Evia Top: Η συνταγή της ημέρας: Κολοκυθοκεφτέδες

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020

Η συνταγή της ημέρας: Κολοκυθοκεφτέδες


Υλικά:
3 κολοκύθια μεσαία
1 φρέσκο κρεμμύδι
1 ξερό κρεμμυδάκι
1 καρότο
1/2 ματσάκι μαϊντανό
1/4 ματσάκι άνηθο
2 αυγά
200γρ φέτα
50γρ ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
αλεύρι όσο πάρει
λάδι για το τηγάνισμα
 
Εκτέλεση:
  • Τρίβουμε τα κολοκυθάκια, το καρότο και το κρεμμύδι και τα στραγγίζουμε
  • Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό, τον άνηθο και το κρεμμυδάκι.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, τα αυγά, την φέτα και το ελαιόλαδο.
  • Αλεύρι βάζουμε τόσο ώστε να δέσουν τα υλικά όλα μαζί και να στέκεται πάνω στο κουτάλι το μίγμα.
  • Με ένα κουτάλι παίρνουμε το μίγμα και κάνουμε τους κεφτέδες μας, τηγανίζοντας σε μέτρια φωτιά.
Καλή σας επιτυχία!


jkfoodland.wordpress.com