MY KTEO

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Σχόλιο Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών στο Σύλλογο Δασκάλων Νηπιαγωγών Χαλκίδας


Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών κατέθεσε πρόταση στον Πρόεδρο του Συλλόγου Δασκάλων - Νηπιαγωγών Χαλκίδας για συμμετοχή και του Συλλόγου μας στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν τα πρωτοβάθμια σωματεία Εύβοιας σήμερα Τρίτη 13 Οκτώβρη στη Χαλκίδα.

Αναμενόμενη η απάντηση του Προέδρου να αρνηθεί μιας και έχουμε συνηθίσει να κρατάει τέτοια στάση η παράταξή του ΔΗΣΥ κάθε φορά που παίρνουν αγωνιστικές πρωτοβουλίες τα σωματεία του ιδιωτικού τομέα. Η αιτιολογία ήταν ότι οποιαδήποτε άλλη δράση πριν τη δημοσιοϋπαλληλική απεργία δεν βοηθά. Αυτή τη φορά μάλιστα επέλεξε όχι μόνο να μην το θέσει προς συζήτηση στο ΔΣ αλλά όρισε συνεδρίαση του ΔΣ ταυτόχρονα με το συλλαλητήριο!

Καλούμε τους συναδέλφους να γυρίσουν την πλάτη στην πλειοψηφία του σωματείου μας και να συμμετέχουν στην κινητοποίηση την Τρίτη 13/10, 6:30μμ μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας. Διαδηλώνουμε μαζί με τους εργαζόμενους από τα πρωτοβάθμια σωματεία, τους γονείς των μαθητών μας, τις οικογένειές μας. Απαιτούμε από την κυβέρνηση μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας, του εισοδήματος και όλων των δικαιωμάτων μας.