MY KTEO

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Βάνα Μπάρμπα για Αλέξη Γεωργούλη: «Στην Ευρωβουλή να κάνει τι αυτός ο άνθρωπος; Από πού κι ως πού Ευρωβουλή;»

Στη κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά μίλησε η Βάνα Μπάρμπα η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε εκνευρισμένη και στον Αλέξη Γεωργούλη. Και δεν ήταν η πρώτη φορά. 
 «Με χαλάει η ευκολία και το βόλεμα στην τηλεόραση, η βλακεία. Δεν μπορεί ο καθένας να παίρνει μια εκπομπή επειδή έχει καλές δημόσιες σχέσεις. Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι πολύ καλό παιδί αλλά δεν θεωρώ ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Στην Ευρωβουλή να κάνει τι αυτός ο άνθρωπος;  Από πού κι ως πού Ευρωβουλή; Τώρα που έχουμε ανάγκη, πού είναι αυτοί οι άνθρωποι;» αναρωτήθηκε.

Η Βάνα Μπάρμπα αναφέρθηκε ακόμη στη σχέση με την κόρη της με την οποία είναι φίλες χωρίς όμως να λείπουν και τα όρια που βάζει από την πλευρά της μια μητέρα. Ενώ για τον εγκλεισμό της στο σπίτι λόγω καραντίνας, αποκάλυψε πως η διαχείριση ήταν δύσκολη και έφθασε σε σημείο να βιώσει κρίση πανικού, αλλά και να σωματοποιήσει φόβους και ανασφάλειες.

Επιπλέον, εξέφρασε παράπονα για τη μεταχείρισή της στην Ελλάδα, καθώς όπως είπε: «Δεν είναι δυνατόν να παίρνεις Όσκαρ και να μην επενδύει σε αυτό κανένας στην πατρίδα σου».
Όσο για τον χαρακτηρισμό της ως sex symbol ανέφερε ότι δεν την ενδιαφέρει κάτι τέτοιο από τη στιγμή που είναι 55 ετών: «Θα ήμουν γραφική... Στην ηλικία μου έχω ανάγκη να κάνω άλλα πράγματα» τόνισε.