MY KTEO

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Ο Άρης στην Παρθένο μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα θέμα υγείας που σε είχε απασχολήσει στο παρελθόν, δίνοντάς σου την ευκαιρία να ξεμπερδεύεις μια και καλή με αυτό. Ίσως πάλι να μάθεις ένα οικογενειακό μυστικό που το βάρος του επηρεάζει κι εσένα. Επιπλέον σε ωθεί να «μυηθείς» σε μια παραδοσιακή θεραπευτική τεχνική αλλά και να αξιοποιήσεις παλαιό εξοπλισμό στον χώρο της εργασίας σου. Παράλληλα ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σηματοδοτεί... κακίες πίσω από την πλάτη σου, ίσως όμως να βρεις συμπαράσταση από ένα υψηλά ιστάμενο πρόσωπο που θα γίνει «ασπίδα» για σένα.

Ταύρος
Γενικά: Ο Άρης στην Παρθένο μπορεί να σε κάνει να «κολλήσεις» σε μια λεπτομέρεια, κάτι που μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητικό στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, τόσο για σένα, όσο και για όσους ή όσες σε περιστοιχίζουν. Αν μάλιστα σου «βγουν» φοβίες ή εμμονές, η αφετηρία τους βρίσκεται σε μια πρότερη κατάσταση, που έχει αφήσει σημάδια στην ψυχή σου και χρήζουν διερεύνησης. Ίσως βέβαια να επανεμφανιστεί στην ζωή σου κι ένα πρόσωπο με το οποίο υπάρχουν προηγούμενα. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω θα σε κάνει γνώστη ενός μυστικού, πρόσεξε όμως μήπως μαζί παραδώσεις και τα... κλειδιά της ιδιωτικής σου ζωής!

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Άρης στην Παρθένο σε καλεί να επικεντρωθείς στο παρελθόν σου, είτε πρόκειται για ένα επαγγελματικό σου εγχείρημα, που συνδέεται με αυτό, είτε για μια οικογενειακή υπόθεση, που «κουβαλά» τις επιπτώσεις της στην ζωή σου. Ίσως μάλιστα συνειδητοποιήσεις την αφετηρία μιας «ανεξήγητης» κακοδαιμονίας που σε «κυνηγά» Επιπλέον, πρόσεξε μήπως πάθεις κάποιο ατύχημα σε κλειστό χώρο, ενώ αν προκύψει μια ενδοοικογενειακή ένταση... φύγε όσο είναι καιρός! Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε βοηθά να κερδίσεις περισσότερα ενώ είναι πιθανό να κάνεις τα χαρτιά σου για μια αποζημίωση ή κληρονομιά

Καρκίνος
Γενικά: Ο Πλούτωνας απέναντί σου σηματοδοτεί αναπότρεπτες καταστάσεις, ίσως όμως προλάβεις να πάρεις τα μέτρα σου ύστερα από μια εκμυστήρευση που θα σου γίνει. Παράλληλα, ο Άρης στην Παρθένο σε ωθεί να εντρυφήσεις σε θέματα σχετικά με το παρελθόν, αναζητώντας λογικές απαντήσεις μεταξύ… θρύλου και πραγματικότητας! Επιπλέον, είναι πιθανό να βρεις έγγραφα ή παλαιά αντικείμενα με συναισθηματική αξία αλλά και να ξαναβρεθείς σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά. Από την άλλη πλευρά ενδέχεται να αναζωπυρωθεί μια έχθρα με συγγενή σου ή να επανέλθουν στο προσκήνιο παλιά και άλυτα προβλήματα του.

Λέων
Γενικά: Ο Άρης στην Παρθένο σε ωθεί να διερευνήσεις μια παλιά οικονομική υπόθεση, είτε για να διεκδικήσεις κάτι που άφησες πίσω σου, είτε επειδή σε κυνηγά ένα χρέος. Ίσως μάλιστα να εμπλέκεται στην όλη διαδικασία κι ένας συγγενής σου και σε μια τέτοια περίπτωση καλό είναι να αναζητήσετε έναν κοινό τόπο κι όχι βέβαια να... βγάλετε ο ένας τα μάτια του άλλου! Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω συνηγορεί σε μια μετάβαση ή μεταβίβαση στα εργασιακά σου, ενώ θα μπορέσεις να διαχειριστείς επ' ωφελεία σου τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στην αγορά εργασίας ή/και την... εγκατάλειψη ενός ανταγωνιστή σου!

