MY KTEO

Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε φέρνει πολύ πιο κοντά στις «οικογενειακές» αξίες και σε βοηθά να διαμορφώσεις ένα ζεστό περιβάλλον για σένα και τους οικείους σου, καλό είναι ωστόσο να μην περιπέσεις σε κατάσταση... φρικτής συναισθηματικής αδυναμίας! Επιπλέον είναι πιθανό να λάβεις ένα κληροδότημα ή να μυηθείς σε παραδοσιακές συνταγές. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους σε καλεί να εντρυφήσεις σε παλιά βιβλία, γραπτά φωτογραφίες κι ότι ακόμη καλύπτει κενά του παρόντος, όσον αφορά όμως στις μετακινήσεις σου, όλο και κάποια αναποδιά θα συμβεί, γι’ αυτό φέρσου προνοητικά.

Ταύρος
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα αυξάνει την ευαισθησία σου, όσο και την τάση σου να παρελθοντολογείς κι ίσως κάποια στιγμή να νοιώσεις εγκλωβισμένος/η κι ανίκανος/η να πάρεις οποιαδήποτε σημαντική απόφαση επί προσωπικού κι εδώ το θέμα είναι να μην σε εκμεταλλευθούν γνωστοί/ες και συγγενείς, ποντάροντας στις αδυναμίες σου. Επιπλέον βέβαια, θα μάθεις πράγματα από τους γηραιότερους. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής σε θέλει πολύ πιο προνοητικό σε οικονομικά ζητήματα, αφού μπορεί να προκύψουν αναποδιές που δεν είχες υπολογίσει, ενδέχεται ωστόσο να βρεις και χρήματα, που θεωρούσες χαμένα.

Δίδυμοι
Γενικά: Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου προσφέρεται για να καλύψεις ατέλειες και να χρησιμοποιήσεις τις εναλλακτικές λύσεις που έχεις στο συρτάρι, όσον αφορά όμως νέες πρωτοβουλίες, μάλλον πρέπει να περιμένεις, μέχρι να... ισιώσει στα τέλη του μήνα! Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε βοηθά να αξιοποιήσεις την ακίνητη περιουσία σου ή/και να μαζέψεις προμήθειες, ίσως μάλιστα να λάβεις βοήθεια και από την οικογένειά σου. Επιπλέον σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν σου, δεν αποκλείεται όμως να σε κάνει και πιο μελαγχολικό, αν συγκρίνεις το «τότε» με το «τώρα»!

Καρκίνος 
Γενικά: Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα το παλιό αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία για σένα, ενώ κατακλύζεσαι από μνήμες που μπορεί να είναι τόσο βάλσαμο στην καρδιά σου, όσο και... βάσανο αν αρχίσεις να μελαγχολείς για πρόσωπα ή/και καταστάσεις που κάποτε ζούσες αλλά σήμερα... όχι! Επιπλέον βέβαια μπορεί να δρομολογηθεί η αξιοποίηση ενός ακινήτου ή η αναμόρφωση ενός παραδοσιακού μοντέλου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους μπορεί να σου φέρει ένα προφητικό όνειρο ή μια «μεταφυσική» εμπειρία, που θα σου αποκαλύψει αλήθειες, για τα όσα συμβαίνουν μέσα σου ή στο... παρασκήνιο!

Λέων
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε μυεί σε μια παραδοσιακή θεραπεία, όπου τα προϊόντα της φύσης έχουν τον πρώτο λόγο, ίσως μάλιστα να ανατρέξεις σε σχετικές πηγές. Επιπλέον βέβαια κάποιες ευαισθησίες σου θα βγουν στην φόρα και χρειάζεσαι επειγόντως μια αγκαλιά για να έρθεις στα ίσα σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους αναθεωρεί τα δεδομένα ή την στάση σου απέναντι σε φίλους/ες ή συλλογικές δράσεις, την ίδια στιγμή όμως σε φέρνει σε επαφή με «τσεκαρισμένα» πρόσωπα από το παρελθόν σου, στα οποία μπορείς να βασιστείς, μέχρι να επανέλθει η κανονικότητα.

Παρθένος
Γενικά: Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους καθυστερεί ή περιπλέκει κάποιες από τις τρέχουσες δράσεις σου, το ζητούμενο ωστόσο είναι να συμπληρώσεις κενά του παρελθόντος και να αντικαταστήσεις τις ελλείψεις του σήμερα με εναλλακτικές που έχεις κρατήσει διαθέσιμες. Ιδού λοιπόν «πεδίον δόξης λαμπρόν» για την προνοητικότητα σου! Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό, κάτι που μπορεί να σε φέρει σε θέση αδυναμίας με όσους/ες αγαπάς. Ενδέχεται βέβαια να αναβιώσουν και ευχάριστες στιγμές του παρελθόντος με αφορμή κι αιτία την επανένωση μιας παρέας.

