MY KTEO

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας: Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. οφείλει να είναι παρών σε όλα τα μέτωπα και όχι μόνο κοινοβουλευτικά


Στην συνεδρίαση της Διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, που έγινε την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, τα θέματα συζήτησης ήταν:

Ενημέρωση για την μέχρι τώρα δράση μας σε οργανωτικό επίπεδο (συνελεύσεις Οργανώσεων μελών, περιοδείες, δράσεις αλληλεγγύης στους πλημμυροπαθείς, κινητοποίηση για την δίκη της Χ.Α., εκδηλώσεις) και των παρεμβάσεων  που έγιναν το προηγούμενο διάστημα.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε για την συνεργασία του τοπικού τμήματος της «Αλληλεγγύης για όλους» με το κεντρικό τμήμα και την κινητοποίηση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στην στήριξη στους  πλημμυροπαθείς στον Αγ. Νικόλαο, στα Ψαχνά και Πολιτικά.

Είναι κοινή η πεποίθηση ότι η Χώρα μας περνά μια τριπλή κρίση: Υγειονομική, με την έξαρση της πανδημίας του κοροναϊού, Οικονομική σαν συνέπεια της πανδημίας και της πολιτικής αδράνειας που έδειξε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, Εθνική με την κρίση στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Μέσα σε αυτή την πολιτική συγκυρία, ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. οφείλει να είναι παρών σε όλα τα μέτωπα και όχι μόνο κοινοβουλευτικά.

Αποφασίστηκε να εξουσιοδοτηθεί η Νομαρχιακή Γραμματεία για να εξειδικεύσει τις δράσεις και παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στην κατεύθυνση της εξωστρέφειας με προγραμματισμό εκδηλώσεων (πανδημία, υγεία Παιδεία, οικονομία, εθνικά) και δράσεων  αλληλεγγύης.

Να συνεχιστεί η προσπάθεια ενοποίησης και μαζικοποίησης του κόμματος με την εγγραφή νέων μελών, συνελεύσεων των Ο.Μ.,  για να οδηγηθούμε στην Νομαρχιακή μας Συνδιάσκεψη στον δρόμο για το Συνέδριο.