MY KTEO

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Ανακοίνωση Τομεακού Συμβουλίου Εύβοιας της ΚΝΕ


Χθες το βράδυ θρασύδειλα φασιστοειδή βγήκαν απο τα λαγούμια τους και έδρασαν σαν τους  αρουραίους μέσα στη νύχτα βρωμίζοντας αντιφασιστικά συνθήματα και πανό που είχαν αναρτήσει οι δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην πόλη της Χαλκίδας με αφορμή τη δίκη τους στις 7 Οκτώβρη.

Φαίνεται ότι πήραν δύναμη και συγκινήθηκαν απο τις ''παλικαρρίσιες'' δικαιολογίες του Μίχου , του Λαγού, του Μπαρμπαρούση και των υπόλοιπων ναζί που ζήτησαν ελαφρυντικά επειδή είναι φιλόζωοι, παντρεμένοι 2 φορές και πηγαίνουν κάθε Κυριακή στην εκκλησία!

Γνωρίζουμε καλά τι τους αγχώνει, ξέρουμε καλά τι τους ενοχλεί...

Είναι το αυθεντικό αντιφασιστικό αίσθημα του λαού που εκφράστηκε με τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις έξω απο το Εφετείο τις προηγούμενες μέρες, που απαιτούσαν να σαπίσουν στην φυλακή οι ναζί-εγκληματίες. Είναι ο συνεπής αγώνας που δίνουν τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην περιοχή για να μην βρίσκουν τόπο να σταθούν τα ναζιστικά αποβράσματα. Είναι η πρωτοπόρα δράση των μελών της ΚΝΕ στα σχολεία που πρωτοστατούν στο μεγάλο αγώνα που δίνουν μαθητές σε όλη τη χώρα και στην Χαλκίδα. Είναι η αταλάντευτη στάση των κομμουνιστών και άλλων αγωνιστών στους χώρους δουλειάς , με εμβληματικό το παράδειγμα του τιτάνιου αγώνα που διεξάγεται αυτή την περίοδο στην ΛΑΡΚΟ.

 

Τα μέλη του KKE και της ΚΝΕ είμαστε ο εφιάλτης τους, γιατί παλιοι και νέοι φασίστες ξέρουν καλά ότι είμαστε αποφασισμενοι να ανατρέψουμε το συστημα της εκμετάλλευσης. Τη μήτρα τους δηλαδή που τους γενά και τους θρέφει.

 

Σε αυτόν τον αγώνα δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί, δεν θα έχουν τόπο να σταθούν, θα τους στείλουμε εκεί που τους αξίζει, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μαζί με το σάπιο σύστημα που υπερασπιζονται αυτά τα μαντρόσκυλα!