MY KTEO

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Δημιουργία τράπεζας αίματος του ΠανευβοϊκούΣυλλόγου «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ»

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία για την δημιουργία τράπεζας αίματος του Πανευβοϊκού Συλλόγου ‘’Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ’’ που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλκιδέων , τον Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. και το Γεν. Νοσοκομείο Χαλκίδας την Κυριακή 11 Οκτωβρίου

2020 στην αίθουσα ΄΄ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ’’ του Δημαρχείου, στην παραλία.




Ο ‘’ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ’’ συμβολικά και λόγω της αναβολής του Ημιμαραθωνίου που είχε προγραμματιστεί για αυτή την Κυριακή, θέλησε να σηματοδοτήσει αυτή την ημέρα προβάλλοντας τον φιλανθρωπικό σκοπό του Ημιμαραθωνίου με την πράξη της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ‘’Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ’’ ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές και της εθελόντριες που ανταποκρίθηκαν και προσκλήθηκαν, σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, ώστε να υπάρχει αναμονή τόσο εντός της αίθουσας που πραγματοποιούταν η αιμοδοσία αλλά και εκτός.

Στην αιμοδοσία ακόμη προσήλθαν η πρόεδρος του Δ..Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ. κ. Ελένη Αϊδίνη, ο Αντιδήμαρχος κ. Θεοφάνης Σπανός, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Καραμούζης.

Όσοι δεν πρόλαβαν να συμμετάσχουν στην συγκεκριμένη εθελοντική αιμοδοσία, μπορούν να προσφέρουν αίμα για την τράπεζα αίματος του ‘ ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ’’ στο τμήμα του Γεν. Νοσοκομείου Χαλκίδας με την αιτιολογία για τον ‘’ ΚΑΛΟ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ’΄΄.