Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού συμβαδίζει με την τόλμη σου, συνηγορώντας σε μια απροσδόκητη υποστήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο ή μια πολύ θετική εξέλιξη σε κάτι που όλοι/ες σου έλεγαν να… μην κάνεις! Εξ άλλου σήμερα δεν έχεις καμία τύχη αν επικεντρωθείς σε «νορμάλ» άτομα ή καταστάσεις, αντίθετα η έκπληξη και οι «αιρετικές» επιλογές λειτουργούν υπέρ σου, ίσως μάλιστα να έχεις κι ένα απροσδόκητο κέρδος. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Τοξότη σου προσφέρει χαρούμενες διεξόδους μέσα από επαφές, συνομιλίες αλλά και θεάματα ή ακροάματα. εντός οικίας φυσικά.

Ταύρος
Γενικά: Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει απρόοπτα κι εκπλήξεις στην ζωή σου κι αν ανήκεις σε εκείνη την κατηγορία που «γαντζώνεται» σε μια πραγματικότητα και δεν το κουνάει ρούπι, μάλλον θα έχεις πρόβλημα. Δοκίμασε ωστόσο να κάνεις εσύ την έκπληξη αιφνιδιάζοντας συμπαθούντες και… αντιπαθούντες! Επιπλέον, μπορείς να ασχοληθείς με κάτι που δεν είναι «της σειράς» ή να παρακολουθήσεις μια ιδιαίτερη παράσταση. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Τοξότη σου εξασφαλίζει μια καλή ποιότητα ζωής μέσα από αγαθά και προσφορές που σε κάνουν να νιώθεις ευτυχέστερος/η.

Δίδυμοι
Γενικά: Με το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού να «ευλογεί» μοναδικές και σπάνιες επιλογές στα οικονομικά και τα εργασιακά σου είναι η κατάλληλη στιγμή για να κυνηγήσεις την έκπληξη ή/και να τολμήσεις το «αδιανόητο», έχοντας πολύ καλές πιθανότητες να σου «βγει». Αντίθετα μένοντας στα ίδια και τα όμοια ή πηγαίνοντας «by the book», η τύχη σου θα είναι κατά πολύ… χειρότερη, ίσως μάλιστα να εκπλαγείς δυσάρεστα από μια εξέλιξη. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη απέναντί σου, ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ενώ αν θες κάτι πολύ, δεν έχεις παρά να το ζητήσεις με… νάζι και σκέρτσο!

Καρκίνος
Γενικά: Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να αλλάξεις τακτική, έχοντας επίγνωση ότι σήμερα τα «σπάνια» γίνονται main stream, τα δύσκολα, εύκολα και τα εύκολα δύσκολα. Επιπλέον μια «απίθανη» ή «αιρετική» συνεργασία είναι στα σκαριά, αν όμως επιμείνεις να είσαι «αλλεργικός/η» στις αλλαγές, τότε θα πάθεις αυτό που… φοβάσαι, αφού θα προκύψει ένα απροσδόκητο ρήγμα σε μια τρέχουσα σχέση ή συνεργασία σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Τοξότη σου παρέχει την δυνατότητα να ξεκουραστείς και να κάνεις τα «μποτέ» σου, ενώ ένα pet γίνεται η χαρά της ζωής σου!

Λέων
Γενικά: Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού αλλάζει τα δεδομένα στο εργασιακό σου περιβάλλον κι αν ψάχνεις για κάτι νέο, που θα σε «απελευθερώσει» από δεσμεύσεις θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Αν όμως προσβλέπεις στην ασφάλεια μιας σταθερότητας, τότε μάλλον… δεν θα την έχεις! Επιπλέον, ένα «δυσπρόσιτο» ισχυρό πρόσωπο θα σου δείξει την εύνοιά του, στον αντίποδα όμως μπορεί να χάσεις μια στήριξη που θεωρούσες δεδομένη. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Τοξότη σου προσφέρει χαρές κι ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ συνηγορεί και σε ποικίλα «τυχερά».

Παρθένος
Γενικά: Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού σε φέρνει πολύ πιο κοντά με τους «ξένους», παρά με τους «δικούς» σου ανθρώπους, σίγουρα όμως χρειάζεσαι μια αλλαγή τέτοιου τύπου αφού στην πράξη θα σε βοηθήσει να ανανεωθείς και να ζήσεις σπάνιες στιγμές, κόντρα στην ρουτίνα του εγκλεισμού.. Επιπλέον, ενδέχεται να «γευθείς» κάτι νέο ή πρωτότυπο στα προσωπικά σου ή να εντρυφήσεις σε ένα ιδιαίτερο πεδίο γνώσης. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Τοξότη εξακολουθεί να σου προσφέρει ευχάριστες στιγμές στο σπίτι και ουδείς λόγος υπάρχει για ναν μην παραμείνεις «εντός».

