MY KTEO

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Με την Σελήνη στο ζώδιό σου μια πρωτοβουλία που θα πάρεις μπορεί να πληγώσει έναν δικό σου άνθρωπο ή συνεργάτη, από την στιγμή όμως που δεν υπάρχει κακή πρόθεση όλα μπορεί να διορθωθούν. Αν τώρα είσαι εσύ ο/η θιγμένος/η της υπόθεσης μπορεί να βγουν στην φόρα οι συναισθηματικές αδυναμίες σου. Παράλληλα βέβαια με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, είναι... εύκολο να κάνεις λάθη στην δουλειά σου. Ίσως πάλι να μην γίνουν πράγματα που είχες κατά νου, ενώ αν στείλεις κάποιο μήνυμα τσέκαρε δύο και τρεις φορές αν πήγε σωστά. Επιπλέον, μια ενόχληση στην υγεία σου.... δεν είναι αυτό που νομίζεις ή σου λένε!

Ταύρος
Γενικά: Με την Σελήνη στον Κριό είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από έντονες μεταπτώσεις στην ψυχολογία σου, ειδικά αν αρχίσεις να θυμάσαι πράγματα που σε πλήγωσαν. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σε βοηθά να νοιώσεις ευτυχής ακόμη και με το… τίποτα, ενώ προάγει την δημιουργικότητά σου και αναδεικνύει τις εμπνεύσεις σου. Σε πιο πρακτικά θέματα όμως που έχουν να κάνουν είτε τα προσωπικά σου, είτε με επενδυτικά ζητήματα, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και πρόσεξε μήπως τελικά «πέσεις από τα σύννεφα», έχοντας εμπιστευτεί πρόσωπα και καταστάσεις που δεν έχουν ίχνος αξιοπιστίας!

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό σηματοδοτεί μια αναστάτωση στις φιλικές σχέσεις σου, μάλλον όμως θα έρθεις πιο κοντά ύστερα από την... κρίση! Ίσως πάλι να συμμετάσχεις σε μια συλλογική πρωτοβουλία με αντικείμενο κάτι το παραδοσιακό. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σε καλεί να υπερβείς τις εντάσεις και τις σκοτούρες της δουλειάς σου με.. ασκήσεις φαντασίας! Επιπλέον μπορεί να φιλοξενήσεις άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση, πρόσεξε όμως μήπως τελικά προδώσουν την εμπιστοσύνη σου, ενώ σε περιουσιακά θέματα, τα όσα σχεδιάζονται δεν θα πραγματοποιηθούν. Τσέκαρε ακόμη για υγρασίες και διαρροές στον χώρο σου.

Καρκίνος
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό σηματοδοτεί πρωτοβουλίες στην καριέρα ή την κοινωνική ζωή σου αλλά τα κριτήρια σου είναι περισσότερο συναισθηματικά από όσο θα... έπρεπε με συνέπεια να λειτουργήσεις μεροληπτικά. Ίσως πάλι αρχίσεις να γκρινιάζεις κι εσύ, όπως κι αν έχει όμως μια αγκαλιά θα λειτουργήσει ως βάλσαμο. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σηματοδοτεί λάθη, αβλεψίες και ακυρώσεις, οπότε μην είσαι και τόσο σίγουρος/η για αυτά που έχεις προγραμματίσει!.Επιπλέον, σε κάθε πρόβλημα σου θα βρίσκεις απέναντι σου ένα... ψέμα, ενώ άλλα θα λέει ο ένας κι άλλα θα καταλαβαίνει ο άλλος!

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό σηματοδοτεί περισσότερες εξόδους και μετακινήσεις, ειδικά σε μέρη που σου θυμίζουν πολλά, όσον αφορά όμως στην κρίση σου φαίνεται να επηρεάζεται από την... κλάψα κάποιων! Παράλληλα βέβαια με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα να επηρεάζει τα οικονομικά σου το πιο… εύκολο πράγμα είναι είτε να εξαπατηθείς, είτε να κινηθείς πάνω σε εντελώς λανθασμένες βάσεις, οπότε καλύτερα μην κάνεις τίποτα. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς να κρύψεις εισοδήματα. Αν πάλι σου χαρίσουν κάτι, πριν αναφωνήσεις «μα τι καλός άνθρωπος», τσέκαρε το ενδεχόμενο να πρόκειται για προϊόν... κλοπής!

Παρθένος
Γενικά: Με την Σελήνη στον Κριό τα οικονομικά σου θυμίζουν... ασανσέρ και θα δυσκολευτείς να τα φέρεις σε ισορροπία, αφού κάποιος/α που ξέρει να πατάει στις αδυναμίες σου, θα κάνει... τραβηχτικές, μέχρι να ικανοποιήσει πλήρως τα καπρίτσια του! Παράλληλα η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σηματοδοτεί θολές καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με τα στοιχεία που έχεις να είναι αρκούντως παραπλανητικά. Η διαίσθησή σου βέβαια θα μπορούσε να σε πάει κατευθείαν στην απάντηση, είναι όμως ζήτημα αν θα την αφήσει να το κάνει η λογική σου. Ίσως πάλι να εμπιστευτείς και κάποιον/α που θα... τα κάνει θάλασσα!

