MY KTEO

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Γενική Συνέλευση


Το Δ.Σ του συλλόγου Κομνηνοί Πόντιοι Εύβοιας λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση σχετικά με την πανδημία, τα αυξημένα μέτρα για την πρόληψη διασποράς του Covid19,  την έξαρση των κρουσμάτων το τελευταίο διάστημα, τις αντικειμενικές δυσκολίες που έχουν προκύψει στην εξεύρεση των απαραίτητων χώρων για τον προγραμματισμό των δράσεων μας και την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία να διαφυλαχθούν αναλλοίωτα το ύφος και το είδος των χορών της αλησμόνητης Πατρίδας μας μέσω της απαραίτητης για τη δημόσια υγεία τήρησης των μέτρων που ορίζει η κείμενη νομοθεσία, αποφάσισε την αναστολή δραστηριότητας των χορευτικών τμημάτων των Κομνηνών ( πρόβες, εκμάθηση χορών ) ως το τέλος του έτους.

Ταυτόχρονα ενημερώνουμε ότι ορίσθηκε εκ νέου η εξ ‘αναβολής Απολογιστική Γενική Συνέλευση του Μαρτίου και θα λάβει χώρα την 25η Οκτωβρίου και ώρα 11:00 το πρωί στα γραφεία του συλλόγου μας όπου και πραγματοποιήθηκε απολύμανση από εξειδικευμένη εταιρεία την περασμένη εβδομάδα.

Στη Γ.Σ θα τηρηθούν όλα τα μέτρα υγιεινής κι ασφάλειας και για το πρωτόκολλο που θα ακολουθηθεί κατά τις εργασίες της, τα μέλη του συλλόγου θα ενημερωθούν και προσωπικά πέραν των όσων αναφέρονται στην πρόσκληση που δημοσιεύεται με την παρούσα ανακοίνωση.

Ευχόμαστε σε όλες κι όλους υγεία κι ασφάλεια, παραμένουμε προσηλωμένοι στους στόχους  του συλλόγου μας και είμαστε σε μια διαρκή προσπάθεια εκτίμησης των δεδομένων προκειμένου η επανεκκίνηση της χορευτικής χρονιάς να είναι εφικτή το συντομότερο δυνατό.

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                       Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κωνσταντίνος Καραγιάννης                              Κωνσταντινιά Σιμήτη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ( ΤΗΣ ΕΞ’ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΛΟΓΩ Covid19)

ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ« ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ »

Με την υπ. αριθ.18/25-9-2020 απόφαση του Δ.Σ και έχοντας υπόψη το καταστατικό

 ΚΑΛΟΥΜΕ

Τα μέλη του συλλόγου σε Απολογιστική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στη Χαλκίδα στις 25/10/2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 π.μ στα γραφεία του Συλλόγου στη Χαλκίδα,οδός Ερετρίας 5 (πρώην ΠΙΚΠΑ).

ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Α) Διοικητικός & Οικονομικός Απολογισμός 2019

Β) Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

Γ) Ενέργειες Διοικητικού συμβουλίου την τρέχουσα περίοδο της υγειονομικής κρίσης.

Δεδομένων των αυξημένων μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του covid19, τα μέλη της Γ.Σ παρακαλούνται όπως  προσέλθουν στο χώρο της συνέλευσης υποχρεωτικά με μάσκα.

Για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση και συμμετοχή, θα αποσταλεί στα μέλη του συλλόγου μαζί με την παρούσα πρόσκληση, έκθεση του   διοικητικού και οικονομικού απολογισμού ( με τα αποτελέσματα εξελεγκτικής επιτροπής ) του έτους 2019. Τα μέλη της Γ.Σ μπορούν να λάβουν ηλεκτρονικά το παραπάνω αρχείο κατόπιν επικοινωνίας τους με το Δ.Σ, ενώ στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα θα υπάρχουν και αντίγραφα κατά την ημέρα της Συνέλευσης.

Για τη συμμετοχή στην Γ.Σ και την εκλογική διαδικασία παρακαλούνται τα μέλη να τακτοποιήσουν τις ταμειακές τους υποχρεώσεις είτε κατόπιν επικοινωνίας με τα μέλη του Δ.Σ το προσεχές διάστημα, είτε

κατά την είσοδο στο χώρο της Συνέλευσης αυθημερόν.

 

                                                    ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Η  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ                                                                               ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΣΙΜΗΤΗ