MY KTEO

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Αρνητικός ο αθλητής της ΑΓΕΧ - Συνεχίζονται οι αθλητικές δραστηριότητες



Τέλος η ανησυχία στην ΑΓΕΧ μετά τις εξετάσεις αθλητή του παιδικού τμήματος της ομάδας στον covid-19 το οποίο και βγήκε αρνητικό. Ο πατέρας του αθλητή είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό και όλη η οικογένεια του έκανε το τεστ, τα αποτελέσματα του οποίου βγήκαν χθες και ήταν αρνητικά για όλους.


Σε ανακοίνωση της η ΑΓΕΧ επισημαίνει: ‘‘Αγαπητοί φίλοι και γονείς με αίσθημα ευθύνης θέλουμε να ενημερώσουμε τα εξής: Εχθές μητέρα από αθλητή μας στο παιδικό ενημέρωσε τον υπεύθυνο της Ακαδημίας μας κ. Πανούση Γιάννη πως ο σύζυγος της μετά από δίκη του πρωτοβουλία να κάνει το τέστ καθώς υπήρχαν κρούσματα στην δουλειά του, βρέθηκε θετικός στο COVID-19, παρότι είναι ασυμπτωματικός. Η οικογένεια από την πρώτη στιγμή τήρησε στο ακέραιο και με απόλυτη ακρίβεια της εντολές του ΕΟΔΥ. Δηλαδή μπήκαν σε καραντίνα όλη η οικογένεια και έκαναν εχθές το τέστ και τα υπόλοιπα μέλη. Ο κ. Πανούσης σε συνεργασία με τον γιατρό της ομάδας σήμερα ακύρωσε τις προπονήσεις του αντίστοιχου τμήματος εν αναμονή των αποτελεσμάτων.

Τα αποτελέσματα βγήκαν πριν λίγες ώρες και ο αθλητής μας όπως και τα υπόλοιπα μέλη είναι αρνητικά στον COVID-19. Βεβαίως θα συνεχίσουν στις οδηγίες του ΕΟΔΥ στην καραντίνα για 14 μέρες.
Μετά από όλο αυτό ενημερώνουμε ότι έχουμε το πράσινο φως να συνεχίσουμε την καθημερινότητα μας και τις αθλητικές δραστηριότητες στο τμήμα αυτό χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Παράλληλα θέλουμε να τονίσουμε ότι σε αυτή την δύσκολη στιγμή που περνάμε με την πανδημία δεν χρειάζεται πανικός παρά μόνο τήρηση των μέτρων,υπευθυνότητα και ψυχραιμία σε κάτι που μπορεί να συμβεί στον κάθε ένα από εμάς”.