Ζυγός
Γενικά: Με την Σελήνη απέναντί σου τόσο οι δικές σου αντιδράσεις όσο κι εκείνες των άλλων πηγάζουν από απωθημένα ή αδυναμίες και μένει να φανεί το ποιός τελικά θα επικρατήσει σε αυτόν τον... διαγωνισμό καπρίτσιου! Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σε κάνει πιο ευαίσθητο/η απέναντι στα προβλήματα των άλλων, κάτι βέβαια που εύκολα μπορεί να σε κάνει «είδος προς εκμετάλλευση» από άτομα που κλαίγονται, χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα. Επιπλέον, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από ένα... ανεξήγητο σύμπτωμα στην υγεία σου αλλά ένας καλός ύπνος θα σε συνεφέρει.

Σκορπιός
Γενικά: Με την Σελήνη στον Κριό μπορεί να προβληματιστείς από μια αστάθεια στην υγεία σου, μάλλον όμως χρειάζεσαι περισσότερη ξεκούραση. Επιπλέον στην δουλειά σου κάποιος/α θα πετύχει αυτό που θέλει με... γαλιφιές! Παράλληλα με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα μπορεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ανθρωπιστικού χαρακτήρα, τσέκαρε ωστόσο και το κατά πόσον γίνονται αυτά που λέγονται ή απλά πρόκειται για μια βιτρίνα... άλλων δραστηριοτήτων. Επιπλέον, άτομα που κινούνται στο φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται να σε παραμυθιάζουν και... μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη, τρεις και η κακή του μοίρα!

Τοξότης
Γενικά: Με την Σελήνη στον Κριό είναι πιθανό να προκύψει μια ένταση με αγαπημένο σου πρόσωπο, που κάνει τα… δικά του, ίσως μάλιστα να «φάτε τα μουστάκια σας» μέχρι να... αγκαλιαστείτε ξανά! Παράλληλα, με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα καλείσαι να εμψυχώσεις τους αδύναμους. Ίσως βέβαια να λάβεις κι εσύ μια τιμητική διάκριση, που θα ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου, πρόσεξε όμως μήπως τελικά πρόκειται για «στάχτη στα μάτια» και την ίδια στιγμή χάνεις κάτι σημαντικό. Επιπλέον, τσέκαρε για διαρροές και υγρασίες στον χώρο σου και έχε από κοντά τους επισκέπτες σου, αφού... όλο και κάτι πονηρό θα σκαρώσουν!

Αιγόκερως
Γενικά: Με την Σελήνη στον Κριό να σηματοδοτεί κάποιες έκτακτες καταστάσεις που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως να πέσεις θύμα ενός... γλυκού συναισθηματικού εκβιασμού και να κάνεις πράγματα που αντιβαίνουν τις αρχές σου. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα σε καλεί να ξεφύγεις από την μίζερη πραγματικότητα, όχι όμως με ανθυγιεινούς τρόπους, ούτε με ψέματα που βλάπτουν άλλους. Αυτά έτσι κι αλλιώς θα τα... λουστείς και δεν χρειάζεται να κάνεις τα ίδια. Μπορείς λοιπόν να εντρυφήσεις στις τέχνες και την φιλοσοφία αλλά και να «ταξιδέψεις» με την δύναμη της φαντασίας σου!

Υδροχόος
Γενικά: Η Σελήνη στον Κριό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και τσακωμούς, με συνέπεια να πληγωθείς κάποιος/α και να θέλει επειγόντως στοργή και αγκαλιά. Ίσως πάλι να εκφράσεις γραπτά ή... τραγουδιστά τις ιδιαίτερες ευαισθησίες σου! Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα ενισχύει την διάθεση προσφοράς σου κι είναι πιθανό να «θυσιαστείς» για κάποιον/α. Ως προς τις οικονομικές συναλλαγές σου δε, οφείλεις να λάβεις τα μέτρα σου απέναντι σε αθέμιτες πρακτικές αλλά και να περιορίσεις τα έξοδά σου αφού μάλλον θα πάνε στον... βρόντο ή για την κάλυψη όχι και τόσο ουσιαστικών αναγκών-επιθυμιών.

Ιχθύες
Γενικά: Με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και αν μεν είσαι εσύ που παραπλανείς και διαφεύγεις σημασία έχει ο σκοπός σου, αφού μπορεί να είναι από αγαθός μέχρι... πονηρός! Αν πάλι ζεις μέσα στον ρομαντισμό και την αφέλεια υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να ξεγελαστείς. Όσο για τα προσωπικά σου μπορείς μεν να φαντάζεσαι ότι θες, μην το πιστέψεις όμως κιόλας.... Παράλληλα, με την Σελήνη στον Κριό αναμένονται ανακατατάξεις στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να προκύψει κάτι έκτακτο που θα σε βάλει να… τρέχεις, σημασία όμως έχει ότι στο τέλος θα νιώσεις πλήρης και ικανοποιημένος/η .


astrology.gr