MY KTEO

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς στο Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων παρέδωσε ο Σίμος Κεδίκογλου

Απόδειξη έμπρακτης στήριξης των πληγέντων από τις  πρόσφατες πλημμύρες  αποτελεί η προσπάθεια συγκέντρωσης και διάθεσης ειδών πρώτης ανάγκης στο πλαίσιο δράσης αλληλεγγύης, που υλοποιούν οι Τοπικές Οργανώσεις της ΝΔ.




Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της ΔΗΜ.ΤΟ Διρφύων - Μεσσαπίων για παροχή βοήθειας προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες του Αυγούστου ο Σίμος Κεδίκογλου παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία συγκεντρώθηκαν σε αίθουσα του Δημαρχείου Διρφύων-Μεσσαπίων.

Συγκεκριμένα, η παράδοση των προϊόντων στα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ Διρφύων-Μεσσαπίων,  τα οποία ήταν παλέτες με νερά, γάλατα, κιβώτια με ξηρά τροφή και μάσκες,  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 παρουσία στελεχών  της ΝΟΔE,   των Τοπικών Οργανώσεων της ΝΔ στο Νομό, Αμαρύνθου, Κύμης-Αλιβερίου και Καρύστου, καθώς και του Δημάρχου.

Ο βουλευτής ευχαρίστησε όλους τους φίλους, εμπόρους, τις επιχειρήσεις και τις εταιρείες, όπως είπε χαρακτηριστικά, που βοήθησαν να συγκεντρωθεί μία σημαντική ποσότητα προϊόντων. Τόνισε,  ότι προτεραιότητά τους είναι η στήριξη των ασθενέστερων και πιο ευάλωτων οικογενειών σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι παρακολουθούν τις διαδικασίες υλοποίησης των μέτρων στήριξης και ενίσχυσης των πλημμυροπαθών τα οποία ανακοίνωσε η κυβέρνηση, ασκώντας πιέσεις, όπου απαιτείται, για την επιτάχυνσή τους.

Τέλος, για μία ακόμα φορά ευχαρίστησε τα στελέχη και τον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ, όπως και τον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων  που συνεισέφεραν τα μέγιστα στην προσπάθεια να βοηθηθούν οι πληγέντες και γενικότερα να  ανορθωθεί η περιοχή από το τεράστιο «χτύπημα» που δέχτηκε.