MY KTEO

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Συγκλονίζει η Sharon Stone: «Σκηνοθέτης μου ζήτησε να καθίσω στα γόνατά του για να μου δώσει οδηγίες»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο αμερικάνικο περιοδικό «Town & Country» παραχώρησε η Sharon Stone, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι ένας σκηνοθέτης, τον οποίο δεν κατονόμασε, την παρενόχλησε σεξουαλικά κατά τα γυρίσματα μιας ταινίας.


«Υπάρχει ένας σκηνοθέτης που μου ζήτησε να καθίσω στα γόνατά του για να μου δώσει οδηγίες. Και όταν αρνήθηκα, με έστειλε πίσω στο καμαρίνι μου», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα μάλιστα με το περιοδικό, το περιστατικό συνέβη όταν η Sharon Stone βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της –αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρέπει να χρονολογείται κάπου στις αρχές των ‘00s.

Παράλληλα η σταρ μίλησε για το τι σημαίνει να γερνάς σε ένα χώρο όπου η όμορφη εμφάνιση είναι απαραίτητη και όπου τα σημάδια του χρόνου δεν μπορούν να κρυφτούν.

«Μεταξύ 40 και 60 ετών δεν μπορείς να δουλέψεις. Δεν έχει σημασία αν βρίσκεσαι στο αποκορύφωμα της καριέρας σου κι αν έχεις μόλις γυρίσει το Καζίνο. Δεν έχεις πια δουλειά», είπε.

Η Sharon Stone, η οποία διανύει την έβδομη δεκαετία της ζωής της, δηλώνει ότι είναι μια δυναμική γυναίκα, η οποία δεν αφήνει την ηλικία της να επηρεάσει τους ρόλους που θέλει να παίξει.


govastileto.gr