MY KTEO

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Γενικά: Ο Ερμής απέναντί σου σε καλεί να ρυθμίσεις τις λεπτομέρειες μιας συνεργασίας ή σύμβασης αλλά και να βάλεις σε ένα πρόγραμμα την ζωή σου, πριν σου… το βάλουν άλλοι,  με τους δικούς τους όρους. Ίσως πάλι να προκύψει πρόβλημα σε έναν δικό σου άνθρωπο κι εσύ να κάνεις... διπλοβάρδια για να τον φροντίσεις! Παράλληλα, ο Ήλιος στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει μοναχικό/η στις δουλειές σου, ίσως μάλιστα ανακαλύψεις και παλαιό υλικό που θα σου φανεί χρήσιμο. Επιπλέον, ως προς τα θέματα υγείας, που τυχόν σε απασχολούν, η λύση θα έρθει από την Παράδοση και τα γιατροσόφια των πρεσβυτέρων.

Ταύρος
Γενικά: Ο Ήλιος στον 5ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί την ανάγκη-επιθυμία σου να διασκεδάσεις σε στενό οικογενειακό κύκλο ή με τον άνθρωπο που αγαπάς, χωρίς εξωτερικές παρενοχλήσεις. Ίσως πάλι να δεις παλιές ταινίες ή να ακούσεις μουσικές μια περασμένης εποχής. Αν τώρα ένα αγαπημένο σου πρόσωπο έχει «τις κλειστές του», δώστου μια αγκαλιά κι άφησε το στην... ησυχία του! Παράλληλα με τον Ερμή στον Ζυγό θα σου προκύψουν διάφορες εργασίες που μοιάζουν με... αγγαρείες, ενώ η ημέρα δεν προσφέρεται για αναζήτηση εργασίας. Επιπλέον μπορεί να υποφέρεις από έναν πονοκέφαλο ή μια αγκύλωση.

Δίδυμοι
Γενικά: Ο Ήλιος στον 4ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί την ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια και ομοψυχία, που βέβαια είναι ευκολότερο να υπάρξουν σε έναν στενό οικογενειακό κύκλο παρά στις... αλάνες του διαδικτύου, που ξημεροβραδιάζεσαι! Μένεις... σπίτι λοιπόν και ευκαιρίας δοθείσης μπορείς να «ζεστάνεις» τον χώρο σου αλλά και να ασχοληθείς με περιουσιακά θέματα. Εξ άλλου, με τον Ερμή στον Ζυγό να μην διάκειται ευνοϊκά στις διασκεδάσεις και τα... ξεπορτίσματα είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις. Όσο για την τύχη σου βρίσκεται στο ναδίρ της και μην ποντάρεις σε αυτήν.

Καρκίνος 
Γενικά: Ο Ερμής στον Ζυγό σε πιέζει καλεί να βάλεις σε μια τάξη το σπίτι ή το γραφείο σου, ξεκινώντας από την… φασίνα και φτάνοντας μέχρι τα «μπαλώματα» σε ότι έχει καταλήξει να είναι δυσλειτουργικό. Πέτα και τίποτα όμως, αφού στο τέλος θα έχεις μαζέψει όλη τη σαβούρα…  Επιπλέον μπορεί να προκύψει πρόβλημα με οικείο σου πρόσωπο. Παράλληλα, ο Ήλιος στον 3ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί χρήσιμες συζητήσεις με πρεσβυτέρους ή/και την επαφή σου με στέκια και άτομα που σου θυμίζουν πολλά.  Η επόμενη επιλογή σου είναι να... κλειστείς στον εαυτό σου, παρέα με τις αναμνήσεις σου!

Λέων
Γενικά: Ο Ερμής στον Ζυγό σε βάζει να ασχοληθείς με λεπτομέρειες γύρω από τεχνικά ζητήματα, ξεκινώντας φυσικά από όλα εκείνα που δεν λειτουργούν ή χρειάζονται επιδιόρθωση, φαίνεται μάλιστα ότι άλλοι τα... χάλασαν! Επιπλέον, οι μετακινήσεις σου γίνονται μετ' εμποδίων, έχεις ωστόσο και την εναλλακτική να επικεντρωθείς στην επιμόρφωσή σου. Παράλληλα, με τον Ήλιο στον 2ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να έχεις έσοδα από ακίνητα, καλλιέργειες ή την οικογένεια σου, ευκαιρία όμως να γεμίσεις και το... κελάρι σου με προμήθειες! Ίσως πάλι να αποκτήσεις ή να ξεθάψεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας.

Παρθένος
Γενικά: Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σηματοδοτεί την ανάγκη σου να «κλειστείς στο καβούκι σου» ή/και να βρεθείς με... εντελώς δικούς σου ανθρώπους, αφού ο έξω κόσμος δείχνει αρκετά σκληρός για τα δεδομένα σου. Επιπλέον μπορεί να κάνεις μια αναδρομή στο παρελθόν, αναζητώντας αλήθειες που κρύβονται πίσω από θρύλους και δεισιδαιμονίες. Παράλληλα με τον Ερμή στον Ζυγό έρχονται... πληρωμές και δείχνει αναγκαίο το να κόψεις τα περιττά έξοδα.. Όσον αφορά δε αγορές και επενδύσεις το σοφότερο θα ήταν να μην κάνεις καμία κίνηση. Από την άλλη πλευρά μπορείς να απαλλαγείς από ότι δεν θέλεις πια, με το... αζημίωτο!

