MY KTEO

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;

Κριός
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να επικεντρωθείς στις καλλιτεχνικές ή τις πιο υπερβατικές αναζητήσεις σου αλλά και στην αποτοξίνωσή σου από τροφές ή συνήθειες που σε βλάπτουν, με βότανα και φυσικά σκευάσματα. Επιπλέον, σε σχέση με τα εργασιακά σου, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι και να κοπιάζεις, αφού πολλά πράγματα ή θα πάνε ή… δεν θα πάνε από μόνα τους! Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, τόσο με άτομα, που έχουν και δίνουν, όσο και με και κάποια… άλλα, που ποντάρουν μόνον στο να κερδίσουν τις εντυπώσεις, χωρίς κανένα κόστος!

Ταύρος
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε βοηθά να περάσεις όμορφα κοντά σε γνωστούς/ες και αγαπημένα σου πρόσωπα, πέρα όμως από τις ευτυχισμένες στιγμές σου δεν παύει να ισχύει το «τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι», ειδικά αν βάζεις πολύ ψηλά τον πήχη σε θέματα πίστης. Επιπλέον σε καλεί να προσφέρεις σε άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση, όχι όμως χρήματα, αφού εκεί κάτι θα πάει λάθος αλλά εμψυχώνοντάς τα. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Υδροχόο ευνοεί θέματα καριέρας, είναι μάλιστα πιθανό να σου γίνει μια διάκριση ή να λάβεις στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο.

Δίδυμοι
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα απαλύνει τις εντάσεις σε οικογενειακά και περιουσιακά ζητήματα, ο «εχθρός» όμως είναι καμουφλαρισμένος και... ύπουλος, πρόσεξε λοιπόν ποιον/α βάζεις στον χώρο σου, αφού ένα άτομο θα αποπειραθεί να εκμεταλλευτεί την καλοσύνη σου ή να σε εξαπατήσει και μέχρι να πάρεις μυρωδιά το τι έχει συμβεί, θα έχει... εξαφανιστεί! Επιπλέον τσέκαρε για υγρασίες και λάβε μέτρα για πλημμυρικά φαινόμενα στον χώρο σου. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Υδροχόο ευνοεί τα ταξίδια αλλά και την απόκτηση ενός μέσου. Ίσως πάλι να λάβεις στήριξη από συγγενή σου.

Καρκίνος
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα... σκοπεύει να σε παραπλανήσει είτε με ψέματα και fake news, είτε με ανακρίβειες, που θα σε οδηγήσουν σε λάθος υπολογισμούς στις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Ίσως βέβαια και να τα παρατήσεις όλα για να απολαύσεις χαλαρές στιγμές με το ποτάκι σου. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για καλλιτεχνικές δράσεις και αναζητήσεις, ενώ η δύναμη της ευχής-προσευχής είναι ικανή να δράσει πολύ αποτελεσματικά. Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο συνηγορεί σε μια οικονομική άνεση, ίσως μάλιστα να ζήσεις με τα λεφτά των άλλων και δεν είναι ώρα για... ντροπές!

Λέων
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε φέρνει προ μιας ελπιδοφόρας εξέλιξης ή διαπραγμάτευσης στα οικονομικά σου, πρόσεξε όμως μήπως τελικά πετάξεις τα λεφτά σου στον βρόντο ή κυνηγήσεις μια ουτοπία. Επιπλέον, η διάθεση σου να προσφέρεις για έναν «ιερό» σκοπό, μπορεί τελικά να αποδειχθεί μια μεγάλη παγίδα, αφού ότι δώσεις θα πάει υπέρ κάποιων «αγγέλων», που κατέχουν άριστα την πολιτική της παραπλάνησης. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας απέναντί σου συνηγορεί σε άμεσα ή έμμεσα οφέλη μέσω των άλλων και αν σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, δες την με πολύ θετικό μάτι.

Παρθένος
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να χαλαρώσεις και να αφήσεις τα πράγματα στην ροή τους, αφού το σύμπαν γνωρίζει καλύτερα το που και πώς θα σε πάει, ίσως μάλιστα να δώσει μια μικρή βοήθεια και το... αλκοόλ! Επιπλέον, σε βοηθά να εμφανίσεις κάτι όπως σε… βολεύει, για να ξεφύγεις από ενδεχόμενες κακοτοπιές, οι «πονηριές» ωστόσο έχουν και τα όριά τους και αν είσαι ήδη σε μια σχέση καλό είναι να μην κάνεις αυτό που δεν θες να πάθεις. Παράλληλα, ο Δίας στον Υδροχόο φέρνει οφέλη στα εργασιακά σου και μην αρχίσεις να ψάχνεις για... ISO, αφού η τύχη υπερτερεί των τυπικών προδιαγραφών!