Ζυγός
Γενικά: Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να προβείς σε αλλαγές που θα ανανεώσουν τον χώρο σου, ίσως όμως να συμβούν και από μόνες τους χωρίς να σε… ρωτήσουν! Όπως κι αν έχει πάντως «κάτι» θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα της ζωής σου, προσδίδοντας στις συνθήκες εγκλεισμού μια εντελώς διαφορετική νότα. Επιπλέον, σε περιουσιακά και οικονομικά θέματα σε περιμένουν εκπλήξεις. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Τοξότη σου προσφέρει την εναλλακτική μιας «δροσερής» παρέας, είτε τηλεφωνικής, είτε διαδικτυακής, ενώ μπορεί να απολαύσεις και διαδικτυακά δρώμενα.

Σκορπιός
Γενικά: Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού «σπάει» την ρουτίνα στην καθημερινότητα αλλά και στις σχέσεις-συνεργασίες σου και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις κι εσύ την διαφορά, συμβαδίζοντας με τα… περίεργα που σου συμβαίνουν γύρω σου. Αν όμως διαπνέεσαι από ένα συντηρητικό πνεύμα, και επιμένεις να «βγάζεις σπυράκια» απέναντι σε κάθε τι το «φιλελεύθερο», τότε θα υποστείς τις συνέπειες μιας «ανταρσίας»! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Τοξότη σου εξασφαλίζει όσα ακριβώς χρειάζεσαι για το «ζην» και το «ευ ζην», κάτι που είναι μια καλή παρηγοριά στην περίπτωση που «στραβώσουν» τα υπόλοιπα!

Τοξότης
Γενικά: Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού συνηγορεί στο να αποκτήσεις κάτι που δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης αλλά ικανοποιεί μια μάλλον εξεζητημένη επιθυμία σου, Επιπλέον φέρνει έξτρα δώρα, παροχές και αποκτήματα –και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις- κι αν τα οικονομικά ή τα εργασιακά σου πάνε χάλια, όλο και κάτι καλό κι… απρόβλεπτο θα συμβεί! Σε σχέση με όσα θεωρείς «σίγουρα» όμως, ίσως να εκπλαγείς δυσάρεστα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σου επιτρέπει να… τεμπελιάσεις και να απολαύσεις τις ευκολίες της ζωής όποιες και αν είναι αυτές!

Αιγόκερως
Γενικά: Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού φέρνει καταστάσεις που συμβαίνουν «μια στο τόσο» και μπορείς να κάνεις κι εσύ την… έκπληξη είτε στα προσωπικά σου, είτε στην εμφάνισή σου, ίσως μάλιστα να προβείς σε επιλογές που θα ξενίσουν εκείνους/ες που σε ξέρουν. Στον αντίποδα βέβαια, αν… επιμείνεις συντηρητικά ενδέχεται να εκπλαγείς δυσάρεστα από μια μη αναμενόμενη εξέλιξη ή να αποσυντονιστείς πλήρως με τις «παλαβομάρες» ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Τοξότη προσφέρεται για να απολαύσεις υπηρεσίες σωματικής και ψυχικής ευεξίας.

Υδροχόος
Γενικά: Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού ενισχύει την γοητεία που ασκείς αλλά και την τάση σου να προκαλείς και «να βγάζεις την γλώσσα» σε κάθε τι δεσμευτικό ή συντηρητικό, ίσως μάλιστα να «σοκάρεις» με την στάση σου, αποκαλύπτοντας πράγματα που κάποιοι/ες δεν είναι διόλου έτοιμοι/ες να ακούσουν! Επιπλέον στα εργασιακά σου αναμένονται αλλαγές που σπάνε την ρουτίνα, ενώ «παίζει» και μια αναμόρφωση του χώρου σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Τοξότη σου προσφέρει την εναλλακτική μιας διασκεδαστικής φιλικής παρέας αλλά και εξυπηρετήσεις από φίλους/ες.

Ιχθύες
Γενικά: Με το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού να ανατρέπει δεδομένα στις φιλίες και την κοινωνική σου ζωή και να προκαλεί σπάνιες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς στην ροή, χωρίς να δεσμεύεσαι από ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, αφού και να το έχεις δεν… πρόκειται να τηρηθεί! Επιπλέον, το ζητούμενο σήμερα είναι το να έρθεις σε επαφή με τα «άκρα» αντλώντας νέες ιδέες και εφαρμογές. Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στον Τοξότη, οι θετικές εντυπώσεις είναι όλες… δικές σου, ενώ ότι χάρη κι αν ζητήσεις θα γίνει.


astrology.gr