MY KTEO

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Όλγα Φαρμάκη!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Όλγα Φαρμάκη και ο σύντροφός της, Σταύρος Μαντόπουλος καθώς σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.
Το γνωστό ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ ύστερα από τρία χρόνια σχέσης περιμένει το πρώτο του παιδί. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του govastileto.gr η πανέμορφη fashion blogger και σχεδιάστρια μόδας διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Η Όλγα Φαρμάκη όλο αυτό το διάστημα έκρυβε επιμελώς το χαρμόσυνο γεγονός καθώς περίμενε να περάσουν οι τρεις πρώτοι μήνες, ωστόσο οι δικοί της άνθρωποι το γνώριζαν από την αρχή.

Την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της επέλεξε να την κάνει η ίδια, σήμερα, Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου που για εκείνη είναι μία ιδιαίτερη ημέρα καθώς έχει γιορτή ο σύντροφός της. Ως λάτρης των social media, η Όλγα Φαρμάκη μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram ευχήθηκε και δημόσια χρόνια πολλά στον Σταύρο της, αποκαλύπτοντας παράλληλα το γεγονός ότι θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Πώς; Η φωτογραφία τα λέει όλα: ο Σταύρος Μαντόπουλος φοράει καπέλο που γράφει τη λέξη dad δηλαδή μπαμπάς ενώ η Όλγα κρατάει στα χέρια της τον πρώτο υπέρηχο του μωρού.

«Parents to be 🙏🏼
Nα σε χαιρόμαστε αγάπη μου @s.g.mado ♥️
#5months of Happiness» έγραψε η ίδια στη λεζάντα της παρακάτω φωτογραφίας.
Το φύλο του μωρού δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό καθώς σε λίγες μέρες περιμένουν να κάνουν τον δεύτερο μεγάλο υπέρηχο όπου και θα το μάθουν.



govastileto.gr της Αγγελικής Στόγια