MY KTEO

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Συντονιστική Επιτροπή μαθητών Χαλκίδας: Μαθητική πορεία την Πέμπτη, στις 10:30 π.μ. στο Στρογγυλό


Συντονιστική Επιτροπή μαθητών Χαλκίδας: Στο δρόμο του αγώνα πάλι θα μας βρείτε όσο τις ανάγκες μας δεν ικανοποιείτε!

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15/10 ΣΤΙΣ 10:30 ΣΤΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ!!!

Πριν από λίγες μέρες χιλιάδες συμμαθητές μας στην Αθήνα συγκεντρώθηκαν έξω από το Υπουργείο Παιδείας για να καταθέσουν τα δίκαια αιτήματα μας στην Υπουργό. Η κ. Κεραμέως και η κυβέρνηση της όχι μόνο αρνήθηκε να συναντήσει τους εκπροσώπους των μαθητών και να ακούσει τα  αιτήματα μας αλλά  μας υποδέχθηκε με χημικά και ΜΑΤ!

Οι μαθητές της Χαλκίδας καταδικάζουμε τα γεγονότα της Παρασκευής στο Υπουργείο Παιδείας!

Η κυβέρνηση είναι ξεκάθαρο πως, ότι και να λέει για διάλογο με τους μαθητές, δεν έχει κανέναν απολύτως σκοπό να το κάνει! 

Αυτό το καταλάβαμε καλά και οι μαθητές στην Χαλκίδα που έχουμε ήδη καταθέσει πολλές φορές τα αιτήματα μας χωρίς καμία απάντηση! Αλλά...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

Δεν μας σταματά τίποτα τώρα! Είμαστε χιλιάδες και έχουμε δίκιο! Το “παράλογο” και “παράνομο” που ζητάμε είναι τα σχολεία μας να λειτουργούν με ασφάλεια. Και το μόνο που δεχόμαστε από την κυβέρνηση είναι εκβιασμοί για τηλεαπουσίες, εισαγγελείς έξω από τα σχολεία, και τώρα και ΜΑΤ!

Ξέρουμε καλά ότι αυτά τα κάνουν για να μας τρομοκρατήσουν, για να μας φοβίσουν αλλά το μόνο που πετυχαίνουν είναι να επιβεβαιώνουν το δίκιο του αγώνα μας!

ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑ!

Έτσι ακριβώς και γίνεται! Ήδη κλείνουν τμήματα σε σχολεία της πόλης μας, όπως το 1ο Λύκειο, το 2ο Γυμνάσιο και το 8ο Δημοτικό!

Αν η κυβέρνηση στα δίκαια αιτήματά μας επιλέγει να απαντήσει με βία και τρομοκρατία, εμείς επιλέγουμε να απαντήσουμε με ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΓΩΝΑ! Ξέρουμε πολύ καλά πως η στάση της κυβέρνησης δεν είναι επίδειξη δύναμης αλλά απόδειξη φόβου, απόδειξη πως είμαστε ήδη νικητές. 

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Η κυβέρνηση φοβάται τους χιλιάδες μαθητές σε όλη την Ελλάδα που έχουμε ακυρώσει στην πράξη το σχέδιο τους να μας παρουσιάσουν σαν ''αρνητές της μάσκας'' , σαν ''χαβαλέδες'' και έχουμε οργανώσει τον δικό μας αγώνα μαζί με τους γονείς μας, μαζί με τους εκπαιδευτικούς μας!

Συνεχίζουμε με: 

           Γενικές Συνελεύσεις μέσα στα σχολεία μας, για να αποφασίσουμε την συνέχεια του αγώνας μας!

           Πρωτοβουλίες των 5μελών και 15μελών που σε αυτή τη φάση εκλέγονται και αποτελούν όπλα στα χέρια μας !

           Αναρτούμε πανό με τα αιτήματα μας σε όλα τα σχολεία για να τα δουν όλοι! Ενημερώνουμε και τους υπόλοιπους συμμαθητές μας!

 Μετά τις δύο μαζικές πορείες τις προηγούμενες εβδομάδες έχουμε καταλάβει τι ακριβώς τους ενοχλεί! Την Πέμπτη 15/10 ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! Μαζί με τους εκπαιδευτικούς που απεργούν!

ΣΤΙΣ 10:30 ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ!!! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΜΑΣ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ

ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

mathites.gr

 επικοιωνια: sintonistikomathitonxalkidas@gmail.com