MY KTEO

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η Σελήνη απέναντί σου συνηγορεί σε ένα προσωπικό «άνοιγμα» και τα καλά νέα είναι ότι η δημοσιοποίηση των θεμάτων σου θα προσελκύσει άτομα τα οποία μπορούν να προσφέρουν βοήθειες και λύσεις. Ίσως πάλι να απελευθερωθείς ύστερα από το κλείσιμο μιας υπόθεσης σου. Υπάρχει όμως και το... κακό σενάριο, αφού πάντα και παντού υπάρχουν κακόβουλα άτομα που κοιτάνε μόνο το συμφέρον τους. Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε βοηθά να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας, ενώ μπορεί να αποκτήσεις κι ένα pet. Όσο για τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο δίνει εναλλακτικές και νέες προοπτικές στα εργασιακά σου.

Ταύρος
Γενικά: Με την Σελήνη στον Ζυγό, το πρώτο που πρέπει να φροντίσεις είναι η υγεία σου κι επειδή σε κάθε περίπτωση η πρόληψη είναι καλύτερη από την θεραπεία, μπες σε μια διαδικασία αποτοξίνωσης, μένοντας συνάμα μακριά από οτιδήποτε ανθυγιεινό. Από εκεί και ύστερα μπορεί να ευνοηθείς στα εργασιακά σου, σημασία έχει όμως το τι αντάλλαγμα θα δώσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο σηματοδοτεί μια χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ. η τύχη της σε συνοδεύει και σε κάθε επενδυτική ή κερδοσκοπική απόπειρά σου. Επιπλέον, ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο σου δίνει και τα κατάλληλα... κονέ!

Δίδυμοι
Γενικά: Η Σελήνη στον Ζυγό σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα, που ενδιαφέρονται για σένα με πολλούς τρόπους αλλά δεν έχουν απαραίτητα καλές προθέσεις και πρόσεξε μήπως «λυθεί» η γλώσσα σου και πεις πράγματα που δεν θα έπρεπε ή θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σου! Επιπλέον βέβαια, μπορεί να δοθεί ένα τέλος σε μια βασανιστική υπόθεση, είτε στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου, είτε στην δική σου, Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο συνηγορεί σε ευχάριστες εξελίξεις στο σπίτι και την οικογένειά σου, ενώ ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο δουλεύει για την κατοχύρωση σου, μέσα από επίσημες πράξεις και συμφωνίες.

Καρκίνος
Γενικά: Η Σελήνη στον Ζυγό συνηγορεί στην ρύθμιση ενός οικογενειακού ή περιουσιακού ζητήματος, επειδή όμως δεν γίνεται να βγουν όλοι κερδισμένοι, φρόντισε κυρίως για τα δικά σου συμφέροντα. Επιπλέον, αναμένονται επισκέψεις στον χώρο σου, αν όμως βρεθείς εσύ κάπου αλλού να θυμάσαι ότι πίσω από τις ευγένειες μπορεί να κρύβονται και δόλιοι σκοποί. Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Ερμής στην Παρθένο σηματοδοτούν μια ευχάριστη καθημερινότητα με εξόδους, εκδρομές και ποικίλες διευκολύνσεις, ενώ είναι πιθανό να πάρεις μια ευχάριστη είδηση αλλά και να αναβαθμίσεις τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες.

Λέων
Γενικά: Η Σελήνη στον Ζυγό σε ενθαρρύνει να συμμετάσχεις σε δρώμενα κι εκδηλώσεις «μαζεύοντας» επαφές, ενώ δεν αποκλείεται να σου δοθεί κι ένα «βήμα» για να εκφράσεις τις απόψεις σου. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις πολλά για τις ζωές των άλλων και τα παραλειπόμενα μιας υπόθεσης, μην ξεχνάς όμως ότι υπάρχουν και κακόβουλοι τύποι που λένε διάφορα είτε από πρόθεση, είτε από... συνήθεια! Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο σου φέρνει παροχές ή δώρα, που θα σε κάνουν να νιώσεις πιο άνετα, ενώ ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο ευνοεί κάθε είδους εμπορική πράξη και σε βοηθά να επεκτείνεις το δίκτυο σου.

Παρθένος
Γενικά: Η Σελήνη στον Ζυγό συνηγορεί σε παροχές ή/και οικονομικές εξασφαλίσεις, φέρνοντας βοήθειες εκεί που οι δυνάμεις σου δεν αρκούν, ενώ δεν αποκλείεται να επωφεληθείς από την ζημιά που θα πάθει κάποιος/α άλλος/η. Εκείνο όμως που δεν πρέπει να κάνεις είναι το να εκμεταλλευθείς την ανάγκη κάποιου/ας, αφού στην ζωή όλα είναι δανεικά και κάποτε θα βρεθείς κι εσύ σε ανάλογη θέση. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καλεί να πάρεις την ζωή πιο ανάλαφρα, αφού η τύχη και η γοητεία της θα σε συνοδεύουν παντού, ενώ ο Ερμής με τα... κονέ του, θα σε βοηθήσει σε επαγγελματικά κυρίως ζητήματα.

