MY KTEO

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020

Έπεσαν οι κουκούλες


Έπεσαν οι κουκούλες για τον υπάλληλο Δημόσιας Υπηρεσίας στη Χαλκίδα που αναρτούσε συκοφαντικά και ψευδή κείμενα σε ενεργειακά σάϊτ (με αναπαραγωγή στο FB), στοχοποιώντας συναδέλφους και προϊσταμένους του με ψευδώνυμο. Πιάστηκε σαν τον ποντικό στην φάκα και τώρα τρέμει τις σοβαρές ποινικές, οικονομικές αλλά και υπηρεσιακές επιπτώσεις.

  Διακαής του πόθος ήταν να γίνει προϊστάμενος χωρίς να έχει όμως τα τυπικά και κυρίως τα ουσιαστικά προσόντα. Για το λόγο αυτό έτρεχε σε κάθε κόμμα που φαινόταν ότι κερδίζει τις εκλογές. Ξεκίνησε με τις σημαίες του ΠΑΣΟΚ, μετά της ΝΔ κατόπιν του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα πάλι της ΝΔ. Φυσικά λόγω της έλλειψης προσόντων, της υπηρεσιακής ανεπάρκειας, αλλά και αδιαφορίας του, κανένα κόμμα δεν ήταν δυνατόν να ικανοποιήσει την τρελή του επιθυμία. Έτσι εξοργισμένος τους τελευταίους μήνες κατέφυγε σε ψευδείς-ανυπόστατες και συκοφαντικές αναρτήσεις, σπιλώνοντας συναδέλφους του!!!

 Όμως κανένα έγκλημα δεν είναι τέλειο. Δεν υπολόγιζε ότι και οι αναρτήσεις με ψευδώνυμο αφήνουν ηλεκτρονικά ίχνη. Το ότι έτρεξε άρον-άρον να τις κατεβάσει μόλις έσφιξε ο κλοιός, δεν τον απαλλάσσουν  από τα αδικήματα που διέπραξε. Έτσι σε λίγους μήνες θα κληθεί να αποδείξει τις συκοφαντίες και τα ανυπόστατα ψεύδη ενώπιον της Δικαιοσύνης και οι επιπτώσεις θα είναι ολέθριες.