MY KTEO

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Συνεχίζονται τα έργα στην Κοινότητα Αλιβερίου

Μικρές παρεμβάσεις σε γειτονιές της πόλης του Αλιβερίου και των επιμέρους τοπικών διαμερισμάτων, είναι ο στόχος της Κοινότητας Αλιβερίου και συγκεκριμένα σε αυτές που έχουν πολλά χρόνια να γίνουν κι όχι μόνο. Οι παρεμβάσεις αυτές έχουν να κάνουν με θέματα δρόμων, φωτισμού, εξωραϊσμο κοινόχρηστων χώρων αλλά και καθαριότητας. Η καταγραφή των προβλημάτων είναι καθημερινή, έχουμε καταγράψει πάρα πολλά θέματα και βρισκόμαστε σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους. Ο "ευπρεπισμός" της πόλης, εντός και εκτός εισαγωγικών, στοχεύει εξάλλου στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Στο πλαίσιο αυτό, με την συνδρομή συνεργείων της Τεχνικής υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα τσιμεντοστρώσεις στην περιοχή "Αλώνια" του Αλιβερίου, επίσης πραγματοποιήθηκε καθαρισμός-εξωραϊσμός στο παρκάκι επί του κεντρικού δρόμου προς Κάραβο, ενώ στο κλειστό γυμναστήριο έγινε αντικατάσταση των καμένων λαμπτήρων. 

Η προσπάθεια είναι διαρκής και τα προβλήματα της καθημερινότητας δεν σταματούν, οφείλουμε όμως να ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στις ανάγκες των συμπολιτών μας και αυτό θα προσπαθήσουμε.

Συμπολίτης μας ή φορέας, ο οποίος θέλει να βοήθησει στην προσπάθεια μας και να αναδείξει ένα πρόβλημα ή να καταθέσει μια πρότασή του, μπορεί να μας βρίσκει καθημερινά στα γραφεία της Κοινότητας στην Οδό Μπακόλα 30.