Παρθένος
Γενικά: Ο Άρης στο ζώδιο σου σε ωθεί να «σκαλίσεις» το παρελθόν, είτε αυτό αφορά κάτι προσωπικό-οικογενειακό σου, είτε αναφέρεται σε ζητήματα ευρύτερου ενδιαφέροντος. Κι επειδή το πιθανότερο είναι να φορτιστείς συναισθηματικά, σίγουρα χρειάζεσαι μια πιο «ψυχρή» κι επιστημονική ματιά, ώστε τα αποτελέσματα των ενεργειών σου να είναι δημιουργικά και να μην εγκλωβιστείς σε δεισιδαιμονίες ή αναπόδεικτα σχήματα. Και μην λες «εγώ αποκλείεται», αφού όλοι την πατάνε κάποια στιγμή. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω συνηγορεί σε μια εκ βαθέων συζήτηση με αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ζυγός
Γενικά: Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου δίνει να καταλάβεις ότι όποιες κι αν είναι οι δικές σου προθέσεις κάποια πράγματα είναι προαποφασισμένα από άλλους και είτε θα τα αποδεχθείς, είτε θα αποχωρήσεις. Παράλληλα, ο Άρης στην Παρθένο σε ωθεί να εφαρμόσεις «δοκιμασμένες» λύσεις στην δουλειά σου και να αναβιώσεις «εν υπνώσει» προοπτικές, ακολουθώντας τις συμβουλές ενός πρεσβύτερου. Επιπλέον, αν σε ταλαιπωρεί κάποιο θέμα υγείας, φαίνεται πως τα αίτια του ανάγονται στο παρελθόν και το οικογενειακό ιστορικό σου, ίσως όμως να μάθεις και για μια παγίδα που σου έστησαν στο παρελθόν.

Σκορπιός
Γενικά: Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε τροφοδοτεί με πληροφορίες που φυσικά και μπορείς να χρησιμοποιήσεις κατά το δοκούν, καλό είναι όμως να μην παραβιάσεις δεδομένα άλλων. Παράλληλα, ο Άρης στην Παρθένο μπορεί να αναβιώσει ενδιαφέροντα του παρελθόντος αλλά και μια προσωπική υπόθεση, με την οποία σχετίζεται άμεσα ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος, που έκανε την... κουτσουκέλα του κι εσύ το μαθαίνεις τώρα! Επιπλέον, η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια θα συνοδευτεί πιθανότατα από φανατισμούς και οι πολιτικές διαχωρισμού ανάμεσα στους μεν και τους δε να φτάσουν στα άκρα.

Τοξότης
Γενικά: Ο Άρης στην Παρθένο σε ωθεί να κάνεις τις... ανασκαφές σου, αξιοποιώντας παλαιά αντικείμενα και υλικά, ίσως όμως να βρεις και μια θαμμένη «βόμβα». Επιπλέον, μια επαγγελματική υπόθεση γίνεται και οικογενειακή, όχι όμως απαραίτητα με καλούς όρους κι αν «βγουν μαχαίρια» θα δημιουργηθούν καταστάσεις που δύσκολα ξεχνιούνται και μπορεί να διαιωνίσουν την... βεντέτα! Στην όλη ιστορία πάντως υπάρχουν και ερωτικά κίνητρα. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω συνηγορεί στο να κερδίσεις περισσότερα, σηκώνει όμως πολύ κουβέντα το αν το νόμιμο είναι και ηθικό...

Αιγόκερως
Γενικά: Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε βοηθά να δικτυωθείς με πρόσωπα που κατέχουν εξουσία, μένει όμως να διαπιστώσεις το... πόσο ακριβά θα πουλήσεις το τομάρι σου! Παράλληλα, ο Άρης στην Παρθένο μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια νομική υπόθεση, σχετική με τα οικογενειακά ή/και τα περιουσιακά σου, ίσως μάλιστα να εμπλέκεται σε αυτό κι ένας μακρινός συγγενής σου. Μπορεί βέβαια να ρίξεις το βάρος στην επιμόρφωση σου, μελετώντας το ιστορικό ποικίλων υποθέσεων και ανιχνεύοντας την «πρώτη αιτία» των πραγμάτων, κάτι που... έτσι κι αλλιώς είναι το πρώτο ζητούμενο ότι κι αν σου τύχει!

Υδροχόος
Γενικά: Ο Άρης στην Παρθένο επαναφέρει στο προσκήνιο ένα οικονομικό ή περιουσιακό ζήτημα, με σκοπό να επιλυθούν οι όποιες διαφορές, ίσως όμως να βρεις και κάτι κρυμμένο ή θαμμένο. Επιπλέον, ένα συγγενικό σου πρόσωπο εγείρει απαιτήσεις ετεροχρονισμένα, ίσως όμως και να υποφέρει από μια «κατάρα», που το κυνηγά. Παράλληλα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να αποφορτιστείς από τις αρνητικές σκέψεις και το δεύτερο να προστατευτείς από το... κακό το μάτι αλλά και να χρησιμοποιήσεις τις διασυνδέσεις σου για να μάθεις ποιος/α σε κακολογεί.

Ιχθύες
Γενικά: Ο Άρης στην Παρθένο πριμοδοτεί εντάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και σε κάθε περίπτωση η έξοδος δεν θα είναι καθόλου εύκολη, ίσως μάλιστα να συνοδευτεί με βία. Επιπλέον μπορεί να βγουν στην φόρα απωθημένα για πρότερες καταστάσεις ή/και να επανεμφανιστεί ένα πρόσωπο με το οποίο έχεις ανοικτούς λογαριασμούς. Υπάρχει βέβαια και το σενάριο της οριστικής επίλυσης μιας διαφοράς, ύστερα από μια συμφιλίωση από καρδιάς. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σου φέρνει μια γνωριμία που... ξέρει πολλά γύρω από διάφορα ζητήματα και μπορεί να σε προστατέψει από τις κακοτοπιές


astrology.gr