MY KTEO

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Η απάντηση του Νίκου Μαυρίκου στο Γιώργο Λαμπαθάκη

Ο Δήμαρχος Σκύρου Νίκος Μαυρίκος, σήκωσε το γάντι και απάντησε στη μομφή του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργο Λαμπαθάκη, ότι δεν παρευρέθηκε στην εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, για την ενδεχόμενη εγκατάσταση Αιολικού Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας στη Σκύρο.

Ολόκληρη η απάντηση του Δημάρχου:

Kύριε Λαμπαθάκη, 
Απαντώ στην πρόκληση σας με μεγάλη χαρά και δράττομαι της ευκαιρίας  να σας υπενθυμίσω τις θέσεις μου για το θέμα του αιολικού πάρκου στη Σκύρο.
Είμαι γέννημα – θρέμμα της Σκύρου και γνωρίζω τα προβλήματα και τις ανησυχίες της τοπικής κοινωνίας πολύ καλύτερα απ΄ όλους.
Όσες φορές με χρειάστηκε το Νησί ήμουν παρών και θα συνεχίσω να είμαι εκεί που οι Σκυριανοί με χρειάζονται.  Εάν ήσασταν κάτοικος της Σκύρου και όχι επισκέπτης θα το γνωρίζατε αυτό.
Οι θέσεις μου για το συγκεκριμένο θέμα είναι γνωστές και ξεκάθαρες σε όλους.
Σκοπός μου είναι να εξασφαλίσω ένα μέλλον υγιές και με προοπτικές για όλους εμάς και τα παιδιά μας και οι γνώσεις και κατευθύνσεις των Ειδικών θα είναι προς όφελός μας.
Αλλωστε γι΄αυτό δεσμεύτηκα ως Δήμαρχος και γι΄αυτό με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους οι Σκυριανοί.
Πιστεύω στην πράσινη ανάπτυξη αλλά όχι σε βάρος του τόπου μας!
Αφουγκράζομαι τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των συμπολιτών μας και τους θέτω πάντα σε προτεραιότητα. 
Τρέχουμε καθημερινά για να καλύψουμε λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος και διαχειριζόμαστε εκκρεμότητες ετών που παραλάβαμε ως προίκα από την παράταξη που εσείς εκπροσωπείτε.
Αποφασίστε κύριε Λαμπαθάκη τι θέλετε γι΄αυτόν τον τόπο. Να σπέρνετε διχόνοια ή να βαδίσετε ακομμάτιστα συμβάλλοντας στο καλό του τόπου?