MY KTEO

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Έγκλημα σε βάρος 1.200 εργαζομένων και των οικογενειών τους (VIDEO)

 


Την αποφασιστική στήριξη του ΚΚΕ στον αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ και των οικογενειών τους εξέφρασε ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος μιλώντας στη Βουλή, όπου συζητείται η τροπολογία που διευκολύνει το διαλυτικό σχέδιο της κυβέρνησης για την εταιρεία.

Εκτός από την ιδιωτικοποίηση της ΛΑΡΚΟ, η τροπολογία επισπεύδει τις ιδιωτικοποιήσεις σε ΔΕΔΔΗΕ και ΔΕΠΑ. Η τροπολογία έχει κατατεθεί στο νομοσχέδιο για τη μείωση της χρήσης πλαστικών.

Ο Γιώργος Μαρίνος υπογράμμισε πως η κατάπτυστη τροπολογία αφορά την εξυπηρέτηση των μονοπωλιακών ομίλων. Ειδικά για τη ΛΑΡΚΟ τόνισε πως η κυβέρνηση θα καταγραφεί ως ένοχος για ένα ακόμη έγκλημα σε βάρος 1.200 οικογενειών, ενώ αναφέρθηκε στις ευθύνες των υπόλοιπων αστικών κομμάτων καθώς μεθοδικά όλες οι κυβερνήσεις απαξίωσαν τη ΛΑΡΚΟ.

Επίσης, σημείωσε πως το ΚΚΕ θα είναι μαζί με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, τις οικογένειες τους και τους κατοίκους της περιοχής στην απεργιακή συγκέντρωση του Σαββάτου, στην πύλη του εργοστασίου της Λάρυμνας.