Ζυγός
Γενικά: Με την Σελήνη στο ζώδιό σου ο ρόλος σου στις εξελίξεις γίνεται πρωταγωνιστικός και τα έργα σου έχουν απήχηση, κάτι βέβαια που μπορείς να αξιοποιήσεις άμεσα, ιδιαίτερα με διαμεσολαβήσεις όπου χρειαστεί. Επιπλέον, καλείσαι να δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα, ώστε να πολλαπλασιάσεις τις διαθέσιμες εναλλακτικές σου, δεν χρειάζεται ωστόσο ούτε να «ξεβρακωθείς», ούτε να κάνεις κάποιου είδους «συμφωνία με τον διάβολο»! Παράλληλα, με την Αφροδίτη και τον Ερμή στην Παρθένο θα μάθεις διάφορα παραλειπόμενα για τις ζωές των άλλων, ενώ διαφαίνονται και θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου.

Σκορπιός
Γενικά: Με την Σελήνη στον Ζυγό να αναμοχλεύει το παρασκήνιο και να δημοσιοποιεί κρυφές καταστάσεις, η πρόσβαση σου σε προσωπικά μυστικά πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ίσως βέβαια να ευνοηθείς κι από τυχαία περιστατικά, που θα ξεμπροστιάσουν όποιον κινείται υπόγεια εναντίον σου. Σε θέματα υγείας όμως απαιτείται μεγαλύτερη προσοχή και το σωστό για σένα θα ήταν να προβείς σε μια αποτοξίνωση. Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε φέρνει πιο κοντά σε φίλους/ες και ομοϊδεάτες και κοίταξε να το χαρείς, χωρίς να… υποψιάζεσαι τους πάντες! Επιπλέον, ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο ευνοεί τις επενδυτικές κινήσεις.

Τοξότης
Γενικά: Με την Σελήνη στον Ζυγό μια υπόθεση σου μπορεί να προχωρήσει, ύστερα από την μεσολάβηση ενός προσώπου, είτε από το φιλικό σου περιβάλλον, είτε από έναν συλλογικό ή πολιτικό φορέα στον οποίο συμμετέχεις. Φρόντισε λοιπόν να αξιοποιήσεις τα «κονέ» σου –κι αν δεν τα έχεις να τα… αποκτήσεις- αφού σε αυτήν την φάση εκεί είναι η «δύναμή» σου! Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο διευκολύνει το έργο σου, φέρνοντάς σε κοντά σε «ισχυρά» πρόσωπα που διάκεινται ευνοϊκά απέναντί σου, ενώ ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο συνηγορεί στην υπογραφή ενός συμβολαίου αλλά και την διάδοση των ιδεών σου.

Αιγόκερως
Γενικά: Η Σελήνη στον Ζυγό αναδεικνύει το έργο σου, πολλαπλασιάζοντας τις ευκαιρίες σου για μια επαγγελματική ή/και οικονομική επιτυχία και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιδείξεις το ταλέντο σου στην διαχείριση πόρων και προσωπικού. Επιπλέον, μια παρουσίαση του έργου σου ή μια καλά στημένη προώθηση του, ίσως αρκούν για να σου ανοίξουν «πόρτες», γι’ αυτό μην διστάσεις να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία. Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο σου φτιάχνει την διάθεση μέσα από καλές ειδήσεις και ευχάριστα δρώμενα, ενώ ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο φροντίζει για τα επικοινωνιακά αγαθά που χρειάζεσαι.

Υδροχόος
Γενικά: Με την Σελήνη στον Ζυγό θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τους πνευματικούς ορίζοντές σου αλλά και να δικτυωθείς με πρόσωπα, που γνωρίζουν αρκετά για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Κινητικότητα υπέρ σου, ενδέχεται να υπάρξει και σε νομικά ζητήματα, έστω κι αν πρόκειται για την «εξαφάνιση» εμποδίων ή προαπαιτούμενων. Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο ευνοεί τα οικονομικά σου, παρέχοντάς σου μια σχετική άνεση για να προβείς σε ποικίλες αγορές, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις κι ένα δώρο. Επιπλέον, ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο φέρνει χρήσιμες επενδυτικές πληροφορίες.

Ιχθύες
Γενικά: Η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να κερδίσεις και κάτι που... έχασε κάποιος άλλος και εδώ δεν τίθεται ηθικό ζήτημα, εκτός βέβαια κι αν έχεις βάλει το... χεράκι σου για να συμβεί αυτό! Επιπλέον, μην ξεχνάς ότι το χρήμα δημιουργεί όψιμες «φιλίες», που διέπονται από συμφέροντα και μόνον, ενώ αν δώσεις στόχο με σπατάλες, σίγουρα θα σου «την πέσουν» τα «κοράκια». Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη και ο Ερμής απέναντί σου συνηγορούν στο να περάσεις όμορφα με καλή παρέα, ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια πρόταση συνεργασίας ή/και να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό σου ζήτημα.


astrology.gr