Evia Top: Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Με το τετράγωνο Άρη-Έριδος χωρίς ένταση... δεν ζεις και είτε προκληθείς είτε αναλάβεις εσύ δυναμικές πρωτοβουλίες, έχει σημασία το πόσο καλά κατέχεις το αντικείμενό σου, αφού... εύκολα θα προκαλέσεις κάποιο ατύχημα, ειδικά αν χειρίζεσαι μηχανήματα. Επιπλέον, ένα επείγον θέμα υγείας μπορεί να σε μπλέξει με γιατρούς και εξετάσεις. Παράλληλα βέβαια, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία αναμένονται ευχάριστες αλλαγές στον χώρο σου και… ευπρόσδεκτες επισκέψεις, που όλο και κάτι καλό θα βγει από αυτές! Επιπλέον, ευνοείσαι στα περιουσιακά σου, ενώ δεν αποκλείεται να ομορφύνεις το σπίτι σου.

Ταύρος
Γενικά: Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών και των ενδιαφερόντων σου, ενώ είναι πιθανό να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Ίσως πάλι να λάβεις μια είδηση που θα σε κάνει να... πανηγυρίσεις! Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Άρη-Έριδος έχεις κάθε λόγο και αιτία για να διερευνήσεις το παρασκήνιο -ειδικά στα εργασιακά σου- είναι πιθανό μάλιστα να υποπέσει στην αντίληψή σου κάτι που θα σε ταράξει ή θα σε «σοκάρει». Επιπλέον ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από ένα επείγον και οξύ θέμα υγείας ή/και μια επίθεση από ζώο.

Δίδυμοι
Γενικά: Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία σε βοηθά να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις κι ένα όμορφο δώρο. Επιπλέον, μην διστάσεις να κάνεις μια οικονομική κίνηση που ανοίγει νέους ορίζοντες στην ζωή σου, είτε πρόκειται για μια αγοραπωλησία, είτε για ένα επαγγελματικό deal. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Έριδος σε ωθεί να δράσεις συλλογικά ή/και συνδικαλιστικάγια να διεκδικήσεις το δίκιο σου, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να υπάρξουν ανταγωνισμοί ή καραμπινάτες αυθαιρεσίες στις φιλικές σχέσεις σου, όσο και ακρότητες σε κοινωνικοπολιτικά ζητήματα.

Καρκίνος
Γενικά: Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία σε βοηθά να ξεχωρίσεις και να διακριθείς στον κοινωνικό στίβο, σε τέτοιο βαθμό και με τέτοια ευκολία, που σίγουρα σε… συμφέρει να «το ρίξεις στο σορολόπ», αφήνοντας πίσω σου εντάσεις και προβλήματα! «Παίζει» ακόμη και μια καλλωπιστική παρέμβαση. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Έριδος σε ωθεί να τολμήσεις το… κάτι παραπάνω στην καριέρα σου κι είναι πιθανό να σημειώσεις μια σημαντική νίκη, όχι όμως χωρίς εντάσεις, ενώ σε κάθε περίπτωση η σωστή ή όχι χρήση της τεχνολογίας είναι το “κλειδί” κι αν δεν τα πας καλά με αυτήν θα... βρεις κι άλλους λόγους να το υποστηρίξεις!

Λέων
Γενικά: Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία σου δίνει ευκολότερη πρόσβαση σε μυστικά ή πληροφορίες, που σχετίζονται κυρίως με προσωπικά ή εργασιακά θέματα, ενώ μπορεί να «κτίσεις» και μια κρυφή συμμαχία. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα κληθείς να διαχειριστείς κρούσματα τεμπελιάς ή... κοπάνας στην δουλειά σου! Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Έριδος οξύνει το πνεύμα σου και σε ωθεί να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο, από την άλλη πλευρά όμως, είναι πιθανό να προκύψουν εντάσεις με κάποιον/α γείτονα ή συγγενή αλλά και να υποστεί μηχανική ή ηλεκτρονική βλάβη ένα μέσον που χρησιμοποιείς.

Παρθένος
Γενικά: Το τετράγωνο Άρη-Έριδος σε θέλει μάχιμο/η αφού αυτήν την περίοδο τραβάς τις εντάσεις, ίσως μάλιστα χρειαστεί και να αμυνθείς απέναντι σε μισθολογικές περικοπές. Πρόσεξε όμως μήπως πέσεις εσύ θύμα κάποιου «βάρβαρου», που δεν παίρνει από λόγια. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία θα σου φέρει ακόμη περισσότερες ικανοποιήσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αρκεί κι εσύ να «παίξεις» πιο ομαδικά και να εμπιστευτείς την τύχη σου στους άλλους. Ακόμη, μια υπόθεση σου μπορεί να προχωρήσει μέσα από έναν συλλογικού φορέα ή ύστερα από την μεσολάβηση ενός φίλου ή μιας φίλης.

