MY KTEO

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Κορφιάτικα Βραβεία: Δεν παρέλαβε το βραβείο η Μαρία Κίτσου – Αποχώρησε εκνευρισμένος ο Βασίλης Μπισμπίκης

Η απονομή των Θεατρικών Κορφιάτικων Βραβείων 2020 πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου 2020 και όπως φαίνεται, μια απουσία, αυτή της Μαρίας Κίτσου προκάλεσε αναστάτωση στη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην πρωινή εκπομπή «στη Φωλιά των ΚουΚου» το πρωί της Τρίτης, η Μαρία Κίτσου δεν κατάφερε να παραστεί στην εκδήλωση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ενώ ο Βασίλης Μπισμπίκης αποχώρησε εκνευρισμένος.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Το Βραβείο Ζωή Λάσκαρη θα δινόταν στην Μαρία Κίτσου. Η ηθοποιός, όμως, επειδή ήταν σε γύρισμα, δεν ήταν στο Δημοτικό Θέατρο. Ο διοργανωτής κ. Μουζακίτης, λέει επί σκηνής: «Αφού η Μαρία Κίτσου, θα δώσουμε αλλού το βραβείο. Όχι σε δικό της άνθρωπο να το παραλάβει, αλλού. Προτείνει ο διοργανωτής να γίνει αντικατάσταση. Ο Βασίλης Μπισμπίκης, λοιπόν, ο οποίος θα βραβευόταν στο επόμενο βραβείο, αποχωρεί από το Δημοτικό Θέατρο».

Επίσης, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης αποχώρησε επειδή του συνέβη κάτι έκτακτο σύμφωνα με την επίσημη τοποθέτησή του.




www.newsbeast.gr