MY KTEO

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού: Απόλυτα επιτυχημένη η ενημερωτική εκδήλωση του Δήμου Χαλκιδεών και της Αντικαρκινικής Εταιρίας


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθεςη ενημερωτική εκδήλωση του Δήμου Χαλκιδέων και του Παραρτήματος  Χαλκίδας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας έμπροσθεν του Δημαρχιακού Μεγάρου Κότσικα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού. Εθελόντριες της δράσης μοίραζαν ενημερωτικό έντυπο υλικό και το ροζ κορδελάκι, σύμβολο του αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού. Στο σημείο βρίσκονταν εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και ειδικοί γιατροί, που απαντούσαν σε απορίες και ερωτήσεις των πολιτών και έδιναν πληροφορίες σχετικά με την ασθένεια. 

Το ενδιαφέρον και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ενημερωτικής εκδήλωσης παρόντες ήταν η Αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Χαλκιδέων Σοφία Χονδρογιάννη και ο Πρόεδρος του  Παραρτήματος  Χαλκίδας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Δημήτρης Αναγνώστου. Ενώ το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων η Δήμαρχος Χαλκιδεών Έλενα Βάκα, ο Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Ηλίας Μπουρμάς, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Σακελλαράκη και η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη.

Τέλος να τονιστεί ότι ο Δήμος Χαλκιδέων, συμμετέχοντας στην εθνική εκστρατεία ευαισθητοποίησης, προχώρησε  στη συμβολική φωταγώγηση με ροζ χρώμα της πρόσοψης του Δημαρχιακού Μεγάρου Κότσικα χθες, Σάββατο 24 Οκτωβρίου και σήμερα, Κυριακή 25 Οκτωβρίου.