Ζυγός
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε καλεί να ακολουθήσεις μια οικογενειακή παράδοση ή/και να έρθεις πιο κοντά με τους οικείους σου, ενώ καθιστά πολύ πιο πιθανή την προσωπική σου… αποκατάσταση! Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να διαρρυθμίσεις τον χώρο σου, ενώ άκουσε με προσοχή ότι έχουν να σου πουν οι γεροντότεροι αφού αυτοί... ξέρουν! Παράλληλα βέβαια, ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους φέρνει εμπόδια στις επαφές ή τις μετακινήσεις σου αλλά και λανθασμένες συνεννοήσεις, που θα μπορούσαν να πάνε πίσω ή να μπερδέψουν μια σειρά από υποθέσεις σου.

Σκορπιός
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα σε ωθεί να ασχοληθείς με θρύλους ή παραδόσεις, ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με πρεσβύτερους που έχουν πολλά να θυμηθούν και να σου πουν. Επιπλέον, είναι πιθανό να ξαναβρεθείς σε ένα μέρος γεμάτο αναμνήσεις, ενώ στο εργασιακό σου περιβάλλον σε περιμένει μια... αδελφή ψυχή για να χαράξετε μια κοινή πορεία! Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους σε καλεί να ρυθμίσεις οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος, όσον αφορά όμως στις τρέχουσες υποθέσεις σου, όλο και κάτι θα σου... λείψει, ενώ στις αγορές σου, είναι σκόπιμο να εξασφαλίσεις το δικαίωμα αλλαγής.

Τοξότης
Γενικά: Ο ανάδρομος Ερμής απέναντί σου σε καλεί να επαναπροσδιορίσεις σχέσεις ή συνεργασίες που για κάποιο λόγο μένουν στάσιμες ή διακόπηκαν, ίσως μάλιστα να σου προσφερθεί ως εναλλακτική μια παλιά όσο και γνωστή σε σένα επιλογή, που θα καλύψει το κενό. Πρόσεξε ωστόσο μήπως κάποιος/α εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα φέρνει παροχές από την οικογένεια, ενώ είναι πιθανό να βρεις ή να αποκτήσεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας. Επιπλέον, καλείσαι να αξιοποιήσεις την όποια ευκαιρία σου παρουσιαστεί σε σχέση με ακίνητα ή μια καλλιέργεια.

Αιγόκερως
Γενικά: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα ενισχύει τους οικογενειακούς δεσμούς αλλά και τις εξαρτήσεις σου από αυτούς, οπότε μην υπολογίζεις χωρίς τον... ξενοδόχο και μην παριστάνεις τον/την σκληρό/η, ίσως μάλιστα να νοιώσεις το πόσο αδύναμος/η είσαι μπροστά σε κάποιες καταστάσεις κι εδώ είναι που χρειάζεσαι πολύ περισσότερο μια αγκαλιά, παρά την πειθαρχία σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους φέρνει μια... κάποια ταλαιπωρία, εξ αιτίας πραγμάτων που ήταν δρομολογημένα αλλά δεν γίνονται στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα να στερηθείς των υπηρεσιών μέρους του εξοπλισμού που χρησιμοποιείς.

Υδροχόος
Γενικά: Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα οι δουλειές σου μπορεί να γίνουν πιο εύκολα μέσα σε ένα κλίμα ομοψυχίας, ίσως όμως να ασχοληθείς κι από μόνος/η σου με κάτι οικογενειακό ή με παραδοσιακές εφαρμογές και τεχνικές. Επιπλέον, αν σε ταλαιπωρεί κάποιο θέμα υγείας, ρώτησε τους παλιούς, ξέρουν την συνταγή της… σωτηρίας σου! Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους βάζει την ζωή σου σε μια… μηχανή του χρόνου και καταστάσεις του χθες ζωντανεύουν στο σήμερα, εκείνο όμως που έχει μεγαλύτερη αξία για σένα είναι να αξιοποιήσεις δημιουργικές εμπνεύσεις που για κάποιο λόγο τις είχες... παρατήσει!

Ιχθύες
Γενικά: Με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους, μπορεί να υπάρξει μια προσωρινή ανωμαλία στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου, ενώ είναι πιθανό να κολλήσει κι ένα θέμα μίσθωσης ή μετακόμισης. Επιπλέον βέβαια, αν ψάξεις τον χώρο σου, όλο και κάτι... ξεχασμένο θα ανακαλύψεις, ενώ είναι πιθανό να σε επισκεφθεί κάποιος που έχεις να δεις καιρό. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα μπορεί να αναβιώσει ενδιαφέροντα του παρελθόντος ή σε σχέση με αυτό, ενώ όσον αφορά τα προσωπικά σου φαίνεται πως θα βρεθείς σε μια πολύ ευαίσθητη κατάσταση με τις αγκαλιές να είναι το πρώτο ζητούμενο!


astrology.gr