MY KTEO

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Δημήτρης Παπαδημητρίου - Βερόνικα Δαβάκη: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση του γιου τους


Με μια επετειακή συναυλία στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο γιόρτασε πριν από λίγες ημέρες ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού τα 70 χρόνια από την σύστασή του, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Στη συναυλία εμφανίστηκαν καταξιωμένοι καλλιτέχνες, όπως οι Κώστας Μακεδόνας, Βερόνικα Δαβάκη, Μυρσίνη Μαργαρίτη και Γιώργος Φλωράκης, αλλά και ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο οποίος παρουσίασε το έργο του «Παραλλαγές πάνω σε μια αχτίδα», που συνδυάζει τη μουσική με τον ποιητικό έργο του Οδυσσέα Ελύτη.

Πριν από δύο μήνες, ο μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου έγινε πατέρας, καθώς η σύντροφός του Βερόνικα Δαβάκη έφερε στον κόσμο τον γιο τους. Ο 60χρονος μουσικοσυνθέτης και η 32χρονη Βερόνικα Δαβάκη είναι μαζί εδώ και καιρό, αλλά είχαν κρατήσει τη σχέση τους εκτός δημοσιότητας.

Οι δυο τους δεν αρνήθηκαν να ποζάρουν για τον φακό μας με τη Βερόνικα να κλέβει τις εντυπώσεις φορώντας ένα λευκό, αρχαιοελληνικό φόρεμα.

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις δύο μήνες από τη γέννηση του γιου της, ωστόσο η ερμηνευτρια φαίνεται να έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της.



govastileto.gr