4 αυγά μεσαία
2 μεγάλες ντομάτες
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδα
1 κουταλιά του γλυκού ζάχαρη
Μυρωδικά της αρεσκείας σας κατ’ εκτίμηση
Άνηθο και μαϊντανό κατ’ εκτίμηση
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
- Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα καραμελώνετε στο τηγάνι προσθέτοντας την ζάχαρη και το ελαιόλαδο
- Έπειτα τρίβετε τις ντομάτες στον τρίφτη και τις προσθέτετε μαζί με την πιπεριά
- Σε ένα μπολ σπάστε τα αυγά και προσθέτετε αλάτι και πιπέρι. Ρίχνετε τα αυγά στο τηγάνι μόλις έχει φύγει η υγρασία από την ντομάτα.
- Ανακατεύεται καλά για μερικά λεπτά και αποσύρετε από την φωτιά για να μην παραψηθούν τα αυγά
- Εκτός φωτιάς προσθέστε τα μυρωδικά σας
Καλή σας όρεξη!
jkfoodland.wordpress.com