MY KTEO

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Ένας βασικός λόγος για τον οποίο έχασε το ενδιαφέρον του

 


Γνωριστήκατε, βγήκατε ραντεβού και ομολογουμένως περνούσατε πολύ καλά. Η αλήθεια είναι ότι τις πρώτες μέρες ήσουν πολύ επιφυλακτική μιας και πολλά έχουν δει τα μάτια σου, αλλά στη συνέχεια λύθηκες και είπες να το απολαύσεις. Και ενώ εσύ μέσα σου είχες ξεκαθαρίσεις ότι τον άνθρωπο αυτόν τον θέλεις για κάτι παραπάνω από το να περάσεις την ώρα σου, τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα ήθελες.

Μετά τον πρώτο μήνα, άντε δίμηνο, η συμπεριφορά του άλλαξε και σιγά σιγά άρχισε να απομακρύνεται. Μάταια με τις φίλες σου προσπαθούσατε να καταλάβετε τι του συνέβη, και όταν εκείνες σε ρωτούσαν αν είχε συμβεί κάτι, εσύ απαντούσες με ειλικρίνεια πως όχι. Κι όμως φίλη μου, κάτι είχες κάνει και δεν το είχες αντιληφθεί. 

Ειδικοί σχεσολόγοι και σεξολόγοι, έπειτα από έρευνα και παρατήρηση ετών, κατέληξαν (επιτέλους) στο λόγο για τον οποίο ένας άντρας χάνει εντελώς ξαφνικά το ενδιαφέρον του.

Στην αρχή λοιπόν μιας σχέσης, εμείς τα κορίτσια, συνηθίζουμε να είμαστε χαλαρές, ευδιάθετες και cool. Η βασική μας επιδίωξη είναι να περνάμε καλά, κάτι που γίνεται κιόλας. Δεν θέλουμε να βάζουμε ταμπέλες, και είμαστε ικανοποιημένες γιατί πολύ απλά, λέμε ότι είναι αρχή ακόμα. Όσο όμως ο καιρός περνάει, τόσο αρχίζουμε να αγχωνόμαστε για το μέλλον. Θέλουμε να ξέρουμε τι σκέφτεται ο άλλος, και συνήθως το άγχος μας αυτό είναι ολοφάνερο, ιδίως στον άντρα που έχουμε απέναντί μας.

Και κάπως έτσι, το cool και χαλαρό κορίτσι, γίνεται νευρικό και αγχώδες, με αποτέλεσμα να τον απομακρύνει! Η λύση; Απολύτως καμία. Έτσι είναι η φύση. Το θέμα είναι να βρεις κάποιον ο οποίος θα σε θέλει και χαλαρή και στην τσίτα. Γιατί όσο και να σου πω να χαλαρώσεις, μάλλον τα λόγια μου δε θα πιάσουν τόπο.