MY KTEO

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Έστω και την... ύστατη στιγμή, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο ή να μεταβείς εσύ κάπου, απολαμβάνοντας σε κάθε περίπτωση… ανέσεις! Επιπλέον, συνηγορεί σε μια «χαριστική» περιουσιακή ρύθμιση, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια βοήθεια σε είδος ή σε χρήμα από την οικογένειά σου. Παράλληλα βέβαια το εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα σηματοδοτεί την ανάγκη σου να διερευνήσεις κάθε πτυχή του παρελθόντος που σε αφορά και ειδικότερα ότι σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Ίσως μάλιστα η κατάσταση ενός φίλου ή μιας φίλης να σου δώσει την αφορμή για αυτό.

Ταύρος
Γενικά: Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο να θέλει να σου αφήσει άριστες αναμνήσεις, εκτός από τις εκδρομές, τις φιλοφρονήσεις και τις ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου, που συνάδουν και με πιο αισιόδοξες σκέψεις από την πλευρά σου, θα έχεις την ευκαιρία για να αποκτήσεις ρούχα ή αξεσουάρ που θα σε κάνουν ακόμη πιο γοητευτικό/η και σέξι! Παράλληλα βέβαια το εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα σηματοδοτεί την ανάγκη να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που τα ξεκίνησαν άλλοι και για τα οποία εσύ δεν φέρεις καμία ευθύνη, δεν παύουν όμως να σε επηρεάζουν και να αναστέλλουν την πρόοδό σου, χώρια τα... ψυχολογικά σου!

Δίδυμοι
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σου αφήνει ως αποχαιρετιστήριο δώρο την εύνοιά της στα οικονομικά και πέρα από τα κεράσματα αλλά και τα έξοδα… διασκέδασης, ίσως σου γίνει μια συμφέρουσα πρόταση που θα σε πάει μπροστά, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι που «στον ουρανό το έψαχνες και στην γη το βρήκες»! Παράλληλα βέβαια το εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα σηματοδοτεί την ενασχόλησή σου με το παρελθόν, είτε για να αντλήσεις γνώσεις κι εμεπιρίες από αυτό, είτε για να διορθώσεις κάποια πράγματα που ξεκίνησαν στραβά κι αυτή η κακή αρχή σε επηρεάζει μέχρι σήμερα.

Καρκίνος
Γενικά: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη και σαν καλή νεράιδα σε κάνει πιο αισιόδοξο/η και τυχερό/η, κάτι που θα συντελέσει σε χαρούμενα ή δημιουργικά «ανοίγματα» αλλά και στο να απολαύσεις μικρές καθημερινές χαρές. Επιπλέον είναι βέβαιο ότι δείχνεις πολύ γοητευτικός/η, μπορείς ωστόσο κι... ακόμα καλύτερα, φροντίζοντας την εμφάνισή σου! Παράλληλα βέβαια το εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα σηματοδοτεί... χρέη και περίπλοκες καταστάσεις που συνδέονται τόσο με την δουλειά σου, όσο και με τα περιουσιακά σου κι αν θες να βγάλεις κάποια άκρη πρέπει να το πας βήμα-βήμα.

Λέων
Γενικά: Λίγο πριν μπει στο ζώδιό σου, σε αντιδιαστολή με τις εντάσεις, που προκαλεί ο Άρης, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε καλεί να ξεκουραστείς ή να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας,, παρέχοντάς σου συνάμα μια σειρά από μυστικές βοήθειες αλλά και ενημερώσεις για παρασκηνιακά δρώμενα, προσωπικού -κυρίως- ενδιαφέροντος.  Παράλληλα βέβαια το εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα σηματοδοτεί μια χρόνια νομική διαμάχη -πιθανότατα για ένα περιουσιακό θέμα- κι αν θες... κάποτε να βρεθεί μια λύση θα πρέπει να ψάξεις την αφετηρία του στο παρελθόν. Επιπλέον, κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς σε μια σχέση ή συνεργασία που δεν σε εκφράζει.

Παρθένος
Γενικά: Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο να σου αφήνει το καλύτερο για το τέλος, μια νέα γνωριμία θα σου προκαλέσει το ενδιαφέρον με την χημεία της αλλά και την χρησιμότητα που έχει για σένα. Όσο για τις… υπόλοιπες προέχει το να περάσεις καλά, αν όμως η «ανάλαφρη» συμπεριφορά ενός φίλου ή μιας φίλης θα σε βάλει σε θέση κριτή, κινδυνεύεις να χάσεις το... πάρτι! Παράλληλα βέβαια το εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα σηματοδοτεί ένα χρόνιο όσο και σύνθετο οικονομικό-περιουσιακό ζήτημα που με το βάρος που έχει, δεν σου επιτρέπει μεγάλη ελευθερία κινήσεων και στον επαγγελματικό τομέα.