Ζυγός
Γενικά: Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε πιέζει να κάνεις διάφορα, με την ενέργεια σου όμως να είναι πεσμένη, πρόσεξε μην πάθεις... λουμπάγκο! Επιπλέον δεν χρειάζεται να γίνεις «δούλος» των άλλων, ούτε να σε πιάσουν τα ενοχικά σου. Εξ άλλου όταν κάτι πάει στραβά οι ευθύνες είναι συνήθως μοιρασμένες. Παράλληλα, ο Ήλιος στον 12ο ηλιακό οίκο σου βγάζει στο φως κρυμμένα μυστικά για παλιές οικογενειακές ή προσωπικές υποθέσεις, ίσως όμως να πάρεις απαντήσεις και για ένα θέμα υγείας που σε απασχολεί και συνδέεται με τα παραπάνω. Μπορεί ακόμη να ασχοληθείς με βότανα ή/και κάποιες πτυχές της παραδοσιακής ιατρικής.

Σκορπιός
Γενικά: Ο Ερμής στον Ζυγό φέρνει ένα μπλοκάρισμα που θα πάει πίσω τις δουλειές σου.  Όσον αφορά δε σε θέματα υγείας και διατροφής καθιστά απαραίτητη την συνδρομή ενός ειδικού, που θα σου δώσει τις σωστές κατευθύνσεις, ενώ αν έχεις κάποια ενόχληση ακολούθησε μια συντηρητική πολιτική και μην βιαστείς να κάνεις το οτιδήποτε. Παράλληλα, ο Ήλιος στον 11ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί την αναθέρμανση μιας φιλίας ή/και την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια με παραδοσιακό ή τοπικό αντικείμενο. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για μια κλειστή παρέα, με τους... βέβηλους να παραμένουν εκτός!

Τοξότης
Γενικά: Ο Ήλιος στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε βάζει να αναζητάς παραδοσιακούς δρόμους αλλά και «πλάτες» που θα σου προσφέρουν μια σχετική ασφάλεια στην καριέρα σου, με τα μέλη της οικογένειας σου να γίνονται η πρώτη επιλογή σου, θα πρέπει όμως να σκεφτείς και το τι θα γίνει αν κάποιος «δικός σου» δεν κάνει για την δουλειά. Ίσως πάλι να φτιάξεις μια κοινότητα αλλά να θυμάσαι ότι ο Ερμής στον Ζυγό απαιτεί... χαμηλές πτήσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και τις συλλογικές δράσεις σου, αφού μπορεί να σου κοπούν τα «φτερά». Επιπλέον, μπορεί να σου ασκηθεί μια άδικη ή υπερβολικά αυστηρή κριτική από έναν φίλο ή μια φίλη.

Αιγόκερως
Γενικά: Ο Ερμής στον Ζυγό σε πιέζει να αναλάβεις επιπλέον καθήκοντα και δεν αποκλείεται τελικά να προβείς σε υποχωρήσεις και συμβιβασμούς προκειμένου να «σώσεις» μια κατάσταση. Επιπλέον μπορεί να τα πάρεις όλα επάνω σου, καλό είναι ωστόσο να μην απεμπολήσεις βασικά δικαιώματά σου, ούτε να παραβιάσεις τις «κόκκινες γραμμές» σου. Παράλληλα, με τον Ήλιο στον 9ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να μάθεις πολλά από τους γεροντότερους, ίσως όμως να εντρυφήσεις από μόνος/η σου στην Ιστορία ή/και σε θέματα της Παράδοσης. Ίσως πάλι να επισκεφθείς ένα μέρος που κουβαλά μνήμες και «μιλάει» στην ψυχή σου.

Υδροχόος
Γενικά: Με τον Ερμή στον Ζυγό οφείλεις να είσαι νομότυπος/η σε όλα, ενώ σίγουρα σε... συμφέρει να δώσεις προτεραιότητα στην επιμόρφωσή σου κι όχι τόσο σε εξωτερικές δράσεις, αφού σε περιμένουν ποικίλα εμπόδια. Επιπλέον ένας γείτονας ή συγγενής σου σε πιέζει να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις. Παράλληλα, ο Ήλιος στον 8ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί οικονομικά ή άλλες παροχές σε είδος από την οικογένεια σου, σίγουρα όμως θα δώσεις κι εσύ το... κάτι τι σου για να καλύψεις ανάγκες του σπιτιού σου. Ίσως πάλι να έχεις έσοδα από μισθώματα ή καλλιέργειες, ενώ αν ψάξεις όλο και κάτι... καταχωνιασμένο θα βρεις!

Ιχθύες
Γενικά: Ο Ήλιος απέναντι σου σηματοδοτεί επαφές και συνεργασίες με άτομα που επιδιώκουν την ενότητα αλλά στα πλαίσια ενός κλειστού κύκλου, ίσως μάλιστα να δεχθείς πρόσκληση για να ενταχθείς σε έναν τέτοιο. Υπάρχουν όμως και οι «σοφοί» μιας κάποιας ηλικίας που μπορεί να συμβάλλουν θετικά στις υποθέσεις σου, χωρίς άλλη... υποχρέωση! Παράλληλα ο Ερμής στον Ζυγό αυξάνει… ανησυχητικά τις οικονομικές υποχρεώσεις σου, ενώ σε πιέζει να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες μιας φορολογικής ή ασφαλιστικής υπόθεσης σου. Όσο για δανεικά, ούτε λόγος να γίνεται, είτε χρειαστείς, είτε σου ζητήσουν.


astrology.gr