MY KTEO

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Ρουσόπουλος: Μην πυροβολάμε τους ποδηλάτες


Απάντηση στην καταγγελία αναγνώστριας του Eviatop, για τα ποδήλατα και τα πατίνια έστειλε ο οικονομολόγος και γνωστός ποδηλάτης Κώστας Ρουσόπουλος: «Αναφορικά με το σχόλιο αναγνώστριας περί της επικινδυνότητας της κυκλοφορίας ποδηλάτων στους

πεζοδρόμους ήθελα να επισημάνω ότι παντού υπάρχουν δυστυχώς κακές εξαιρέσεις, ωστόσο:

1)Φόρο αίματος πληρώνουν από ασυνείδητους οδηγούς πλην των πεζών και ποδηλάτες,με τα ατυχήματα να ανεβαινουν ραγδαία!Ας μην αναφερθώ στην συμπεριφορά μιας μεγάλης μερίδας οδηγών που θεωρούν ότι μόνο αυτοί έχουν δικαίωμα να κυκλοφορούν!

2)Σε όλους τους πεζόδρομους και ειδικά στην Αβάντων κυκλοφορούν ασύδοτα μηχανές παντός κυβισμού όλες τις ώρες της ημέρας!

3)Στον δρόμο ήπιας κυκλοφορίας πίσω από τα δικαστήρια γίνεται συνεχόμενη καταστρατήγηση των απαγορευτικών χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός με αποτέλεσμα ορισμένα των αυτοκινήτων να μπαίνουν ακόμα και μέσα στην Αβάντων!

Μην πυροβολάμε συνεπώς τους ποδηλάτες αλλά ας τους δώσουμε την ευκαιρία μέσω ενός σχεδίου στρατηγικής βιώσιμης αστικής κινητικότητας να αποκτήσουν και αυτοί τα κυκλοφοριακά τους δικαιώματα!»