Ζυγός
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σου αφήνει τα τελευταία δώρα της ευνοώντας κάθε τι σημαντικό για σένα, ίσως μάλιστα να υπάρξει και η μεσολάβηση ενός υψηλά ιστάμενου προσώπου που «σε πάει» ή τρέφει για σένα κι… άλλου είδους βλέψεις! Και ανεξάρτητα από το πώς θα διαχειριστείς τελικά την όλη κατάσταση, η γοητεία σου είναι και το «διαβατήριο» για την επιτυχία σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα σε φέρνει κοντά σε ένα πρόσωπο μεγάλης ηλικίας, που διαθέτει μια σοφία και η σχέση σας μπορεί να κινηθεί σε πολλά επίπεδα. Αν όμως έχεις παιδιά, φαίνεται να ζορίζονται ψυχολογικά.

Σκορπιός
Γενικά: Λίγο πριν φύγει η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, σου φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, ενώ πριμοδοτεί εκδρομές, ταξίδια και... όμορφες γνωριμίες! Αν όμως είσαι αυστηρά προσηλωμένος/η σε αρχές και σε έχει πάρει από κάτω η κτητικότητα, τα όσα ανάλαφρα γίνονται θα σου φανούν πολύ... ύποπτα κι αν συμμετέχει σε αυτά ένας «δικός σου» άνθρωπος, μάλλον θα… στραβώσεις και θα αρχίσουν τα όργανα! Παράλληλα, το εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα σηματοδοτεί μια εμπλοκή στα εργασιακά σου, που μπορεί να συνδέεται και με ένα ζήτημα επαγγελματικής στέγης. Ίσως πάλι ένας οικείος σου να έχει θέματα υγείας.

Τοξότης
Γενικά: Έστω και στα... τελευταία της, η Αφροδίτη στον Καρκίνο προλαβαίνει να σου φέρει οικονομικές ευκολίες κι εξυπηρετήσεις, διώχνοντας μακριά κάθε σχετικό άγχος. Κάνε λοιπόν «το κομμάτι σου», αποκτώντας ότι επιθυμείς ή απλά απόλαυσε τα όσα σου προσφέρονται. Ίσως πάλι να τύχεις μιας κληρονομιάς ή αποζημίωσης. Παράλληλα βέβαια το εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα σηματοδοτεί την ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια, που όμως αντίκειται στο αίσθημα ελευθερίας που σε διέπει και το κακό είναι ότι δεν μπορείς να τα έχεις και τα δύο. Επιπλέον, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο είναι κλεισμένο στον κόσμο του.

Αιγόκερως
Γενικά: Στο... κύκνειο άσμα της, η Αφροδίτη απέναντί σου δημιουργεί γόνιμες συνθήκες στις συνεργασίες και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και δεν έχεις παρά να είσαι περισσότερο ανοικτός/η σε προτάσεις. Επιπλέον, στις συναλλαγές σου θα κερδίσεις όλες τις εντυπώσεις και δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις το πλεονέκτημά σου, με όποιον τρόπο κρίνεις. Παράλληλα βέβαια το εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα σηματοδοτεί μια χρόνια διαδικασία σχετική με ένα περιουσιακό ή οικογενειακό ζήτημα και το πιο δύσκολο για σένα δεν είναι το πρακτικό σκέλος της υπόθεσης αλλά το συναισθηματικό που σε «μαγκώνει».

Υδροχόος
Γενικά: Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ευνοεί τα εργασιακά σου και πέρα από την δυνατότητά σου να... τεμπελιάσεις λιγάκι, είναι πιθανό να γίνει μια συζήτηση ή ένα ραντεβού που θα σου ανοίξει νέους δρόμους. Όσο για τα θέματα υγείας και διατροφής είναι πιθανό να σου προσφέρουν ένα «πακέτο» ευεξίας ή να τύχεις περιποιήσεων, ενώ μπορεί να αποκτήσεις κι ένα pet. Παράλληλα βέβαια το εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα σηματοδοτεί την ανάγκη σου να επεξεργαστείς κάποια πράγματα που έγιναν στο παρελθόν, είτε δικά σου, είτε συλλογικά. Επιπλέον, η σχέση σου με έναν γείτονα ή συγγενή μπαίνει σε... καραντίνα!

Ιχθύες
Γενικά: Λίγο πριν βγει από το ζώδιο, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε «μπολιάζει» με τύχη και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να χαρείς την ζωή σου κοντά σε πρόσωπα που «σε πάνε», ίσως μάλιστα να συναντήσεις και κάποιον/α «πολλά υποσχόμενο/η» για μια πιο… στενή επαφή! Αν πάλι έχεις παιδιά, θα χαρείς από μια εξέλιξη στην ζωή τους. Παράλληλα βέβαια το εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα σηματοδοτεί τον εγκλωβισμό σου σε ένα οικονομικό-περιουσιακό ζήτημα, που έχει πολλά αγκάθια κι όσο κουβαλάς αυτό το βάρος, δεν αποκλείεται να σου προκύψουν και ψυχοσωματικά προβλήματα, που θα πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτά.


astrology.gr