Ζυγός
Γενικά: Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία σε καλεί… απλά να αξιοποιήσεις την φυσική σου παρουσία, αφού αυτή είναι το «διαβατήριο» της επιτυχίας σου. Επιπλέον η δημοσιοποίηση ενός θέματος που αφορά στην καριέρα σου, θα λειτουργήσει θετικά, προσελκύοντας άτομα τα οποία μπορούν να προσφέρουν βοήθειες και λύσεις, ενώ μπορεί να πετύχεις και μια σημαντική διάκριση. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Άρη-Έριδος βάζει «φωτιά» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να δεχθείς μια βάρβαρη επίθεση, ή να πάθεις κάποια χοντρή ζημιά με υπαιτιότητα άλλου/ης.

Σκορπιός
Γενικά: Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και συνηγορεί σε μια εκδρομή ή ψυχαγωγική έξοδο, ίσως μάλιστα να σου έρθει κάτι καλό από το εξωτερικό. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να αναβαθμίσεις τα μέσα που χρησιμοποιείς. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Άρη-Έριδος σηματοδοτεί εντάσεις, αυθαιρεσίες -ίσως και νομικές εμπλοκές- στα εργασιακά σου αλλά αν δεν σε αφορούν προσωπικά, μην συμμετέχεις, για να μην μπλέξεις κι εσύ! Μπορεί ακόμη να προκύψει μια έντονη αλλά περαστική ενόχληση στην υγεία σου, ενώ αν έχεις ζώα καλό είναι να τα… συμμαζέψεις για να μην τρέχεις!

Τοξότης
Γενικά: Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία συνηγορεί σε οικονομικές διευκολύνσεις ή σε αυξημένα έσοδα, που θα σου επιτρέψουν να αποκτήσεις πολλά από αυτά που θέλεις. Επιπλέον, αν είχες βρει μια «πόρτα» χρηματοδότησης κλειστή, δεν έχεις παρά να την κτυπήσεις ξανά, ενώ σε κάθε περίπτωση η τύχη σου τα... σπάει! Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Έριδος σε κάνει πιο δραστήριο/α και δημιουργικό/η, ίσως μάλιστα να πετύχεις πολλά από αυτά που θες μέσα σε λίγο χρόνο, με την χρήση μηχανημάτων, που θα κάνουν τις βαριές δουλειές, από την άλλη πλευρά όμως σηματοδοτεί εντάσεις και κινδύνους για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Αιγόκερως
Γενικά: Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία δεν έχεις παρά να εξαντλήσεις την όποια συνεργατική σου προδιάθεση, αφού εύκολα μπορεί να προκύψει μια επωφελής συμφωνία ή να έρθεις σε επαφή με άτομα που συμφωνούν με τις αντιλήψεις σου και μπορείτε να μοιραστείτε πολλά. Ίσως βέβαια να έχεις τα τυχερά και τις εξυπηρετήσεις σου... βρέξει-χιονίσει! Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Έριδος σε θέλει πιο διεκδικητικό σε περιουσιακά ή οικογενειακά ζητήματα, είναι ωστόσο εύκολο να προκύψουν και ατυχήματα στον χώρο σου, γι’ αυτό να είσαι ακριβής και προσεκτικός/η στις κινήσεις σου.

Υδροχόος
Γενικά: Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία ευνοεί τα εργασιακά σου και πέρα από τις ευκολίες σε χρόνους αλλά και σε… ξάπλες που σου παρέχονται, αν το θέλεις, μέσα στο επόμενο διάστημα θα μπορέσεις να βρεις μια δουλειά που συνδυάζει την άνεση με τις καλές αποδοχές. Παράλληλα, με το τετράγωνο Άρη-Έριδος «διψάς» για νέες γνώσεις κι είναι πιθανό να ξεκινήσεις ένα ταχύρυθμο πρόγραμμα εκμάθησης, ή να μάθεις τον χειρισμό μιας μηχανής από την άλλη πλευρά όμως η καθημερινότητά σου μπορεί να διαταραχθεί από έντονες λογομαχίες, ενώ αν δεν ξέρεις πώς δουλεύει κάτι, μην το... παιδεύεις αφού μπορεί να προκληθεί ατύχημα.

Ιχθύες
Γενικά: Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία συνηγορεί στην καλοπέρασή σου και σε ευχάριστες στιγμές στην ζωή σου αλλά και με «μπόνους» την επαφή σου με πρόσωπα που αγαπάς ή… θα αγαπήσεις! Επιπλέον αναμένονται καλά νέα από τα παιδιά σου, ενώ έχεις... μπόλικη τύχη και στα οικονομικά σου! Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Άρη-Έριδος, μπορεί να πάρεις ένα ρίσκο παραπάνω, προκειμένου να πετύχεις έναν στόχο, που κανονικά απαιτεί αρκετό χρόνο και κόπο, ίσως όμως να σου προκύψει και μια διαμάχη για τις αποδοχές σου ή να ξοδευτείς για την αποκατάσταση μια σχετικά σοβαρής ζημιάς.


astrology.gr