνουν πια. Επιπλέον, η σύναψη μιας νέας συμφωνίας δεν θα έχει καλή εξέλιξη κι από πλευράς σου το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι το να προνοήσεις όσο μπορείς για την περίπτωση που κάτι θα «στραβώσει». Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε κάνει πιο αρνητικό απέναντι στο καινούριο ή το διαφορετικό και προσηλωμένο στις πατροπαράδοτες αρχές σου, κάτι που αναπόφευκτα θα μεγαλώσει το χάσμα ανάμεσα στους μεν και τους δε! 

Τοξότης
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί μια αναστάτωση στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα κάποια στιγμή να έρθεις σε... απόγνωση με όλα αυτά που θα συμβούν ή θα σου ζητηθούν! Αν πάλι κάνεις κάποιο λάθος, μην αρχίσεις τις εξυπνάδες, αφού σήμερα δεν περνάνε. Επιπλέον πρόσεξε τι τρως και πίνεις για να μην ταλαιπωρηθείς από πεπτικές διαταραχές. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα εξυπηρετεί τις επιθυμίες σου σε οικονομικά και περιουσιακά θέματα, ίσως μάλιστα να λάβεις κι ένα κληροδότημα. Από την άλλη πλευρά βέβαια δημιουργεί εξαρτήσεις και περιορίζει τον βαθμό της ελευθερίας σου.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να μετατρέψει την διασκέδασή σου σε πρόβλημα, ενώ σηματοδοτεί έκτακτες καταστάσεις ή/και εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με σένα να μην ξέρεις πραγματικά από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις, πολύ περισσότερο αν προκύψει ένα ευαίσθητο ζήτημα με αγαπημένο σου πρόσωπο. Σε δημιουργικό επίπεδο πάντως, οι δυνατότητές σου απελευθερώνονται. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε ωθεί να αναλάβεις προστατευτικό ρόλο στις σχέσεις και την οικογένειά σου, ίσως όμως και να βγουν στην φόρα και κάποιες από τις συναισθηματικές αδυναμίες σου.

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο δεν θα σε αφήσει σε... χλωρό κλαρί, αφ' ενός με κοινωνικές ή επαγγελματικές απαιτήσεις που διαρκώς αλλάζουν και αφ' ετέρου μέσα από εξελίξεις σχετικές με το σπίτι ή την οικογένεια σου, είτε πρόκειται για την αποκατάσταση ζημιών, είτε για αυθαιρεσίες ή διαφωνίες, που θα θέσουν σε κρίση τις σχέσεις με τους οικείους σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε ωθεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου αλλά και να επιμεληθείς πραγμάτων που έχουν να κάνουν με την σωματική και ψυχική σου ευεξία, ακολουθώντας κυρίως κάποιες παραδοσιακές συνταγές.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει στην καθημερινότητά σου ένα... αλαλούμ, με αρκετά προβλήματα, είτε τεχνικής φύσεως, είτε συμπεριφοράς. Επιπλέον μια έξοδος ή εκδρομή θα λάβει μια απρόβλεπτη και ενοχλητική διάσταση, ενώ αν περιμένεις να βγάλεις άκρη με γείτονες ή/και συγγενείς... σώθηκες! Μπορείς πάντως να επικεντρωθείς στην επιμόρφωσή σου, αρκεί να μην τα κάνεις όλα αχταρμά. Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα σε ωθεί να ασχοληθείς με πρόσωπα και πράγματα που αγαπάς αλλά και να αναβιώσεις κάποια παλιά σου ενδιαφέροντα, ίσως όμως να βρεθείς και σε θέση συναισθηματικής αδυναμίας.


astrology.gr