Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Η χιαστί Ερμή-Άρη συνηγορεί σε έσοδα ύστερα από την ανάληψη ενός ρίσκου, συνάμα όμως οφείλεις να προστατέψεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές αλλά και από έναν δικό σου «ασυμμάζευτο» καταναλωτισμό. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Ιχθύς φέρνει μια κρυφή στήριξη και ενημέρωση από ένα πρόσωπο που «σε πάει», ενώ αν σε απασχολεί κάποιο εργασιακό θέμα θα βρεις τις «άκρες» σου. Επιπλέον, με τον Ήλιο στον Τοξότη είναι βέβαιο το ότι μια «απόδραση» από το lockdown θα σε αναζωογονήσει, μην ξεχνάς όμως ότι υπάρχουν και τα… πρόστιμα, γι’ αυτό ότι κάνεις να είναι νομότυπο!

Ταύρος
Γενικά: Είτε με το καλό είτε… όχι, η χιαστί Ερμή-Άρη σε ωθεί να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι έχεις βέβαια κάθε δικαίωμα να υψώσεις την φωνή ή το ανάστημά σου απέναντι σε ότι και όποιον/α δρα πίσω από την πλάτη σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Τοξότη, σε παραπέμπει σε μια ρύθμιση χρεών ή σε ανάλογες οικονομικές διευκολύνσεις. Επιπλέον, η Δήμητρα στους Ιχθύς πηγαίνει κόντρα στο lockdown, φέρνοντας κοντά σου φίλους/ες ή παρέες που έχουν καλές προθέσεις και… σχέδια για σένα, ίσως μάλιστα να ενταχθείς και σε μια συλλογική προσπάθεια.

Δίδυμοι
Γενικά: Η Δήμητρα στους Ιχθύς ψήνει» μια σημαντική επιτυχία και σου εξασφαλίζει φήμη και στήριξη από άτομα που «περνάει ο λόγος τους», ίσως μάλιστα η κάθε επιθυμία σου να γίνει… διαταγή! Επιπλέον, με τον Ήλιο απέναντί σου μια σύμβαση ή συνεργασία θα «απογειώσει» τις προοπτικές σου, ίσως όμως να επωφεληθείς κι από την επιτυχία ενός «δικού σου» ανθρώπου. Παράλληλα, με την χιαστί Ερμή-Άρη κάποιες δουλειές σου θα γίνουν στο άψε σβήσε, αρκεί να κινηθείς μόνος/η, οφείλεις όμως να λάβεις τα μέτρα σου και για… υποψήφια καψίματα, πρηξίματα και άλλα μικρά ατυχήματα.

Καρκίνος 
Γενικά: Η Δήμητρα στους Ιχθύς σηματοδοτεί συμφέρουσες και κοινά αποδεκτές λύσεις σε νομικές υποθέσεις ενώ σε ευνοεί και σε ζητήματα σπουδών. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Τοξότη πιστοποιεί την ανάγκη μιας επαγγελματικής συνεργασίας με αμοιβαίο όφελος, ενώ σε κάθε περίπτωση θα «ανοίξουν» οι δουλειές σου. Παράλληλα, με την χιαστί Ερμή-Άρη είναι πολύ πιθανό θα βρεθείς «στην τσίτα» λόγω της συμπεριφοράς και των επιλογών ενός αγαπημένου σου προσώπου, ίσως όμως όλα αυτά να είναι μια καλή αφορμή για να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου και να δείξεις ποιος είναι το… αφεντικό!

Λέων
Γενικά: Η Δήμητρα στους Ιχθύς ευνοεί τα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αν ψάχνεις για κάποιον/α που θα εγγυηθεί για σένα ή θα χρηματοδοτήσει ένα εγχείρημά σου. Επιπλέον, μπορείς να πετύχεις μια πολύ ευνοϊκή ρύθμιση σε φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα. Όσο για τον Ήλιο στον Τοξότη, ε τύχη να έχεις για να την… σπαταλάς, ενώ πριμοδοτεί και επιτυχίες για τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Παράλληλα βέβαια, η χιαστί Ερμή-Άρη σηματοδοτεί επείγουσες καταστάσεις στο σπίτι και την οικογένειά σου, ενώ «παίζει» κι ένα νομικό ζήτημα που θα σε κρατήσει στην «τσίτα».

Παρθένος
Γενικά: Με την Δήμητρα απέναντί σου να σε οδηγεί στον δρόμο των επιτυχιών μέσα από συνεργασίες ή απλά τους… άλλους ας μην αρχίσεις να «ψειρίζεις» καταστάσεις και πάρε ότι σου δίνεταΙ. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Τοξότη ευνοεί οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, ενώ θα ήταν ευχής έργο να μπορέσεις να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε διακεκριμένους επισκέπτες! Παράλληλα, βέβαια, η χιαστί Ερμή-Άρη σε θέλει πιο προσεκτικό/η στις κινήσεις σου, αφού «παίζει» ένα ατύχημα, που θα κοστίσει. Μπορείς ωστόσο να επιταχύνεις τους ρυθμούς και να επωφεληθείς, εκεί όπου η εμπειρία σου εγγυάται την νίκη σου.

