MY KTEO

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Sex … και νούμερα !!

Οι άνδρες έχουν κατά μέσο όρο δέκα σεξουαλικές παρτενέρ στη ζωή τους, ενώ οι γυναίκες κοιμούνται με λιγότερους από πέντε άνδρες, λέει νέα έρευνα.
Μία στις τέσσερις γυναίκες έχει μόνο έναν σεξουαλικό σύντροφο σε όλη της τη ζωή, ενώ το
αντίστοιχο ποσοστό για τους άνδρες είναι 17%, σύμφωνα με την Βρετανική Έρευνα Υγείας.
Τα στοιχεία, που δημοσιεύτηκαν από το Κέντρο Πληροφόρησης του Βρετανικού Οργανισμού Υγείας, δείχνουν ότι 27% των ανδρών ισχυρίζεται πως είχαν διψήφιο αριθμό σεξουαλικών
συντρόφων στη ζωή τους, σε σχέση με το 13% των γυναικών που δήλωσαν ότι ξεπέρασαν τους δέκα παρτενέρ του αντίθετου φύλου.
Η έρευνα διαπίστωσε επίσης σταθερή αύξηση του αριθμού των κοριτσιών που κάνουν για πρώτη φορά σεξ πριν κλείσουν τα 16. Περισσότερες από μία στις τέσσερις γυναίκες από 16 έως 24 ετών έκαναν για πρώτη φορά σεξ πριν φυσήξουν 16 κεράκια στην τούρτα –για τους άνδρες το αντίστοιχο ποσοστό είναι ένας στους πέντε.
Στο ηλικιακό γκρουπ των 55 έως 69, το ποσοστό ήταν σημαντικά χαμηλότερο: μόλις 15% των ανδρών και 4% των γυναικών δήλωσαν πως έκαναν σεξ για πρώτη φορά πριν κλείσουν τα 16.
Ένας στους δέκα νεαρούς συμμετέχοντες στην έρευνα δήλωσε πως είχε δέκα ή περισσότερους σεξουαλικούς παρτενέρ. Όμως, το ένα τέταρτο των γυναικών και το ένα τρίτο των ανδρών ηλικίας 16 έως 24 ετών δεν έχουν κάνει ποτέ σεξ!