MY KTEO

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Ενημερωτική δράση για τα επαγγέλματα της θάλασσας


Ενημερωτική δράση που διοργανώνει η Eviaisland Κοιν.Σ.Επ.σε συνεργασία με τη Militos Consulting S.A.,τον Οργανισμό Λιμένων Νομού Ευβοίας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κύμης.
Η ενημερωτική Δράση κάνει αναφορά στα επαγγέλματα της θάλασσας ανά τομέα και πως μπορούν
οι νέοι να ακολουθήσουν μια καριέρα στη Γαλάζια Οικονομία, τις απολαβές που θα λαμβάνουν σε Ευρώπη και Ελλάδα και τέλος ενδιαφέροντα παραδείγματα καλών πρακτικών.

Σε όλους τους/τις συμμετέχοντες/ουσες θα διανεμηθεί δωρεάν οδηγός καριέρας, ο οποίος μεταξύ άλλων, παρέχει έγκυρες πληροφορίες για τις ευκαιρίες κατάρτισης και το καθεστώς απασχόλησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Για όσους εκφράσουν ενδιαφέρον για τα σχετικά επαγγέλματα, προβλέπεται και η παροχή δωρεάν εξατομικευμένης καθοδήγησης από τους Μέντορες του Blue Generation, καθώς και study visits.
Όλοι ενδιαφερόμενοι/ες (άνεργοι, μαθητές, φοιτητές, καθηγητές, γονείς) θα έχουν πρόσβαση στην εκπαιδευτική πλατφόρμα που είναι υπό ανάπτυξη και απευθείας επικοινωνία με την ομάδα του έργου για αναζήτηση ευκαιριών κατάρτισης και απασχόλησης, διακρατικές ανταλλαγές απασχόλησης και κατάρτισης (study visits) και λοιπές πληροφορίες.
Η Δράση θα γίνει στο Ανοικτό θεατράκι του Λαογραφικού Μουσείου Κύμης τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας υγιεινής και αποστάσεων στις 12 Σεπτεμβρίου 2020,ημέρα Σάββατο, ώρα 6μμ.
Απαραίτητη προϋπόθεση η Δήλωση Συμμετοχής από τη Σελίδα Κοινωνικής Δικτύωσης της Evia island Κοιν.Σ.Επ. για την αποφυγή συγχρωτισμού ή στην είσοδο του Μουσείου αναλόγως τη διαθεσιμότητα.