Ζυγός
Γενικά: Η Δήμητρα στους Ιχθύς σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου και βέβαια με τα όσα συμβαίνουν γενικότερα δεν είναι ώρα να σου δίνουν «γάιδαρο» κι εσύ να τον κοιτάς στα «δόντια»! Ίσως μάλιστα να εξέλθεις της καραντίνας με αφορμή μια δουλειά. Αν πάλι σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, θα ενημερωθείς διεξοδικά για αυτό. Παράλληλα, με την χιαστί Ερμή-Άρη μπορεί να κερδίσεις πολλά και… γρήγορα, ύστερα από μια έμπνευση της στιγμής ίσως όμως να πέσεις θύμα και μιας κακής οικονομικής διαχείρισης των χρημάτων σου από άλλους, που μάλιστα θα σου ζητήσουν και τα… ρέστα!

Σκορπιός
Γενικά: Η χιαστί Ερμή-Άρη σε κάνει πιο ανταγωνιστικό/η κι ίσως κάποια στιγμή να ξεσπάσεις κατά… δικαίων και αδίκων! Παρά τα πολλά νεύρα όμως, θα διαπιστώσεις ότι λειτουργώντας υπό πίεση κατέχεις και δυνατότητες που δεν γνώριζες. Παράλληλα, με την Δήμητρα στους Ιχθύς να διευρύνει τον κύκλο των θαυμαστών σου και την Αφροδίτη στα μέρη σου, φαίνεται να σε περιμένουν κέρδη συνυφασμένα με καλοπέραση και «προχωρημένες» γνωριμίες. Ίσως όμως τα καλά να σου έρθουν κι από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Τοξότη φέρνει έσοδα από μια συνεργασία ή σύμβαση.

Τοξότης
Γενικά: Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου θα βρεις έναν εύσχημο τρόπο για να βγεις από την καραντίνα. Επιπλέον, η Δήμητρα στους Ιχθύς ευνοεί το κάθε τι που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια σου, ίσως μάλιστα να λάβεις κι ένα κληροδότημα, ενώ μπορεί να σου προκύψει και μια σούπερ ευκαιρία σχετικά με την μίσθωση ή την αγορά ενός ακινήτου. Παράλληλα βέβαια με την χιαστί Ερμή-Άρη οφείλεις να προσέξεις τόσο την υγεία σου, όσο και τους διάφορους «βαλτούς», που ένεκα αντιζηλίας μπλέκονται στα πόδια σου, με σκοπό να χαλάσουν μια κατάσταση που αποβαίνει υπέρ σου.

Αιγόκερως
Γενικά: Έστω και σε καθεστώς καραντίνας, η Δήμητρα στους Ιχθύς θα βρει τον τρόπο για να εμπλουτίσει τον κύκλο των γνωριμιών σου, με το διαδίκτυο βέβαια να είναι η βασική «οδός». Επιπλέον, με τον Ήλιο στον Τοξότη είναι πιθανό να κάνεις τα χαρτιά σου για μια υπόθεση που μέχρι τώρα ήταν σε φάση αβεβαιότητας αλλά πλέον φέρει επίσημη «βούλα». Παράλληλα, η χιαστί Ερμή-Άρη σε ωθεί να «πάρεις πάνω σου» ένα φιλικό, κοινωνικό ή συλλογικό ζήτημα, να ξέρεις όμως ότι η πρωτοβουλία σου μπορεί να συναντήσει ισχυρές αντιδράσεις με τα πρώτα «βέλη» να έρχονται από τους οικείους σου.

Υδροχόος
Γενικά: Με την χιαστί Ερμή-Άρη είναι το ίδιο πιθανό να βρεις ένθερμους υποστηρικτές στο έργο σου, όσο και το να σε «κοντράρει» κάποιος/α, μέχρι εκεί που… δεν πάει! Πρόσεξε ακόμη μήπως γίνει ζημιά από έναν «άτσαλο» χειρισμό σου. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στους Ιχθύς αρχίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της μέσα από αυξημένα έσοδα, που σίγουρα σχετίζονται με την καλή σου φήμη, δίνοντας σου συνάμα την ευκαιρία να προβείς σε έξτρα αγορές, που θα ευχαριστήσουν τόσο εσένα, όσο κι εκείνους/ες που αγαπάς. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Τοξότη φέρνει νέες και «σημαίνουσες» γνωριμίες.

Ιχθύες
Γενικά: Με την Δήμητρα στο ζώδιό σου να είναι στις πολύ… καλές της, τόσο στην καριέρα όσο και στα προσωπικά σου δεν αποκλείεται να δεις κάποια πράγματα να εξελίσσονται πολύ πιο εύκολα από όσο περίμενες, ίσως μάλιστα να σου φέρουν «στο πιάτο» κάτι που μέχρι χθες έδειχνε «όνειρο απατηλό». Επιπλέον, ο Ήλιος στον Τοξότη σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα εξουσίας. Παράλληλα, η χιαστί Ερμή-Άρη σε ωθεί να «καταβροχθίσεις» γνώσεις ή να μάθεις νέες τεχνικές, από την άλλη πλευρά ωστόσο μπορεί να προκαλέσει προστριβές με γνωστούς/ες ή συγγενείς, με αφορμή ένα ζήτημα οικονομικής διαχείρισης.


astrology.gr