Ζυγός
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην υγεία και την διατροφή σου, ίσως μάλιστα να υιοθετήσεις ένα «εναλλακτικό» πρόγραμμα που σε αποτοξινώνει σωματικά και ψυχικά. Επιπλέον, στην δουλειά σου πολλά και... ερωτικά μπορεί να γίνονται στο παρασκήνιο αλλά μάλλον θα ευνοηθείς από τις εξελίξεις. Ίσως πάλι να απαλλαγείς από ευθύνες, έστω και με... αθώα ψέματα! Παράλληλα, με τον Δία στον Υδροχόο να… επαυξάνει ως προς την διασκέδασή σου, δικαιούσαι να πάρεις μια ρεβάνς, ενώ δεν αποκλείεται να μοιραστείς χαρές και κέρδη με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο!

Σκορπιός
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σου γνωρίζει κόσμο αλλά είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να «ξεδιαλέξεις» τα πρόσωπα που πραγματικά αξίζουν την εμπιστοσύνη σου. Επιπλέον, αν σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε κάτι συλλογικό να θυμάσαι ότι πίσω από τα όμορφα λόγια και τα οράματα μπορεί να κρύβονται συμφέροντα, με συνέπεια η όποια προσφορά σου σε έργο ή σε χρήμα να μην πάει τελικά εκεί που θα έπρεπε. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Υδροχόο φέρνε θετικές εξελίξεις στα οικογενειακά και τα περιουσιακά σου κι αν δεν αναβαθμιστεί η ποιότητα της ζωής σου, τουλάχιστον θα γίνετε πιο... πολλοί στο σπίτι!

Τοξότης
Γενικά: Με την αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα όλα δείχνουν τόσο όμορφα αφού ούτε εσύ, ούτε και οι άλλοι/ες εκφράζετε αντιρρήσεις «στα ίσια», προτιμώντας να συντηρήσετε μια ειδυλλιακή εικόνα. Επιπλέον ασχήμιες και ελαττώματα… αποκρύπτονται έντεχνα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και καλό θα ήταν να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου, τουλάχιστον σε όσα θέματα σχετίζονται με τις δουλειές και τα λεφτά σου. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Υδροχόο εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα συναπαντήματα και «τυχερές» καταστάσεις, ενώ δεν αποκλείεται να σου κάνουν δώρο κι ένα ταξίδι!

Αιγόκερως
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα είναι ότι... πρέπει για να χαλαρώσεις και να ζήσεις λεπτές συγκινήσεις μέσα από πολιτιστικά δρώμενα ή απλά να ταξιδέψεις νοερά, δραπετεύοντας από όλα εκείνα που σε αγχώνουν. Ίσως βέβαια να βρεθείς και σε ένα ιερό μέρος. Από την άλλη πλευρά, στον… πραγματικό κόσμο μην πιστεύεις ότι σου λένε ή σου υπόσχονται, απλά χαμογέλασε και πήγαινε παρακάτω! Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Υδροχόο ενισχύει την αγοραστική σου δύναμη, ενώ μπορεί να έχεις και τα «τυχερά» σου, μην διστάσεις λοιπόν να επενδύσεις ή ακόμη και να «τζογάρεις», κυνηγώντας το εύκολο χρήμα!

Υδροχόος
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε «γεμίζει» με υποσχέσεις για το οικονομικό μέλλον σου, ωστόσο, δεν πρέπει να παίρνεις τα πράγματα πολύ σοβαρά, ιδιαίτερα όταν σου φαίνονται πολύ ιδανικά για να είναι αληθινά! Επιπλέον, επειδή εκτός από τα λάθη και τις αβλεψίες υπάρχουν και οι «πονηροί» της υπόθεσης, πρόσεξε μήπως σου φάνε λεφτά, κάποιοι... κατ' επάγγελμα δυστυχείς! Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στο ζώδιό σου σηματοδοτεί νίκες και επιτυχίες, έστω και με την μορφή… πυροτεχνήματος! Επιπλέον μια «εύκολη» λύση θα αποδειχθεί εξαιρετικά αποδοτική, γι' αυτό μην κολλάς σε μια σώνει και καλά ποιότητα.

Ιχθύες
Γενικά: Η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα βάζει την παραπλάνηση σε πρώτο πλάνο κι αν δεν είσαι εσύ ο... φορέας της, ας είσαι αρνητικός και επιφυλακτικός με όσα σου παρουσιάζονται. Αν μάλιστα στις σχέσεις και την συνδιαλλαγή σου με εν δυνάμει αντιπάλους δεις να υπάρχει πολύ ησυχία και καθόλου ανταγωνισμός, τότε να αρχίσεις να ανησυχείς στα σοβαρά ότι κάτι παίζεται πίσω από την πλάτη σου. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Υδροχόο θα σου αποκαλύψει μυστικά και «κόλπα» του... επαγγέλματος, ενώ μπορεί και να σε σώσει από κάτι στο... παρά πέντε, με έναν τρόπο που θα συζητηθεί!


astrology.gr